Filtrer efter

Pris

Pris

  • 4.196,00 kr. - 14.280,00 kr.

Farve

Farve

Materiale

Materiale

Farve

Farve

Haveborde med udtræk

Vil du slippe for at slæbe borde frem, når du pludselig får gæster på terrassen? Så vælg et havebord med udtræk. Stabile udtræksborde med tillægsplade, som ofte ligger gemt i bordet. Så skal du ikke finde ekstra plads til opbevaring. Vores udtræksborde fra LIFE leveres med bordplade af beton look, glas eller spraystone. Et robust udtræksbord der har plads til mange gæster.

Viser 1-7 af 7 element(er)

Aktive filtre

Kollektionen fra LIFE byder på mange fantastisk flotte udtræksborde i nye fine materialer. Haveborde der kan trækkes ud fås i flere længder. Anabel og Primavera udtræksbordene har Amerikansk udtræk - der hvor ekstra pladen er gemt nede i bordet. Så har du pladen lige ved hånden, og bordet er hurtigt blevet længere. Udtræksbordene har farver som matcher hele kollektionen af havestole. Et udtræksbord har samme højde som de almindelige borde til haven.

Materialer

Haveborde med udtræk har alle aluminiums stel, som ikke kan ruste. Udtræksbordene Anabel og Primavera leveres i carbon sort og krid hvidt aluminiums stel med vedligeholdelses frie bordplader.
Alle udtræksborde fra Vestmark leveres med et skinneudtræk, som ikke kan ruste.