Filtrer efter

Pris

Pris

  • 225,00 kr. - 16.550,00 kr.

Farve

Farve

Materiale

Materiale

Farve

Farve

Parasoller

Markedsparasoller med rund eller firkantet dug i kraftig kvalitet. Hel træstang der holder. Flere farver og størrelser som alle er i høj kvalitet. Parasolovertræk og parasolfødder på min 50 kg. Gratis levering på alt. Parasoller fås i mange kvaliteter og med den lange erfaring vi har indenfor møbler til udelivet, er vi nået til den konklusion, at livet er for kort til alt for billige parasoller. Vi har fundet ud af, hvad der minimum er af krav for, at en haveparasol holder så længe som muligt.

Aktive filtre

Parasolstangen er af træ, og med hel stang, så der ikke er noget gevind der kan knække og bukke i vinden. Kraftig parasoldug der tåler solens stråler og i en kvalitet så den ikke mørner efter en sæson. Dugen har ekstra forstærkninger på kant og alle stænger er tilpas tykke, så de kan bære den store dug i blæsten.

HUSK altid at slå din parasol ned efter brug. I udslået tilstand overlever de ikke hård blæst og storm.

Det kan være en god ide at anskaffe sig et parasolovertræk, så holder parasoldugen sig ren. Farven og prægningen holder også meget længere, hvis parasollen pakkes ind, når den ikke er i brug.  

En markedsparasol har brug for en parasolfod med god vægt. Når dugen måler 280 cm i diameter eller mere, bør parasolfoden have en minimumsvægt på 50 kg, for at den står godt og fast i let vind. Det er også muligt at få et parasolfod spyd, som graves ned i jorden og gør parasollen helt fast.

Lys og musik i parasollen

Nu kan du få musik i parasollen. En bluetooth højtaler der spiller via din smartphone. En rimelig pris for noget helt unikt og lækkert gejl. Musikafspilleren monteres på markedsparasoller, runde parasollerfirkantede parasoller samt de kraftige Palermo parasoller med håndtag og dreje funktion. Bluetooth afspilleren fås både med og uden LED-lys i parasollen.