Filtrer efter

Pris

Pris

  • 9.350,00 kr. - 66.995,00 kr.

Farve

Farve

Modul sofa

En havesofa med modul er et fleksibelt havemøbel. Fås i træ eller flet og kan også leveres med outdoor hynder. Vores sofamoduler og loungesæt er blevet populære de seneste år. Det skandinaviske marked får mange fantastiske muligheder til indretning af udelivet. Heriblandt de lækre modul havesofaer, som har mange funktioner. Tag en middagslur i haven, brug dit modul på udesofaen som solseng eller sæt alle gæsterne til rette i sofaen med tapas eller eftermiddagskaffen.

Viser 1-30 af 31 element(er)

Aktive filtre

Indretning med modul havemøbler

En modul havesofa giver dig mange siddepladser på få m2. Med en havesofa, der har modul, har du flere muligheder for at placere udesofaen som du ønsker. Modulerne er adskilt og kan ofte stilles op på flere måder, så det kommer til at passe ind på din plads i haven. Sofamodulerne kan klikkes sammen med specielle beslag, så havesofaen ikke glider fra hinanden.

Modul havesofa giver flotte udearealer

På mange af vores modul havesofaer kan man til- og fravælge et sofamodul, så man kun betaler for de moduler til sin havesofa, som man har behov for. På disse modeller kan man også vælge hyndekvaliteter og farver efter behag. Et stort udvalg af udendørs modulsofaer finder du her i shoppen, men endnu flere kan ses og prøves i vores butik i Assens. Her kan du nyde en kop kaffe i ro og mag, mens du kan prøver vores modul havemøbler. Vi skal være behjælpelige med at vejlede om sofaerne, som jo både kan leveres med almindelige, bløde hynder eller med outdoor-hynder, der kan ligge ude hele sommeren.

En modul havesofa fra Vestmark leveres i samlet stand og klar til brug. Ingen skruer og løse dele, der skal samles og justeres. Herved får man mere stabile havemøbler, som holder sig godt og står solidt på terrassen eller i haven.