Udendørs sofasæt

Med vores udvalg af udendørs sofasæt hos Vestmark, kan du skabe den perfekte hyggekrog i haven. Et have sofasæt er den ideelle tilføjelse til den store terrasse, hvor familien kan slænge sig i sommerhalvåret. Der er mulighed for at opstille dit udendørs sofasæt præcis, som du ønsker det. Hos Vestmark forhandler vi bl.a. udendørs sofasæt fra LIFE. Det er en kollektion, der er præget af kvalitet og luksus. Du får møbler, der holder til vejret i Danmark og forbliver flot og eksklusivt, hvis du holder dem ved lige. Kontakt os og hør mere eller kom forbi vores butik i Assens og se møblerne i udstillingerne. 

Aktive filtre

Udendørs sofasæt til alle slags haver 

Et sofasæt til haven er et perfekt valg, når hygge og samvær skal kombineres med udeliv. Her på siden finder du et stort udvalg af udendørs sofasæt - vi fører vores egen import af havemøbler, og specielt kollektionen LIFE byder på eksklusivt design af havemøbler. 

Vi giver dig udendørs sofasæt i rigtig mange udgaver og prisklasser. Du finder det helt perfekte match, uanset indretningen af dine udearealer – det gode ved et sofasæt er, at der følger rigtig mange muligheder med det. Du kan skabe en helt unik atmosfære, hvor familien og gæsterne kan læne sig tilbage i hyggelige og afslappede omgivelser. Et sofasæt er en ideel løsning, hvis du er i tvivl om indretningen af tomme områder i haven eller på terrassen. Er man ikke vant til at have et udendørs lounge miljø, vil man hurtigt finde ud af, at det bliver husstandens nye yndlings samlingssted. Sofasættet indbyder til at flytte afslapningen udendørs, og med vores møbler fra serien LIFE, er du garanteret eksklusivt design, med behagelig siddekomfort. 

Skab det perfekte loungemiljø 

Hos Vestmark forhandler vi kun havesæt, der kan tåle at stå ude i haven – også når solen går væk. Designet udtrykker eksklusivitet, og er desuden produceret i holdbare og slidstærke materialer. Det vil sige, at ingen af vores møbler skal slæbes frem og tilbage i dårligt vejr, og du kan ofte lade dem stå vinteren over. 

Vi foreslår altid at købe havemøbler, der kræver lidt eller ingen vedligeholdelse ved materialer til udendørs brug. Dette gør udelivet en del lettere og du kan hurtigt blive klar, når sommeren står for døren. Vores kollektion af udendørs sofasæt er produceret med et stel af aluminium, der ikke kan ruste. Vi forhandler sofasæt i træ, hvilket altid er ægte teaktræ – dette kan også stå uden megen vedligeholdelse. Sofasæt i teak kan olieres, såfremt man ønsker at bevare den mørke glød.

Find udendørs sofasæt i stilfuldt nordisk design

De mange sofasæt til haven kan ses og prøves i vores fysiske butik i Assens. Vi har et stort udvalg af mange modeller, i flere forskellige slidstærke materialer. Vi kan svare på dine spørgsmål og hjælpe dig med at træffe den helt rigtige beslutning. Under vores kontaktinformation finder du både telefonnummer og adresse. 

Kollektionen fra LIFE er især et besøg værd - elegante sofasæt i lækker kvalitet, der er gennemtænkt til mindste detalje. Her kan du få havemøbler præcis som du ønsker det. Der er gode muligheder for at koble andre produkter til dit sofasæt, som f.eks. liggestole og parasoller, som samtidig matcher i flet, stil og farve.

Med udendørs sofasæt fra LIFE, har du det perfekte miljø at samles med dine venner og familie - det er her I kan trække over efter middagen, og nyde en god flaske vin. Flere af vores sofaer, er produceret i moduler - det er derfor nemt at sammensætte en sofa, der er skræddersyet til hjørnerne i din have eller terrasse. Hos Vestmark, finder du desuden hynder, der passer til alle vores sofaer. Som prikken over i’et, kan du i vores udvalg, finde små møbler og andet tilbehør, du kan indrette dine sofa miljøer med.  Find eksempelvis både sofaborde, parasoller eller stilfulde puder, plaider, skind, krukker og lanterner, som understreger hyggen.