Havesæt med udtræksborde

Vi holder meget af vedligeholdelsesfrie havemøbler, og udtræksborde der ikke skal skånes for vind og vejr. LIFE har fremstillet havesæt med udtræk, som kan stå ude hele året. LIFE haveborde med tillægsplade kræver ingen vedligeholdelse, og tåler vinter frost og regn - gerne med et havemøbel overtræk på. 

Aktive filtre

Vores havemøbelsæt leveres nu også med udendørs udtræksborde i mange størrelser, materialer og modeller. Sammensæt dit sæt præcis som du ønsker og som det passer til din have.

Havesæt med udtræksbord fås i polywood, teaktræ samt en del nye materialer der minder om granit, sten og marmor. Et spændende program af nye udtræksborde, der også kan fås i flere længder. Flere haveborde kan fås med andre typer bordplader eller man kan vælge en anden farve på bordbenene. Ring og hør mere om mulighederne, hvis ikke du allerede finder dit ønske havebord her på siden.

De mange havestole i vores Vestmarkkollektion kan frit vælges til udtræksbordene, og havesættene kan derved få sit helt eget personlige præg, efter din egen smag og behov. Alle udtræksborde og havesæt kan ses i butikken i Assens. Her får du også grundig vejledning omkring materialer og eventuel vedligeholdelse, ligesom vi også kan hjælpe dig med at finde den rette kombination af udtræksbord og havestol. Vi har specialister i vores fysiske butik, men også her på chatten og telefonen kan vi vejlede dig, så du får præcis det udtræksbord du ønsker dig.

Udtræksbord

Udtræksborde kan være helt ned til 150 cm lange når de er slået sammen, mens nogle af de nyeste modeller fås i over 300 cm. Se Anabel udtræksborde her. Slår du bordet ud kan det blive helt op til 340cm, hvor der så er plads til 14-16 stole omkring havebordet. Søg rundt på shoppen her og få inspiration til dit nye store havebord med udtræk, eller kig forbi vores fysiske butik i Assens. Borde der kan trækkes ud er perfekte til terrassen og udelivet, så man nemt kan dække op de dage der er mange gæster forbi. Man slipper for at finde ekstra borde og slæbe frem og tilbage i haven. Og de dage og aftener man sidder få og nyder udelivet, gøres bordet mindre og bliver meget mere hyggelig.