Filtrer efter

Pris

Pris

  • 1.395,00 kr. - 2.250,00 kr.

Farve

Farve

Cafestole

Her på siden finder du cafestole i god kvalitet og som holder til dagligt brug. Hos Vestmark leverer vi stolene i vedligeholdelsesfrie materialer, så du kan bruge tiden på andet. Vi har samlet et stort udvalg i mange forskellige farver og materialer, der passer til alle typer hjem og virksomheder.

Vores cafestole er et oplagt valg til dagligt brug i haven, ved sommerhuset eller forhaven, hvor du kan slå dig ned og slappe af. Desuden er de også velegnet til brug i cafeer, kaffebarer eller på restauranter. Vi har også et stort udvalg af cafeborde og hele cafesæt. Hos Vestmark tilbyder vi cafestole som er stabelbare – bruges de i erhvervsmæssige sammenhænge, er de derfor meget lette at stille væk.

Viser 1-17 af 17 element(er)

Aktive filtre

Cafestole der er nemme at stable

Vi tilbyder cafestole, som er nemme at stable og stille til side, så rengøringen af gulve eller fejning af fliser ikke tager lang tid. Den stabelbare funktion gælder også for vores havestole, inklusiv armstolene. Hos Vestmark sørger vi for at stole til cafeer har en siddehøjde, der passer til cafebordene. Cafestole kan købes særskilt og sættes til det bord man ønsker.

Alle cafestole har aluminiumsramme og stel, som ikke kan ruste. Det betyder at du har glæde af havemøblerne i utrolig lang tid uden de bliver grimme og kedelige. Derudover er de produceret i polyrattanflet eller polywood plastmateriale, hvilket er yderst holdbare materialer, der kan holde i mange år. Vores cafestole er holdbare, vedligeholdelsesfrie og med prisgaranti. Vi sælger kun havemøbler med en kvalitet, der holder til dagligt brug. Det betyder at de kan klare hverdagens belastninger og udfordringer og ikke mindst det danske vejr.

Cafestole med hurtig levering

Alle vores cafestole og resten af vores havemøbler er på lager og klar til omgående levering. Du kan også selv hente på vores lager. Hos Vestmark behøver du ikke vente flere uger på at få dine nye stole. Du kan kigge forbi vores butik i Assens - her har du mulighed for at se og prøve alle vores cafestole.

Desuden kan vi tilbyde et endnu større udvalg i butikken. Her kan du vælge den cafestol der passer til dig og finde det helt rigtige cafebord, som matcher dig, din have eller din butik. Vi har hele tiden et godt udvalg af farver og modeller, så du kan finde lige det der passer dig, både i design, kvalitet og pris.

Vestmark er vild med cafe-havemøbler

Vi elsker havemøbler, og cafestole er ingen undtagelse. Derfor forhandler vi kun det bedste til vores kunder. Du er altid velkommen til at kontakte os for yderligere info og vi sender gerne foto, tilbud og mål, så du kan planlægge indretningen af din cafe eller restaurant med de mange muligheder vi har af cafeborde og cafesæt. Ring til os på 30 70 28 64. Vi glæder os til at høre fra dig.