En god og nem måde at beskytte dine havemøbler på.

Vil du beskytte dine havemøbler mod blade, alger med mere, kan du bruge et havemøbel overtræk. Især i vinterhalvåret, vil et overtræk være en god ide, da det forlænger levetiden på dine havemøbler. Brug også overtræk om  sommeren i meget våde perioder, eller uger hvor du er bortrejst. Overtræk gør det knap så interessant for tyvene.

Har du overtræk på dine udemøbler, slipper du for at rengøre til foråret, og du er fri for at tage hynderne ind. Er også en nem og funktionel beskyttelse i perioder hvor havemøblerne ikke bliver benyttet.

Vi leverer overtræk i god kvalitet, der kan bruges år efter år. Overtrækket fås i mange størrelser, så det passer præcist til de havemøbler du vil dække til. Vores overtræk leveres med udluftningshuller, snøre og bindebånd til at fæstne overtrækket forneden.

Overtrækket fylder minimalt når det er pakket væk, og er nemt at trække henover havestole, haveborde, solvogne, loungesæt eller parasollen når sæsonen er forbi.

Havemøbel overtræk eller et dækken, som det også kaldes, leveres i antracit grå farve. En neutral nuance som passer ind i de fleste udemiljøer. Til gengæld tilbyder vi mere end 25 størrelser havemøbelovertræk at vælge imellem, så det dækker havemøblerne så tæt og præcist som muligt.

Spørg os til råds hvis du er i tvivl om størrelserne.

Overtræk til havemøbler finder du her.

Overtræk til parasoller finder du her. 

Pak dit overtræk ud

Fold overtræk ud

Træk henover møblerne