Vores havemøbler er fremstillet af pulverlakeret aluminium, som ikke ruster - heller ikke hvis havemøblerne skulle få en skramme eller ridse. Pulverlakeret aluminium kan stå udenfor hele året rundt, og kræver minimal vedligeholdelse.

Vi bruger kun certificeret teak træ på vores havemøbler. Kvalitets teak der kan tåle at blive brugt udenfor.
Vores outdoor hynder og puder fås i tre kvaliteter. Alle er lysægte og kan tåle vind og vejr.

Parasoller fra LIFE UV 50+ som beskytter næsten 100% fra solens UV stråler. Parasoller fremstillet af Spuncrylic er smuds og vandafvisende.

Læs mere om vores materialer her:

Udendørs puder og hynder

Udendørs havehynder med betræk og skum til udendørs brug. Regnvandet trykkes let ud, og hynden er klar til brug. Ved lufttørring er hynden brugbar efter 1 - 2 timer, afhængig af tykkelsen. Hynden kan ligge ude hele året, men holdbarheden forlænges, hvis den opbevares inden døre om vinteren. Udendørs hynder fås i 3 kvaliteter, som hver har sin styrke.

Soltex outdoor hynder

Stof kvalitet 2. Soltex er den bløde mellemvare. Forholdsvis let at rengøre og holde ren, og rimelig blød og behagelig kvalitet med bare ben. Soltex materialet fås i 4 farver. Rengøres og renses med Soltex rens.

Komfort outdoor hynder

Stof Kvalitet 3. Den absolutte mest lækre kvalitet til udendørs hynder, når det gælder komfort og behageligt materiale. Blødt og lækkert på solvognen, som minder rigtig meget om en indendørs sofahynde. Er lidt mere vanskelig at holde, og fugleklatter og lign. skal tages væk med det samme. Et perfekt valg til overdækket terrasse.

All weather hynder

Stof kvalitet 1. Mest solgte udendørs hynde til lounge og solvogne. All weather hynder er meget nemme at rengøre. Snavs og pletter fjernes nemt og hurtigt. Det perfekte og nemme valg til udendørs hynder, som bliver brugt dagligt og står ude i det fri. Hynden er mere kunststof-agtig end Soltex kvalitet 2.

Spuncrylic stof

Vores LIFE parasoller leveres med Spuncrylic stof. UF50+ betyder at stoffet er næsten 100% UV beskyttende. Spuncrylic er vind og vand afvisende. Tætheden i vores stof er 250gr/m2, hvilket er meget høj kvalitet. Udover at benytte parasol overtræk, anbefaler vi at imprægnere stoffet. Så er det lettere at rengøre, og parasollen bliver mere vandtæt.

Aluminiums havembler

Vores LIFE havemøbler er alle fremstillet af powercoated aluminium, som ikke kan ruste. Aluminiums havemøbler fra os er lette og meget slidstærke. Holder farven i solen og er nemme at gøre rene, oftest er almindelig rengøringsmiddel tilstrækkeligt. Ved slag og skrammer kan aluminium pletmales. Det er kun for skønhed, det vil aldrig kunne ruste.

Keramik bordplade

Haveborde med bordplade af keramik er meget slidstærk og holdbar. Bliver ikke skrammet og ridset, og er særdeles nem at rengøre. Keramik bordplader er UV beskyttet og holder farven. En kraftig glasplade med 2-3 lag keramisk materiale på toppen, gør pladen vedligeholdelsesfri. Særdeles nem at holde pæn og rengøre.

Spraystone bordplade

Spraystone bruger vi til vores bordplader. Det er et materialer fremstillet af sten og kunstmateriale, som vi har lagt ovenpå en hærdet glasplade. Spraystone skal sprøjtes med beskyttelse et par gange om året. Har man ting stående på bordet i lang tid, kan disse mærker fjernes med Spraytone rens.

Polywood/Aintwood/Nonwood

Et plast materiale der har struktur som træ, men er et rent kunst produkt der ikke skal vedligeholdes. Kan stå ude hele året. Vores Polywood plader er altid gennemfarvet. Vi anbefaler ikke at stille glas og lign. direkte på pladen, da nogle polywood bordplader kan smelte ved høje temperaturer. Rengøres med alm. rengøringsmiddel.

Polyrattan flet

Der er meget forskel på kvalitet og holdbarhed af polyrattan. Vi benytter kun slidstærkt, lysægte kvalitets flet fra fabrikker, som vi har arbejdet med i adskillige år. Alle flet møbler har rustfri aluminiumsramme og håndflettet polyrattan flet. Rengøres med almindelig rengøring eller brug vores wicker rens.

Teak træ olieret

Den mest velegnede træ sort til udendørs brug er teak træ. Teak træ indeholder så meget naturligt olie, at det tåler vores udendørs klima. Ubehandlet træ kan stå ude i årevis og bliver kun mere grå og smuk med årene. Olieret teak træ skal fortsat smøres jævnligt med teak olie. Brug plejeprodukter til teak havemøbler, så forlænger du levetiden.

Texaline/Texteline

Et kunststof materiale som er særdeles velegnet til udendørs brug. Stoffet kan tåle sol og regn, og kan stå udenfor hele året rundt. Texaline er let at rengøre og kan renses med vores texaline rens. Kan fås i flere farver. Vores texaline kvalitet er slidstærk, lysægte og særdeles holdbar. Texaline sæder tørrer extremt hurtigt efter en regnbyge.

Teak træ ubehandlet

Den mest velegnede træ sort til udendørs brug er teak træ. Teak træ indeholder så meget naturligt olie, at det tåler vores udendørs klima. Ubehandlet træ kan stå ude i årevis og bliver kun mere grå og smuk med årene. Olieret teak træ skal fortsat smøres jævnligt med teak olie. Brug plejeprodukter til teak havemøbler, så forlænger du levetiden.

Gaumo

Også kaldet nonwood. Et plast materiale der har struktur som træ, men er et rent kunst produkt der ikke skal vedligeholdes. Kan stå ude hele året. Vores Polywood plader er altid gennemfarvet. Vi anbefaler ikke at stille glas og lign. direkte på pladen, da plast kan smelte ved høje temperaturer. Rengøres med alm. rengøringsmiddel og polywood rens. Brug polywood protector en gang om året, for at lette rengøringen.