Udemøbler

Her på siden kan du udforske vores store udvalg af udemøbler. Indret dine udearealer med hyggelige og komfortable møbler, der giver haven eller terrassen personlighed. I vores sortiment af udemøbler, finder du både haveborde, cafémøbler, solvogne og andre udendørs ting som lanterner, kurve, tæpper. Alle vores udemøbler er fra kvalitetsmærket LIFE - dette kan betragtes som en garanti for god holdbarhed i det danske og omskiftelige klima.

Indret med rumdeler, krukker og andet ekstra tilbehør til dine havemøbler. Så får du en indretning der lige passer til dig og dine ønsker.

Vi har siden 1989 forhandlet udemøbler, og kan derfor kalde os specialister på området. Du kan altid forvente professionel rådgivning og kompetent vejledning i din proces. Du er velkommen til ringe til os, hvis du har spørgsmål til vores møbler - du kan købe udemøbler her i webshoppen, og få dem leveret gratis til døren. Ønsker du i stedet at se, prøve og mærke vores udvalg af udemøbler, kan du besøge vores showroom og butik i Assens på Fyn. 

Viser 1-30 af 194 element(er)

Aktive filtre

Udemøbler til terrasse og have 

Der er nærmest ikke noget der slår en hyggelig sommeraften på terrassen i godt selskab - derfor er det skønt at indrette haven med små lounge områder, der giver lyst til at blive siddende længe udenfor. Uanset størrelsen på din have eller terrasse, vil du hos Vestmark finde et udvalg af udemøbler, der passer ind hos både store og små områder. Find småborde og skamler og puf i god kvalitet. Der er ingen grund til at gå på kompromis med indretningen udendørs - især ikke hvis du er typen, der bruger dine udendørsarealer som et afslappende fristed, om sommeren. Du behøver endda ikke bekymre dig om at bruge meget tid, på vedligholdelse af udemøblerne - vores udemøbler er designet til at tåle regn, sol og vind, uden at falme hurtigt i farven. Tjek desuden vores udvalg af all-weather hynder ud, hvor du kan sammensætte dine udemøbler med hynder, der er designet til det danske klima. Hynderne tørrer ekstremt hurtigt, og du kan uden problemer lade dem ligge udenfor om natten. Dermed står dine udemøbler klar til ren afslapning, dagen efter igen. 

Find udemøbler i nordisk design fra LIFE

LIFE er en kollektion af udemøbler i høj kvalitet. LIFE er udviklet til det nordiske omskiftelige klima, og du kan trygt lade dine udemøbler stå udenfor, hele året rundt. Serien tæller både loungesæt, spisesæt, liggestole, parasoller m.m, så der er rig mulighed for at indrette dine udendørsarealer, med slidstærke og holdbare udemøbler. Serien er desuden kendetegnet ved den minimalistiske og nordiske æstetik, som vi oplever er meget populær hos husejere, der bor i nybyggeri. Det stilrene design og de neutrale naturfarver, komplimenterer de fleste byggerier utrolig flot. Hos LIFE kan du finde mange størrelser og grupper af udemøbler. De fleste af vores udemøbler matcher hinanden stilmæssigt - du kan derfor nemt sammensætte dine havesæt og loungemøbler i samme look. Vi tilbyder udendørshynder til alle vores udemøbler, og du kan derfor matche dine hynder i farven, på alle møblerne i haven. 

Vedligeholdelsesfrie udemøbler fra Vestmark 

Vores udemøbler er produceret med rustfrit aluminiumstel, og er dermed designet til at stå ude hele året, i nordisk klima. Vi anbefaler dog stadig, at dine udemøbler står overdækket i vinterhalvåret. Du kan eksempelvis benytte vores overtræk til udemøbler, eller placere dem i et skur, garage eller kælder. Det samme gælder vores all-weather hynder - selvom at både vores udemøbler og hynder er lavet til at stå udenfor hele året, kan du forlænge møblernes levetid og flotte udseende, ved at passe godt på dem i vinterperioderne. 

Det vil være meget forskelligt, hvilke behov vores kunder har, for udemøbler. Med vores mange års erfaring, kan vi hjælpe dig på rette vej. Vi har været med til at indrette mange haver i årenes løb. Vi anbefaler at du tager billeder og mål af dine udendørsarealer, hvis du besøger os i butikken. På den måde, har vi endnu nemmere ved at vejlede dig og finde udemøbler, der komplimenterer husets stil.