Havebænke med ryg

En bænk med ryg giver maksimal komfort, hvis du skal sidde der i længere tid. Et ryglæn på din havebænk giver en behagelig siddestilling, og udseendet bliver fuldendt. De kendte hvide skagensbænke med ryglæn har længe været danskernes foretrukne. Det retro-inspireret look som skagensbænkene kommer med, passer ind i de fleste haver og har et tidløst design. 

Når du køber en bænk med ryg hos Vestmark, er de bygget til at kunne holde til det danske vejr, hvilket er en fordel, hvis den skal stå under åben himmel.

Se vores store udvalg af forskellige kvalitetsbænke med ryglæn herunder. Du finder også havebænke uden ryg.

Vi beklager ulejligheden.

Søg igen efter det, du er ude efter

En udendørs bænk med ryg giver maksimal komfort

En bænk med ryg giver ekstra komfort, specielt hvis du tilføjer flotte, bløde bænkhynder. Derudover giver ryglænet også øget komfort i og med du kan læne dig tilbage og slappe af. Det er sværere at gøre på en bænk uden ryg.

Havebænke med ryg til forhave og baghave

Du kan bruge din havebænk med ryg på mange forskellige måder. Det er blevet meget populært at stille en bænk i sin forhave, da den byder velkommen med en siddeplads. Samtidig er det et godt mødested for dig og dine venner, naboer eller familie. En bænk i forhaven en utrolig god måde at skabe lidt liv i den ofte ubrugte forhave, hvor man måske ikke prioriterer at være. En bænk med ryg går også utroligt godt i din baghave, da den er god til den hurtige kop kaffe eller en kolde øl. Derudover skaber en havebænk også en god indretning i haven som et fedt supplement til en hyggekrog. 

Vedligeholdelse af din havebænk

Din havebænk har brug for vedligeholdelse, så de danske vejrforhold ikke nedbryder den. Der finde gode råd, som forlænger levetiden på din havebænk med ryg. Er materialet råtræ (f.eks. teak) kan det være nødvendigt at give den teakolie en gang om året for at beholde den flotte struktur og farve i træet. Så sørger du for at din bænk ser fin ud i lang tid. Du kan med fordel tage din bænk ind på et tørt sted henover vinteren, hvor du formentligt alligevel ikke sidder udenfor og bruger bænken. Så udsættes den ikke for kulde, vind og vand.

Er din havebænk med ryg blevet malet? Så kan du med vaske den grundigt, så skidt og alger ikke sidder og gror fast over vinteren. Er malingen begyndt at give sig, kan du med fordel slibe malingen i bund og give bænken en helt ny, frisk omgang maling, så den igen ser indbydende og næsten ny ud.