Armstole

Hos Vestmark har vi Armstole til udendørs brug, i mange forskellige designs og farver. Har du meget plads ved dit havebord, eller ønsker du blot en super komfortabel siddeplads på dit favorit spot i haven, så er en armstol det oplagte valg. En armstol giver den bedste siddekomfort og du kan med ro i sindet læne dig tilbage og nyde sommersolens stråler. For at opnå den maksimale komfort kan du med fordel tilføje en havehynde til dine armstole. På den måde sørger du samtidig for at forlænge stolens levetid, da der ikke er direkte slid på stolen.

Se vores store udvalg af armstole herunder.

Aktive filtre

Armstole eller liggestole

Der kan være rift om de gode pladser i haven, når solen kigger frem i løbet af sommeren. Og det er klart at liggestolen er et populært møbel når det kommer til maksimal afslapning. Men det er faktisk ikke så slemt at få armstolen, da der er super god komfort i den og du sagtens vil kunne nyde solen samtidig med at du sidder i stolen. Derudover er armstole super funktionelle til personer der nyder at læse en bog, eller bare skal have opdateret nyhederne på mobilen, da du sidder i en langt mere behagelig position end hvis du ligger på en liggestol. Armstole er ikke bygget til at blive stablet, da design og komfort er vægtet højere end funktionalitet. Det betyder dog ikke meget da armstole er bygget til at kunne holde, igennem en dansk sommer. Dog skal det siges at ligesom med alle andre møbler kræver armstolen også noget vedligeholdelse, se mere herunder.

Vedligeholdelse af udendørs stole

Hvis en stol står udenfor i løbet af et halvår, så er det vigtigt at vedligeholde den så skidt og snavs ikke sætter sig og gør dine armstole grimme at se på. Vedligeholdelsen kan ske på mange måder alt efter hvilket materiale stolen er lavet af. Der findes utroligt mange havemøbler hvor teaktræ indgår i konstruktionen. For at vedligeholde teaktræ kan du med fordel give den en speciel teak olie. Hvis du husker at give dine havemøbler med teaktræ, den specielle olie så sørger du for at beholde den flotte struktur i teaktræet, og derudover bliver det også mere modstandsdygtigt over for skidt og snavs. Har du derimod havemøbler i plastik, kan du med fordel sætte dem i skygge når du ikke bruger dem, plastik kan hvis det over længere tid er udsat for sol lys godt gå hen og blive afbleget, hvilket ville være synd for et fint havemøbel. Derudover er det vigtigt at tørre havemøblerne af så du ikke ender med at få indgroet snavs på dine armstole.

Valg af havehynder til dine armstole

Valget af en havehynde kan være utroligt svært, men dog en nødvendighed for at få den bedst mulige oplevelse med dine armstole. En havehynde findes i mange forskellige størrelser og designs, og derfor bør man måle sine armstole op og se hvilken størrelse havehynde du har brug for til lige netop dine armstole. Derudover betyder designet også en del, da det er vigtigt at havehynde og armstole passer sammen for at få det bedste udtryk. havehynder kræver også vedligeholdelse, og her er Texaline havehynde rens perfekt til opgaven.