Havesæt med udtræksborde

Vi holder meget af vedligeholdelsesfrie havemøbler hos Vestmark. Vores havesæt med udtræksborde skal ikke skånes for vind og vejr. LIFE har fremstillet havesæt med udtræk, som kan stå ude hele året. LIFE haveborde med tillægsplade kræver ingen vedligeholdelse, og tåler vinterfrost og regn. Det er dog altid en god ide at have overtræk på. 

Aktive filtre

Havemøbelsæt med udtræksbord

Vores havemøbelsæt leveres nu også med udendørs udtræksborde i mange størrelser, materialer og modeller. Sammensæt dit sæt præcis som du ønsker, og som det passer til din have.

Havesæt med udtræksbord fås i polywood, teaktræ samt en del nye materialer, der minder om granit, sten og marmor. En spændende kollektion af nye udtræksborde, der også kan fås i flere længder. Flere haveborde kan fås med andre typer bordplader, eller du  kan vælge en anden farve på bordbenene. Ring på tlf. 30 70 28 64 og hør mere om mulighederne.

De mange havestole i vores Vestmark-kollektion kan frit vælges til udtræksbordene, og dit havesæt kan få sit helt eget personlige præg, efter din egen smag. Alle udtræksborde og havesæt kan ses i butikken i Assens. Her får du også grundig vejledning omkring materialer og eventuel vedligeholdelse, ligesom vi også kan hjælpe dig med at finde den rette kombination af udtræksbord og havestol. Vi har specialister i vores butik, men også her på chatten og telefonen. Vi vejleder dig, så du får præcis det havesæt, som du ønsker dig.

Køb et havesæt med udtræksbord fra LIFE

Udtræksborde i havesæt kan være helt ned til 150 cm lange, når de er slået sammen, mens nogle af de nyeste modeller fås i over 300 cm. Se Anabel udtræksborde her. Slår du bordet ud, kan det blive helt op til 340 cm, hvor der så er plads til 14-16 stole omkring havebordet. Søg rundt på shoppen og få inspiration til dit nye havesæt med udtræk, eller kig forbi vores butik i Assens.

Borde der kan trækkes ud er perfekte til terrassen og udelivet, så man nemt kan dække op de dage der er mange gæster forbi. Man slipper for at finde ekstra borde og slæbe frem og tilbage i haven. Og de dage og aftener man sidder få og nyder udelivet, gøres bordet mindre og bliver meget mere hyggelig.