Havebænke uden ryg

En bænk uden ryg er flot, hvis du f.eks. har en plads i haven eller på terrassen, som du skal have udfyldt. Rygløse bænke er et perfekt havemøbel til at indrette udeområder, så de kommer til at se mere hyggelige og indbydende ud.

En bænk uden ryg kan bruges til flere forskellige ting. F.eks. kan du bruge den som en opsætning med blomster eller lanterner i forhaven, men er også perfekt til den lille hyggekrog op ad husmuren. Gå på opdagelse i Vestmarks mange forskellige produkter. Vi har også et stort udvalg af havebænke med ryg.

Viser 1-11 af 11 element(er)

Aktive filtre

Bænk uden ryg - Brug den som en del af indretningen

En havebænk uden ryg virker måske lidt lavpraktisk, men den kan bruges til meget mere, end du lige går og tror. Står du med et tomt område i din have, forhave eller garage, så kan du med fordel bruge en bænk både med og uden ryg til at skabe en mere hyggelig stemning. En bænk uden ryg er et meget elegant møbel. Den passer ind i de fleste hjem og kan også pyntes op. Blomster og lanterne kan f.eks. opsætte på bænken, hvilket skaber et utroligt skarpt look. Se meget mere under vores udendørs indretning.

Havebænke er også helt perfekte til det, de er skabt til. En bænk uden ryg giver dig nye siddepladser, hvis du får gæster på besøg. Den er nem at flytte rundt og kan hurtigt tages ud og ind af garage eller kælder. 

Vedligeholdelse af din havebænk 

Nå du investerer i en god og holdbar bænk med eller uden ryg, er det selvfølgelig vigtigt, at den står flot hele året rundt. Din havebænk fortjener forplejning og vedligeholdelse, da den udsættes for meget i løbet af en sæson. Hvis du køber, eller allerede har, en bænk i naturtræ, vil det være en fordel at give den en omgang teakolie, inden du sætter den i vinterhi. Derved er din bænk klar til nye udfordringer året efter.

Har du en havebænk i andre materialer end naturtræ, kan du vaske den, inden du sætter bænken i vinterhi. Så sørger du for at fedtpletter ikke sætter sig fast og bibeholder dermed den flotte struktur og udseende, din bænk har.

Havebænk uden ryg eller havestole?

Hvad skal du vælge til havebordet: En havebænk eller havestole? Hvad giver mest mening? En havebænk uden ryg kan nemt erstatte de traditionelle havestole, men samtidig kan det også være en god idé at blande - specielt så der er plads til de store forsamlinger, hvis man er en hustand med mange familiemedlemmer eller ofte inviterer gæster. 

Hos Vestmark har vi et stort udvalg af de klassiske havestole, som vi kender fra de danske haver. Men du kan også give din haveindretningen lidt personlighed og bruge en bænk i stedet for.

Ved at vælge en bænk på den ene side af havebordet og havestole på den anden, giver du lidt kant på indretningen. En bænk uden ryg er også det perfekte valg til børnefamilierne - De kan nemlig nemt gå fra og til bordet. Du kan med fordel købe en blød og lækker havehynde til din bænk, for at øge komforten yderligere.