Filtrer efter

Pris

Pris

  • 250,00 kr. - 20.995,00 kr.

Farve

Farve

Materiale

Materiale

Farve

Farve

Parasoller

Vi har et stort udvalg af lækre parasoller til terrassen, haven samt til branchespecifikke formål. Vores sortiment strækker sig helt fra runde parasoller, firkantet parasoller, hængeparasoller og markedsparasoller, så der er helt bestemt noget, som vil passe ind i lige netop din have. Hos os kan du blandt andet finde eksklusive markedsparasoller med rund eller firkantet dug i kraftig kvalitet, som har en hel træstang, der holder til brug og blæst. Det er en absolut fordel med det omskiftelige og uforudsigelige vejr, som vi ofte kan opleve i Danmark.

En vigtig mission for vores udvalg af havetilbehør og lignende er, at vores produkter skal være af absolut bedste kvalitet. Derfor kan du være helt sikker på, at vores parasoller fås i de bedste materialer. Vi har over 30 år i branchen og derfor en masse erfaring. Med den store erfaring, vi har inden for møbler til udelivet, er vi nået til denne konklusion: Livet er for kort til alt for billige parasoller. Vi har fundet ud af, hvad minimumskravet er for en haveparasol, så den holder år efter år.

Aktive filtre

Fordelene ved vores parasoller

Der er mange overvejelser, som er værd at gøre sig, når man køber en parasol. For det første skal man overveje, hvad man gerne vil bruge den til og hvor stor den skal være. Derudover er det også værd at tænke over, om man bor et sted, hvor man ofte oplever mere vind end andre steder for eksempel tæt ved vandet. Her kan det være en fordel at vælge en parasol, hvor parasolstangen er af træ og med hel stang, så der ikke er noget gevind, der kan knække og bukke i vinden.

En anden vigtig overvejelse er at få en parasol med en kraftig parasoldug, der tåler solens stråler og i en kvalitet, så den ikke mørner efter en sæson. Vores parasoller har alle sammen de kvaliteter, og vores parasolduge har ekstra forstærkninger på kant. Derudover er alle stænger tilpas tykke, så de kan bære den store dug i blæsten. Det er dog vigtigt, at du husker at slå din parasol ned efter brug, så vandet kan løbe af og den er mere stabil, da den i udslået tilstand vil have svært ved at overleve hård blæst og storm i længere tid.

Spørgsmål som er værd at stille inden køb af parasol 

Her kan du læse en lille smule mere om nogle af de spørgsmål, som vi ofte bliver mødt af i butikken. For os er det vigtigt, at vores kunder oplever en god service og vejledning, når de kommer ned til os i butikken. Men derfor vil vi stadig gerne sørge for, at du allerede her på vores hjemmeside, kan få svar på nogle af de spørgsmål du må sidde med. Hvis du har øvrige spørgsmål, som ikke er besvaret herunder, så tøv endelig ikke med at ringe eller skrive til os – så hjælper vi meget gerne.

Har du huset parasollens overtræk?

Hos Vestmark går vi enormt meget op i at finde de materialer og produkter, som skaber mest værdi for vores kunder. Så det er især vigtigt for os at forhandle produkter med lang levetid og holdbarhed, så I får mest muligt ud af jeres penge. Dog er det ikke altid nok at købe kvalitets havemøbler. Nogle gange skal man også selv bidrage til ens møblers holdbarhed. Her kan det være en god ide at anskaffe sig et parasolovertræk. Fordi på den måde holder parasoldugen sig ren og tør. Farven og prægningen holder også meget længere, hvis parasollen pakkes ind, når den ikke er i brug. Det er dog vigtigt at huske på, at I ikke må sætte overtræk på parasollen, hvis dugen er våd. Dette kan resultere i mug og skader på dugen.

Hvorfor er vægten på parasolfoden vigtig?

Vores parasoller kan du finde i mange forskellige farver og størrelser, så du kan sørge for, at det passer sammen med din haves udtryk. Det samme gør sig gældende for vores parasolfødder, som vi har i en masse forskellige typer. Dog kan du glæde dig over, at alle vores Parasolovertræk og parasolfødder har en vægt på min. 50 kg., som gør, at de ikke umiddelbart rykker sig for vind og vejr. For eksempel har en markedsparasol har brug for en parasolfod med god vægt. Når dugen måler 280 cm i diameter eller mere, bør parasolfoden have en minimumsvægt på 50 kg, for at den står godt og fast i let vind. Det er også muligt at få et parasolfod spyd, som graves ned i jorden og gør parasollen helt fast.

Kan man få lys og musik i parasollen?

Vi danskere bruger mere og mere tid i vores haver og det er vigtigere at skabe en stemning med det samme. Derfor bliver vi ofte spurgt, om man kan få parasoller med lyd og lys - og det kan du! Vi har nemlig parasoller med en bluetooth-højtaler, der spiller via din smartphone. Musikafspilleren monteres på markedsparasoller, runde parasollerfirkantede parasoller samt de kraftige Palermo parasoller med håndtag og dreje funktion. Bluetooth afspilleren fås både med og uden LED-lys i parasollen.