Havemøbler kan være produceret i mange forskellige materialer. Hos Vestmark har vi en klar favorit, og havemøbler i aluminium er vores varemærke. Som udgangspunkt leverer vi kun møbler til haven, der kan stå udenfor uden at ruste og gå i stykker. Derfor er alle vores stole, borde, sofa- og loungesæt altid produceret i stel af aluminium.

Aluminium havemøbler er stærkere og mere holdbare end bl.a. stål og andre billige erstatninger. Er du ikke ekspert, kan det være svært at se forskel på materialer som stål og aluminium, men du kan stort set altid mærke forskel. Er du i tvivl, om havestolen er lavet i stål eller aluminium, kan du ofte løfte den, og mærke om den er tung eller let. Stål er tungere end aluminium, og dette er en god måde at vurdere det.

Havemøbler i aluminium har mange fordele

Hos Vestmark er der flere grunde til, at vi har gjort aluminium havemøbler til vores varemærke. Et havemøbel af aluminium er lettere at bære rundt på, og samtidig er materialet langtidsholdbart. Du kan nyde dine aluminium havemøbler i mange år, og materialet kræver minimum vedligeholdelse.

Havemøbler af stål er ofte en hurtig og billig løsning for mange, da stellet ofte ligger skjult under materialer som f.eks. polyrattanflet. Selvom stellet hurtig kan skjules på havemøbler, accepterer Vestmark ikke billigere materialer af den grund. Vores kollektion bygger udelukkende på aluminium havemøbler, så vi kan være helt sikre på, at møblerne forbliver flotte. Der er rigtig mange materialer, der fremstår både fine og pæne i butikken, men blot få uger i regn, sne og hård sol kan ødelægge materialerne til et punkt, hvor møblerne er lige til at smide ud. Det er selvfølgelig bedst at beskytte sine havemøbler i Danmarks vintervejr, hvis det er muligt, men aluminium havemøbler kan holde til det meste.

Ligner rustfrit stål

Aluminium havemøbler er det sikreste valg til dine udearealer og stellet tilbydes i klare, naturlige, grå nuancer – herunder er det også muligt at vælge mellem matteret eller blankt aluminium. Vælger du en af de sorte aluminiumsstel eller rammer, har de ofte fået en epoxylakering – denne lakering er nødvendig for, at farven ikke skaller af, når materialet udsættes for diverse temperaturer og vejrforhold. Vælger du et af vores haveborde, har vi også aluminiumsstel, der har fået et børstet look. Denne måde at lave aluminium havemøbler på, får stellet til at ligne rustfrit stål – og med mange flere fordele. F.eks. vil børstet aluminium ikke ruste, og det er billigere at producere.

Spørger du os, vil vi altid anbefale at vælge dine havemøbler i aluminium. Aluminiumsstellet i møblerne giver dig kvalitet og værdi for pengene, så du kan nyde dine havemøbler langt ud i fremtiden. Tag et kig på vores webshop og udforsk de mange muligheder, som aluminium havemøbler kan give dig. Vores butik i Assens på Fyn udstiller også mange af de modeller, som du ser herinde. Se mere under vores kontaktside.