Filtrer efter

Pris

Pris

  • 699,00 kr. - 3.570,00 kr.

Farve

Farve

Materiale

Materiale

Cafestole

Vestmark leverer vedligeholdelsesfrie cafestole i god kvalitet, som kan holde til dagligt brug. Vores cafestole er et oplagt valg til dagligt brug i haven, ved sommerhuset eller foran din hoveddør, hvor du kan slå dig ned og slappe af. Desuden er de også velegnet til brug i cafe, kaffebar eller restaurant. Vi tilbyder altid stole til cafe som er stabelbare og derfor lette at stille væk. 

Aktive filtre

Nemt at stable

Vi tilbyder cafe stole, som er nemme at stable og stille til siden, så rengøringen af gulve eller fejning af fliser ikke tager lang tid. Den stabelbare funktion gælder for både vores havestole med arm og uden armlæn. Desuden er du sikker på at bord og stol passer sammen. Hos Vestmark sørger vi for at stole til cafe brug har en siddehøjde som passer til cafe borde. Cafestole kan købes særskilt og sættes til det bord man ønsker.
Alle havestole til cafe har aluminiums ramme og stel, som ikke kan ruste. Derudover er de produceret i polyrattan flet eller polywood plastmateriale, hvilket er yderst holdbare materialer, der kan holde i mange år. Vores stole til cafe og restaurant er holdbare, vedligeholdelsesfrie, med prisgaranti og kvalitet der holder til dagligt brug. Det betyder at de kan klare hverdagens belastninger og udfordringer.

Du behøver ikke vente i flere uger på din cafestol

Alle vores havestole er på lager og klar til omgående levering. Du kan også selv hente på vores lager. Hos os behøver du ikke vente flere uger på at få dine nye stole. Du kan også kigge forbi vores butik i Assens. Her har du mulighed for at se og prøve alle vores cafestole. Desuden kan vi tilbyde et endnu større udvalg i butikken. Her kan du vælge den cafestol der passer til dig og finde det helt rigtige cafebord som matcher dig, din have eller din butik. Vi har hele tiden et godt udvalg af farver og modeller, så du kan finde lige det der passer dig, både i design, kvalitet og pris. Du er altid velkommen til at kontakte os for yderligere info og vi sender gerne foto, tilbud og mål, så du kan planlægge indretningen af din cafe eller restaurant med de mange muligheder vi har af cafestole, cafeborde og cafesæt.

Du kan også finde flere valgmuligheder inden for udendørs cafestole under udendørs havestole.