Filtrer efter

Pris

Pris

  • 1.450,00 kr. - 11.275,00 kr.

Farve

Farve

Materiale

Materiale

Farve

Farve

Outdoor hynder

Outdoor hynder

Udendørs lænestole

Udendørs lænestole kan være en perfekt investering, hvis man har god plads på terrassen eller mangler at udfylde en hyggelig krog på altanen. En lænestol er både helt fantastisk at sidde i og den kan samtidig forvandle et udeareal med sin hyggelige, afslappende udstråling. Med en lænestol får du og din familie lyst til at overgive jer til et frirum, hvor hygge står først på dagsordenen.

Lænestole er ikke kun forbeholdt indendørs brug. Her kan du finde en masse lækre og fede bud på din nye udendørs yndlings-stol. Vi har samlet de bedste lænestole, som vi personligt kan anbefale - de er alle slidsikre og klar til daglig brug. Du finder både armstole og lænestole, hvor du kan smække benene op og nyde livet.

Aktive filtre

Komfort og design går hånd i hånd

Lænestole til udendørs brug skal sikre dig afslapning på højeste plan – derfor er komfort selvfølgelig nøgleordet, når vi importerer dem. Vi forstår dog også at de skal leve op til høje standarder inden for design, da vi gerne vil have flotte møbler i haven, der er en sand fryd for øjet.

Vores mange lænestole er designet med komfort som største prioritet. Med bløde designs og et godt rygstøtte, kan du sætte dig til rette i mange timer og glemme hverdagens travlhed. Ofte designet med lukkede sider og ryg, giver lænestolene ekstra god læ for vinden, der tit opstår sidst på aftenen. En lænestol er ofte lidt større og tungere end almindelige havestole, så armstole er den type der står bedst fast på terrasser og restauranter, hvor vinden kan drille.

Slidsikre lænestole i rustrit design

Udover komfort og design, skal lænestolen selvfølgelig også være holdbar og slidsikker – for vi garanterer, at det er et møbel, som bliver brugt af hele familien. Vi garanterer også at alle vores udendørs lænestole er rustfrie og kræver minimal af vedligeholdelse. Lænestolene kan alle tåle at blive brugt og lader sig ikke falme af hård sol eller stærk vind. Med andre ord er vores lænestole testet til at kunne holde til Danmarks klima.

Deres funktionelle design betyder at flere af armstolene kan fås i en højere model, så de kan kombineres med andre havemøbler – og f.eks. bruges som spisestole. Dette gør også lænestolene særdeles velegnet til erhvervsmæssigt brug som f.eks. restauranter, hoteller og golfklubber.

Find lænestolen hos Vestmark

Vores lænestole findes i flere typer polyrattan-flet, samt i et let materiale som kaldes texaline (Texteline) - et kunststof som man kan designe moderne udemøbler af og levere i mange forskellige farver. Derudover kan du købe outdoor hynder, som matcher både flet, stel og texaline-betræk. Vi giver dig et overblik over vores materialer.

Du finder altid de bedste lænestole hos Vestmark. Vores brede kollektion fra LIFE giver dig havestole, der er designet til at holde udendørs brug i mange år. Armstolene er rustfrie og kræver ingen eller meget lidt vedligeholdelse. Hvis du søger efter nogle mere praktiske udendørsstole, kan du kigge under vores spisestole