Filtrer efter

Farve

Farve

Haveborde med udtræk

Haveborde med udtræk er en perfekt løsning, hvis du vil slippe for at slæbe borde frem og tilbage, når der skal være plads til gæsterne på terrassen. Hos Vestmark forhandler vi stabile udtrækshaveborde med en tillægsplade, som ofte ligger gemt i bordet.

Udtræksborde til haven er et praktisk valg i hverdagen. Med en tillægsplade i havebordet, skal du ikke finde ekstra plads til opbevaring og kan hurtigt forøge dine selskaber. Vores udtrækshaveborde fra LIFE leveres med bordplade af beton-look, glas eller spraystone. Haveborde med udtræk giver jer plads til mange gæster på de lange sommernætter, hvor I har god plads rundt om bordet.

Viser 1-1 af 1 element(er)

Aktive filtre

Flotte udtrækshaveborde i topkvalitet

Find mange flotte haveborde med udtræk i vores kollektion fra LIFE, der byder på nye, fine materialer. havebordene fås i flere længder, så de passer til alle udearealer, både små eller store terrasser. Vores haveborde med udtræk er designet i farver, som matcher hele kollektionen af havestole. Vi har nemlig gjort det nemt for dig at finde borde og stole, der matcher hinanden og står flot på dine udearealer.

Udtrækshaveborde fra Anabel og Primavera har begge, hvad man kalder, amerikansk udtræk – dette er et praktisk design, hvor tillægspladen ligger gemt nede i bordet. Derved bliver havebordet et meget håndterbart møbel. Du har altid den ekstra plade lige ved hånden, så bordet kan blive længere med et snuptag. 

Haveborde der er designet til nordisk klima

Et havebord med udtræk tager højde for de mange forskellige måder, du bruger dine udearealer på. Du får et havebord, som står testen med både store og små selskaber. Et perfekt havebord til store forsamlinger eller til gæsterne, der kommer uanmeldt. Udtræksbordene har samme højde som de almindelige borde til haven, så de skiller sig ikke ud blandt resten af havemøblerne.

Alle Vestmarks havemøbler er testet i Danmarks vind og vejr og er yderst holdbare i det nordiske klima. Vores udtrækshaveborde har alle aluminiumsstel, som ikke kan ruste. Serierne Anabel og Primavera leveres i carbon-sort og hvidt aluminiumsstel med vedligeholdelsesfrie bordplader. Alle leveres med et skinneudtræk, som ikke kan ruste.

2 års garanti og fri fragt på haveborde med udtræk

Du finder de mest slidssikre og kvalitetsbevidste udtrækshaveborde hos Vestmark. Vi har specialiseret os i havemøbler de sidste 30 år og kan tilbyde vores ekspertise på mange forskellige områder af udelivet. Vi har udvalgt vores haveborde med udtræk efter høje standarder, der passer til Danmarks vejr – og vi giver derfor 2 års garanti på alle vores havemøbler. 

Har du spørgsmål om haveborde med udtræk, er du velkommen til at kontakte os. Vi hjælper dig med at finde det perfekte valg af møbler til dine udearealer. Havemøbler skal kunne holde i mange år og det er derfor vigtigt at vælge de helt rigtige. Hvis du finder det helt perfekte udtræksbord på vores webshop, eller andet lækkert tilbehør til haven, så giver vi fri fragt på alle varer.