Filtrer efter

Pris

Pris

  • 4.995,00 kr. - 57.500,00 kr.

Farve

Farve

Modul sofa

Udendørs modulsofa er en fleksibel havesofa. Fås i træ eller flet og kan også leveres med outdoor hynder. Vores sofamoduler og loungesæt er blevet populære de seneste år herhjemme. Det skandinaviske marked er slet ikke bekendt med alle de fantastiske muligheder der de senere år er dukket op til indretning af udelivet. Heriblandt de lækre modulsofaer, som har mange funktioner. Tag en middagslur i haven, brug dit sofamodul på udesofaen som solseng eller sæt alle gæsterne til rette i sofaen med tapas eller eftermiddagskaffen.

Aktive filtre

Indretning med modulsofa. Man får således mange siddepladser på få m2. Med en modulsofa har du flere muligheder for at placere udesofaen som du ønsker. Modulerne er adskilt og kan ofte stilles op på flere måder, så det kommer til at passe ind på din plads i haven. Sofamodulerne kan klikkes sammen med specielle beslag, så havesofaen ikke glider fra hinanden.

Kreativ indretning med modulsofa

På mange af vores modulsofaer kan man også til og fravælge et sofamodul, så man kun betaler for præcis de moduler til sin havesofa, som man har behov for. På disse modeller kan man også vælge hyndekvaliteter og farver efter behag. Et stort udvalg af udendørs modulsofaer finder du her i shoppen, men endnu flere kan ses og prøves i vores fysiske butik i Assens. Her kan du i ro og mag nyde en kop kaffe, mens du kommer rundt og prøver alle modulsofaerne af. Vi skal være behjælpelige med at vejlede om udendørs møblerne, som jo både kan leveres med almindelig bløde hynder eller med modulsofa outdoor hynder som kan ligge ude hele sommeren.

En modulsofa til haven fra Vestmark leveres i samlet stand og klar til brug. Ingen skruer og løse dele, der skal samles og justeres. Herved får man mere stabile havemøbler som holder sig godt og står solidt på terrassen eller i haven.