Filtrer efter

Pris

Pris

  • 1.995,00 kr. - 12.495,00 kr.

Farve

Farve

Udendørs lænestole

Udendørs lænestole kan være en perfekt investering, hvis man har god plads på terrassen eller mangler at udfylde en hyggelig krog på altanen. En lænestol til haven er hyggelig og afslappende.

Lænestole er ikke kun forbeholdt indendørs brug. Her finder du en masse lækre og fede bud på udendørs lænestole. Vi har samlet de bedste - alle slidstærke og klar til daglig brug. 

Aktive filtre

Lænestol til haven giver komfort

Udendørs lænestole giver dig afslapning på højeste niveau. Komfort er nøgleordet, når vi importerer dem, og havestolene lever op til høje standarder i design, struktur og holdbarhed.

Vores lænestole til haven er designet med komfort som største prioritet. Med bløde designs og et godt rygstøtte, kan du sætte dig til rette i mange timer og glemme hverdagens travlhed. Ofte designet med lukkede sider og ryg, giver havelænestolene ekstra god læ for vinden, der tit opstår sidst på aftenen. En lænestol er ofte lidt større og tungere end almindelige havestole, så armstole er den type der står bedst fast på terrasser og restauranter, hvor vinden kan drille.

Slidstærke havemøbler - Lænestol i rustrit design

Udover komfort og design, skal udendørs lænestole selvfølgelig være holdbar og slidstærke. Det er med garanti et møbel, der bliver brugt af hele familien. Vores udendørs lænestole er rustfrie og kræver minimal af vedligeholdelse. De kan alle tåle at blive brugt og lader sig ikke falme af hård sol eller stærk vind. Med andre ord er havestolene testet til at kunne holde til Danmarks klima.

Udendørs lænestole er særdeles velegnet til erhvervsmæssigt brug som f.eks. restauranter, hoteller og golfklubber.

Vestmark har mange armstole, der kan kombineres med andre havemøbler og bruges som spisestole. 

Køb udendørs lænestole hos Vestmark

Lænestole til haven kommer i flere typer polyrattan-flet, samt i et let materiale som kaldes texaline (Texteline): Et moderne, populært kunststof som  leveres i mange forskellige farver. Derudover kan du købe outdoor hynder, som matcher både flet, stel og texaline-betræk. Vi giver dig et overblik over vores materialer.

Du finder altid de bedste lænestole hos Vestmark. Vores brede kollektion fra LIFE giver dig havestole, der er designet til at holde i mange år. Lænestolene er rustfrie og kræver ingen eller meget lidt vedligeholdelse.

Hvis du søger efter nogle mere praktiske udendørsstole, kan du kigge under vores spisestole