Havebænke uden ryg

En bænk uden ryg kan være svaret , hvis man har et tomrum udenfor, som man skal have udfyldt. Har man en tom plads i indkørslen, udestuen, på terressen eller andre steder, så kan en bænk uden ryd være alletiders idé. Disse bænke er et perfekt redskab til at indrette udeområder, så de kommer til at se mere hyggelige og indbydende ud.

En bænk uden ryg kan bruges til flere forskellige ting, f.eks. kan du brude den som indretning med blomster eller lanterner - men en bænk uden ryg fungerer også helt perfekt til den lille hyggekrog, hvor du kan sidde og nyde din morgenkaffe.Tag et kig nedenfor at gå på opdagelse i vores mange forskellige produkter. Vi har også et stort udvalg af havebænke med ryg.

Aktive filtre

Bænk uden ryg: Brug den som en del af indretningen

En bænk uden ryg virker måske lidt lavpraktisk, men den kan bruges til meget mere, end man lige går og tror. Står du med et tomt område i din have, forhave eller garage, så kan du med fordel bruge en bænk både med og uden ryg til at skabe en mere hyggelig stemning. En bænk uden ryg er et meget elegant møbel, da den er simpel og minimalistisk. Den passer derfor ind i de fleste hjem og kan også pyntes op. Blomster og lanterne kan f.eks. sætte på bænken, hvilket skaber et utroligt skarpt look - Se meget mere under vores udendørs indretning.

Selvfølgelig er bænkene også helt perfekte til det, de er skabt til - nemlig som siddeplads. En bænk uden ryg giver jer mange nye siddepladser, hvis I får gæster på besøg. Den er nem at flytte rundt og kan hurtigt tages ud og ind af garage eller kælder. Hvis I har bænken stående som en dekorativ genstand, har I også altid en siddeplads - sæt bænken et sted, hvor du kan nyde morgen- eller eftermiddagssolen.

Vedligeholdelse af din havebænk

Nå du investerer i en god og holdbar bænk med eller uden ryg, er det selvfølgelig vigtigt, at den står flot hele året rundt - i mange år. Din havebænk fortjener forplejning og vedligeholdelse, da den udsættes for meget i løbet af en sæson i brug. Hvis du køber, eller allerede har, en bænk i naturtræ, vil det være en fordel at give den en omgang teak olie, inden du sætter den i vinterhi. Derved er din bænk klar til nye udfordringer året efter.

Har du en havebænk i andre materialer end naturtræ, kan du med fordel give dem en grundig vask, inden du sætter bænken i vinterhi. Så sørger du for at fedtpletter ikke sætter sig fast og bibeholder dermed den flotte struktur og udseende, din bænk har.

Havebænke eller havestole

Når du skal ud og købe havemøbler, kan det være en omfattende affære, da der er rigtig mange forskellige produkter på markedet. Hvad skal man vælge, og hvad giver mest mening? En havebænk kan nemt erstatte de traditionelle havestole, men samtidig kan det også være en god idé at blande - specielt så der er plads til de store forsamlinger, hvis man er en hustand med mange familiemedlemmer eller ofte inviterer gæster. 

Hos Vestmark har vi et stort udvalg af de klassiske havestole som vi kender fra de danske haver. Hvis du føler at den traditionelle sammensætning af havestole og havebord bliver lidt for kedelig i din have, så giv haveindretningen lidt personlighed og gør op med normerne - brug en bænk i stedet for traditionelle havestole eller bland de to havemøbler rundt om bordet.

Ved at vælge en bænk ude ryg ved dit havebord på den ene side, og havestole på den anden side, giver du lidt kant på indretningen. En bænk uden ryg er også det perfekte valg til børnefamilierne - De kan nemlig nemt gå fra og til bænken. Du kan med fordel investere i en havehynde til din bænk, for at øge komforten yderligere.