Filtrer efter

Pris

Pris

  • 8.950,00 kr. - 17.895,00 kr.

Farve

Farve

Haveborde med udtræk

Haveborde med udtræk er en perfekt løsning, hvis du vil slippe for at slæbe borde frem og tilbage, når der skal være plads til gæsterne på terrassen. Hos Vestmark forhandler vi stabile udtræksborde med en tillægsplade, som ofte ligger gemt i bordet.

Haveborde med udtræk er et praktisk valg i hverdagen. Med en tillægsplade i havebordet, skal du ikke finde ekstra plads til opbevaring og kan hurtigt forøge det udendørs selskab. Vores udtræksborde fra LIFE leveres med bordplade af beton-look, glas eller spraystone. Haveborde med udtræk giver jer plads til mange gæster i de lange sommernætter, hvor I har god plads på bordet.

Aktive filtre

Flotte udtræksborde i topkvalitet

Vores kollektion fra LIFE byder på mange flotte haveborde med udtræk i nye, fine materialer. Udtræksborde fra LIFE fås i flere længder, så de passer til alle udearealer, om det er små eller store terrasser. Vores haveborde med udtræk er designet i farver, som matcher hele kollektionen af havestole. Vi har nemlig gjort det nemt for dig at finde borde og stole, der matcher hinanden og står flot på dine udearealer.

Udtræksbordene fra Anabel og Primavera har begge, hvad man kalder, amerikansk udtræk – dette er et praktisk design, hvor tillægspladen ligger gemt nede i bordet. Derved bliver haveborde med udtræk et simpelt og håndterbart møbel. Du har altid den ekstra plade lige ved hånden, så bordet kan blive længere med et snuptag. 

Haveborde til hverdagens uforudsigeligheder 

Haveborde med udtræk tager højde for de mange forskellige måder, man bruger sine udearealer på. Du får et havebord, som står testen med både store og små selskaber. De er nemme at håndtere og kommer alle i et flot og tidløst design. Et perfekt havebord til store forsamlinger eller til gæsterne der kommer uanmeldt. Udtræksbordene har samme højde som de almindelige borde til haven, så de skiller sig ikke ud blandt resten af havemøblerne.

Vores haveborde med udtræk er blevet testet i Danmarks vind og vejr og er yderst holdbare i det nordiske klima. Udtræksbordene har alle aluminiumsstel, som ikke kan ruste. Serierne Anabel og Primavera leveres i carbon-sort og hvidt aluminiumsstel med vedligeholdelsesfrie bordplader. Alle udtræksborde fra Vestmark leveres med et skinneudtræk, som ikke kan ruste.

Vestmark leverer den bedste kvalitet i havemøbler

Du finder de mest slidssikre og kvalitetsbevidste udtræksborde hos Vestmark. Vi har specialiseret os i havemøbler de sidste 30 år og kan tilbyde vores ekspertise på mange forskellige områder af udelivet. Vi har udvalgt vores haveborde med udtræk efter høje standarder, der passer til Danmarks vejr – og vi giver derfor 2 års garanti på alle vores havemøbler. Du får derfor et udtræksbord med et flot og holdbart design, som vi kan stå ved.

Har du spørgsmål om vores udtræksborde, er du velkommen til at kontakte os. Vi hjælper dig med at finde det perfekte valg af møbler til dine udearealer. Havemøbler skal kunne holde i mange år og det er derfor vigtigt at vælge de helt rigtige. Hvis du finder det helt perfekte udtræksbord på vores webshop, eller andet lækkert tilbehør til haven, så giver vi fri fragt på alle varer.