Alle vores LIFE havemøbler er fremstillet af pulverlakeret aluminium, som ikke ruster - heller ikke hvis havemøblerne skulle få en skramme eller ridse. Pulverlakeret aluminium kan stå udenfor hele året rundt og kræver minimal vedligeholdelse.
Vi bruger kun certificeret teaktræ på vores havemøbler. Kvalitetsteak, der kan tåle at blive brugt udenfor. Læs om vedligeholdelse her.

Vores outdoor hynder og puder fås i tre kvaliteter. Alle er lysægte og kan tåle vind og vejr. Skummet i alle vores outdoor puder er mugfri, og fremstillet til at ligge udenfor hele sommeren. I alle hynder ligger en åndbar inderpose af polyester, hvor vandet trænger igennem. Alt stof og betræk er UV beskyttet.
Parasoller fra LIFE er alle med UV 80+, som beskytter næsten 100% for solens UV-stråler. Parasoller fremstillet af Spuncrylic, som er smuds- og vandafvisende.
Læs mere om alle vores materialer nedenfor:

Stof 1: All weather hynder

CARBON ANTRACIT - GRØN - KHAKI (beige). Udendørshynde til havemøbler. UV beskyttet, falmer ikke, og kort tørretid. Regnen løber igennem stof og skum. Tørringsprocessen kan fremskyndes, ved at trykke vandet ud. Snavs og pletter på All Weather hynder fjernes nemt og hurtigt. Hynden er mere kunststofagtig end stof 2 Soltex. For genstridige pletter kan bruges AW hynderens.

Stof 2: Soltex outdoor hynder

BEIGE - GRAFIT - OLIVEN - GRÅ - LYS. Soltex udendørshynde er den bløde mellemvare. Soltex hynderne er lette at rengøre og overfladen skyr snavs. Soltex er en behageligere kvalitet end stof 1 og ser mere naturligt ud. Forvent en anelse mere tid på rens og vedligehold. Rengøres og renses med Soltex rens. Med tiden er det en god ide at imprægnere hynderne med Soltex imprægnering.

Stof 3: Komfort outdoor hynder

BASALT SORT - STEEL GRÅ. Komfort betræk er ligeså blødt som din indendørs sofa. Stof 3 hynden er Scotchgard behandlet, en imprægnering der holder snavs og vand ude. Komfort hynder er helt perfekte på overdækkede terrasser og lign. Betrækket kan vaskes ved 30 grader. Fyld ikke maskinen. Læg betrækket på når det er helt tørt. Vi anbefaler med tiden at imprægnere hynderne igen.

Skummet i vores outdoor hynder

Skummet som vi bruger i alle vores hynder, er mugfrit og fremstillet til udendørs brug. En blød polyetherskum med høj SG værdi på 22. SG værdien angiver, hvor mange kilogram skum der er brugt pr. m3.

Betrækket på vores outdoor hynder

Skummet i vores udendørs hynder er pakket ind i en mugfri stofpose, som naturligvis tåler vand. Puderne får en antibakteriel behandling, så de kan modstå bakterier og svampe.

Parasol stof

Vores LIFE parasoller leveres i Spuncrylic stof UPF80+. Det betyder at stoffet er næsten 100% UV beskyttende mod solens stråler. Farveægthed 7, på en scala til 8, som er max. Spuncrylic er vind og vandafvisende. Udover at benytte parasoller med et overtræk, anbefaler vi at imprægnere stoffet. Det bliver langt lettere at rengøre parasollen, som også bliver mere vandtæt af imprægneringen.

Keramik / betonlook

Haveborde med keramik bordplader er meget slidstærke og holdbare. De bliver ikke skrammet og ridset, og er særdeles nemme at rengøre. Keramik bordplader er UV beskyttet og holder derfor farven. En kraftig glasplade med 2-3 lag keramisk materiale på toppen, gør pladen slidstærk og vedligeholdelsesfri. UV beskyttet og farvefast. Med tiden er det en god ide at give ny beskyttelse med Keramik cleaner med UV beskyttelse

Teaktræ, olieret

Vi bruger kun bæredygtigt teaktræ, som også er den mest velegnede træsort til udendørs brug. Teaktræ indeholder så meget naturligt olie, at det tåler vores udendørs klima. Olieret teaktræ skal fortsat smøres jævnligt med teak olie. Brug plejeprodukter til teak havemøbler, så forlænger du levetiden på dine havemøbler. Vores teak er 100% Indonesian Legal wood - SVLK certificeret.

Texaline/Texteline/textilene

Textilene er et slidstærkt polyester materiale, som er særdeles velegnet til udendørs brug. Stoffet kan tåle både sol og regn og kan stå udenfor hele året rundt. Textilene er let at rengøre og kan rengøres med vores textilene-rens. Materialet holder sin form og er slidstærkt og lysægte. Vandet løber igennem stoffet, så havemøblerne tørrer ekstremt hurtigt efter en regnbyge.

Teaktræ, ubehandlet

Bæredygtigt teaktræ. Vi kan også levere dine teak havemøbler i grå naturlig farve, så havemøblerne står lyse og flotte allerede fra første dag. Vores fabrikker benytter en proces, som gør teaktræet lyst og klar til brug. Vedligehold og rens med LIFE shield og teakrens. Teaktræet er 100% Indonesian Legal wood og SVLK certificeret.

Aluminiums-havembler

LIFE havemøbler fremstilles af pulverlakeret aluminium, som ikke kan ruste. Forholdsvis let og samtidigt meget slidstærkt. Aluminium holder farven i solen og er nemme at gøre rene, oftest er almindelig rengøringsmiddel tilstrækkeligt. Ingen rust eller korrosion. Havemøblerne har rustfrie skruer, dupsko og justerbare fødder hvor det er muligt.

Polywood/Aintwood/Nonwood

Polywood er et gennemfarvet kunstmateriale der har struktur som træ, men som ikke skal vedligeholdes. Vi anbefaler ikke at stille glas og lignende direkte på pladen, da nogle polywood bordplader kan smelte ved høje temperaturer. Bordplader rengøres med almindeligt rengøringsmiddel. Brug special rens og imprægnering til polywood.