Filtrer efter

Pris

Pris

  • 299,00 kr. - 24.995,00 kr.

Farve

Farve

Materiale

Materiale

Farve

Farve

Parasoller

Vores kvalitetsparasoller kan bruges af private og til erhverv. De kraftige hængeparasoller og markedsparasoller, er nemme at betjene og har kraftige parasolfødder, som kan holde til dagligt brug. Eksklusive markedsparasoller med Spuncrylic dug, som er noget af det bedste du kan få. Beskytter mod solens UV stråler, holder farven og er vandafvisende.

De kraftige aluminiumsstænger vi benytter kan ikke ruste, men samtidig også så tykke, at de kan holde til udelivet - år efter år.
Mekanismen i håndtag er også ekstra stærkt, hvilket kan være svært at se. Derfor kan parasollerne ses og prøves i vores butikker. 

Igennem utallige sæsoner har vi afprøvet mange parasol varianter. Vi har fundet frem til hvad en god holdbar parasol skal indeholde, til en fornuftig pris. Det er dem du nu finder på vestmark.dk. Pas på din markedsparasol i vinden og beskyt med de overtræk vi har, så har du LIFE parasollen i mange år.

Aktive filtre

Fordelene ved vores parasoller

Der er mange overvejelser, som er værd at gøre sig, når man køber en parasol. For det første skal man overveje, hvad man gerne vil bruge den til og hvor stor den skal være. Derudover er det også værd at tænke over, om man bor et sted, hvor man ofte oplever mere vind end andre steder for eksempel tæt ved vandet. Her skal man vælge en parasol, hvor parasolstangen er uden gevind, der kan knække og bukke i vinden. 

En anden vigtig overvejelse er at få en parasol med en kraftig parasoldug, der tåler solens stråler og i en kvalitet, så den ikke mørner og falmer efter en sæson. Vores parasoller har alle de nævnte kvaliteter, og vores parasolduge falmer ikke.  Derudover er alle stænger tilpas tykke, så de kan bære den store dug i blæsten. Det er dog vigtigt, at du husker at slå din parasol ned efter brug, så vandet kan løbe af og den er mere stabil, da den i udslået tilstand vil have svært ved at overleve hård blæst og storm i længere tid.

Spørgsmål som er værd at stille inden køb af parasol 

Her kan du læse en lille smule mere om nogle af de spørgsmål, som vi ofte bliver mødt af i butikken. For os er det vigtigt, at vores kunder oplever en god service og vejledning, når de kommer ned til os i butikken. Men derfor vil vi stadig gerne sørge for, at du allerede her på vores hjemmeside, kan få svar på nogle af de spørgsmål du må sidde med. Hvis du har øvrige spørgsmål, som ikke er besvaret herunder, så tøv endelig ikke med at ringe eller skrive til os – så hjælper vi meget gerne.

Har du huset parasollens overtræk?

Hos Vestmark går vi enormt meget op i at finde de materialer og produkter, som skaber mest værdi for vores kunder. Så det er især vigtigt for os at forhandle produkter med lang levetid og holdbarhed, så I får mest muligt ud af jeres penge. Dog er det ikke altid nok at købe kvalitets havemøbler. Nogle gange skal man også selv bidrage til ens møblers holdbarhed. Her kan det være en god ide at anskaffe sig et parasolovertræk. Fordi på den måde holder parasoldugen sig ren og tør. Farven og prægningen holder også meget længere, hvis parasollen pakkes ind, når den ikke er i brug. Det er dog vigtigt at huske på, at I ikke må sætte overtræk på parasollen, hvis dugen er våd. Dette kan resultere i mug og skader på dugen. De fleste af vores parasoller har allerede inkluderet et godt parasolovertræk i prisen.

Hvorfor er vægten på parasolfoden vigtig?

Vores parasoller kan du finde i mange forskellige farver og størrelser, så du kan sørge for, at det passer sammen med din haves udtryk. Det samme gør sig gældende for vores parasolfødder, som vi har i en masse forskellige typer. Dog kan du glæde dig over, at alle vores Parasolovertræk og parasolfødder har en vægt på min. 50 kg., som gør, at de ikke umiddelbart rykker sig for vind og vejr. For eksempel har en markedsparasol brug for en parasolfod med god vægt. Hængeparasoller har granitfødder på hjul min 90 kg. Det er også muligt at få et parasolfod spyd, som graves ned i jorden og gør parasollen helt fast.

Kan man få lys og varme i parasollen?

Vi danskere bruger mere og mere tid i vores haver og det er vigtigere at skabe en stemning med det samme. Derfor bliver vi ofte spurgt, om man kan få parasoller med lys - og det kan du! Vi har en smart lyskrans som du nemt klikker på Palermoparasollen. Den er uden ledning og skal oplades i USB stik. Men det bedst af det hele er varmelampen, eller griselampen som den kaldes. Den forlænger en kølig sommeraften og er ikke dyr at bruge. Se mere om heater til parasoller her.