Oliebehandlet teaktræ

Sølvgrå teaktræ

  • Rens af med Teak afrensning
  • Vent til træet er helt tørt
  • Giv Grå teak farve, hvis du vil have dine havemøbler i ensartet sølvgrå farve.
  • Gentag processen efter behov.

Alle havemøbler fra Vestmark, er designet til at stå udenfor hele året rundt. De er udviklet i materialer, der tåler det nordiske omskiftelige klima, og derfor vil du bruge minimal tid på vedligeholdelse af møblerne. Selvom at vores havemøbler kan betegnes som vedligeholdelsesfrie, er der dog stadig et par ting vi anbefaler at gøre, for at få dem til at stå flot i mange år frem. Her på siden, kan du læse flere tips og tricks til, hvordan du plejer møblerne, og hvilke produkter vi anbefaler. Vi har forhandlet udendørsmøbler siden 1989, og er dine specialister på området. Har du spørgsmål til, hvordan du bedst passer på dine havemøbler, kan du altid kontakte os telefonisk, eller besøge os i vores showroom og butik i Assens. 

Sådan vedligeholder du dine teak havemøbler.

Beskyt dine havemøbler med åndbart overtræk (find alle størrelser her)

Når du vælger overtræk til dine havemøbler, er det vigtigt at sikre dig, at overtrækket er åndbart. Det danske klima kan være meget fugtigt, og der dannes hurtigt kondens. Vores udvalg af havemøbelovertræk er altid åndbare, så kondensen kan fordampe. Åndbare møbelovertræk, er med til at forlænge levetiden på dine udemøbler (og holde materialet pænt), da den danner et beskyttende lag, både for regn og solskin. Hvis du gør det til en vane at putte overtrækket på dine havemøbler, især når du ved at du ikke skal bruge dem i en længere periode, slipper du for en del rengøringsarbejde. Møblerne er udsat for både regn, pollen, blade, fugleklatter og insekter, hvilket igen tager tid at tørre af konstant. Alle vores havemøbelovertræk er designet med kraftige snore og spænder, så du kan spænde overtrækket godt fast til møblerne - dette forhindrer at overtrækket bliver blæst væk ved kraftig vind- og stormvejr. 

Pas på dine udendørsmøbler - hele året rundt (find plejemidler her)

Mange forbinder havemøbelovertræk med noget der hører sig til, om efteråret og vinteren - men du gør dig faktisk klogt i, at beskytte din møbler hele året rundt. Selvom det er forår og sommer, er møblerne stadig udsat for regn, uv-stråler, alger og snavs. Overtræk til møblerne er en praktisk investering, og en god vane, så snart at møblerne skal stå ubrugte. Vores overtræk til havemøbler, er nemt at spænde af, på og pakke sammen igen. Det er dog ikke ligegyldigt, hvordan du placerer overtrækket på dine udemøbler. Kommer der et regnskyl, er det bedst hvis vandet har mulighed for at løbe væk, frem for at danne ‘pytter’ på overtrækket. Derudover skal du sikre dig at overtrækket er spændt korrekt fast, så det ikke går i stykker ved kraftig vind. Når overtrækket fjernes fra møblerne igen, bør du først lade det tørre, inden du pakker det sammen i den tilhørende opbevaringspose. Overtrækket bør tørre, så der ikke danner sig mug, eller det kommer til at lugte jordslået.

.

Se her hvordan du vedligeholder dine teak havemøbler. 

Forlæng levetiden på dine udemøbler (find alle størrelser på overtræk her)

Blandt vores udvalg af havemøbelovertræk, kan du finde overtræk der passer til de fleste størrelse havemøbler. Vores overtræk fås i mere end 30 forskellige størrelser, og vi hjælper dig gerne med at finde den størrelse, der er perfekt til dine møbler. De fylder desuden minimalt, og er nemme at pakke væk igen. Er dine havemøbler designet i træ, kan et havemøbelovertræk ikke altid være nok. Især ikke, hvis du ønsker at dine havemøbler i træ skal stå flot i mange år, og bevare den gyldne farve. Vores udvalg af træhavemøbler, er produceret i teaktræ, og vi anbefaler altid, at de i ny og næ får en omgang pleje. Du kan se udvalget af vores plejeprodukter her, samt læse mere om pleje af teaktræ her.