Armstole

Vi har armstole til haven i forskellige designs og farver. Har du meget plads ved dit havebord, eller ønsker du blot en super komfortabel siddeplads på din favoritplads i haven, så er en armstol det oplagte valg.

Havestole med armlæn giver den bedste siddeplads ved bordet. For at opnå maksimal komfort kan du med fordel tilføje havehynder til dine armstole. Samtidig forlænger du stolens levetid, da der ikke er direkte slid på havestolen. Se vores udvalg af armstole herunder. 

Aktive filtre

Havestole med armlæn

Havestole med armlæn er klart et af de mest populære valg, når du vælger efter komfort. Og det er klart, at liggestolen er et populært møbel, når det kommer til maksimal afslapning. Men armstolen giver også super komfort. Havestole med armlæn er funktionelle, og du sidder i en langt mere behagelig position, end andre billige alternativer. Armstole til haven er ikke bygget til at blive stablet, da design og komfort er vægtet højere. Det betyder dog ikke meget, da Vestmarks armstole holder til den danske sommer. De kræver dog en smule vedligeholdelse. 

Armstole til haven: Vedligeholdelse 

Når armstolene står udenfor i løbet af sommerhalvåret, er det vigtigt at pleje den, så skidt og snavs ikke sætter sig og gør dine armstole grimme at se på. Vedligeholdelse kan ske på mange måder, alt efter hvilket materiale stolen er lavet af. Der findes utroligt mange havemøbler, hvor teaktræ indgår i konstruktionen. For at vedligeholde teaktræ kan du med fordel give den en speciel teakolie.

Giv dine havestole teakolie, så sørger du for at beholde den flotte struktur i teaktræet, og derudover bliver det også mere modstandsdygtigt over for skidt og snavs. Har du derimod havemøbler i plastik, kan du med fordel sætte dem i skygge, når du ikke bruger dem - plastik kan nemlig gå hen og blive afbleget, hvis det er udsat for sollys over længere tid, hvilket ville være synd for de fine havemøbler. Tør din havemøbler med en fugtig klud, så du ikke ender med at få indgroet snavs på dine armstole.

Dine armstole skal have de rette hynder

Havestole med armlæn skal have de rette hynder. Valget af havehynder kan være svært i størrelse, design og form. En havehynde findes i mange forskellige størrelser og designs, og derfor bør du måle dine armstole for at se hvilken størrelse hynde, du har brug for til lige netop dine armstole. Derudover betyder designet også en del, da det er vigtigt at havehynde og armstole passer sammen for at få det bedste udtryk. Havehynder kræver også vedligeholdelse, og her er Texaline havehynderens perfekt til opgaven.