Filtrer efter

Pris

Pris

  • 1.095,00 kr. - 8.279,00 kr.

Farve

Farve

Materiale

Materiale

Farve

Farve

Havebænke med ryg

En udendørs havebænk er et ideelt møbel til stort set alle haver. Selv hvis man kun har en terrasse eller altan, kan en udendørs havebænk være helt perfekt til lejligheden. Slå dig med i et hyggeligt hjørne, når solstrålen rammer haven eller når der skal slappes af med kaffen og en avis.

Vores udendørs havebænke fås i teaktræ, fyrretræ samt en kombination af teaktræ og rustfrit aluminium. Derved kan I få materialer, der passer lige ind i jeres design og andre havemøbler. Når du køber en udendørs havebænk hos os, er størstedelen stort set helt vedligeholdelsesfrie. Det er derfor både et pænt havemøbel, men samtidig også nemt og bekvemt.

Aktive filtre

En udendørs havebænk giver plads

En udendørs havebænk passer fantastisk til en lille altan eller terrasse. Altaner er ofte meget små arealer og selv et lille cafésæt kan fylde meget, hvis man arbejder med få kvadratmeter. En udendørs havebænk løser ofte problematikken, da den optager meget lidt plads, hvis man finder den helt rette bænk. Stil bænken op ad en væg eller mur og giv plads til andre lækre ting på din altan og terrasse – f.eks. udendørs indretning som krukker, lanterne eller opbevaringsmuligheder.

En udendørs havebænk giver jer ekstra plads ved havebordet. Lad den være en fast del af inventar ved jeres udendørs spiseområde eller tag den frem, når gæsterne kommer. Med en udendørs havebænk har I mange muligheder og den tager sig godt ud alle steder i haven. I forhold til hvad jeres havebænk skal bruges til, er det derfor vigtigt at overveje jeres muligheder. Vi forhandler mange forskellige bænke, både med og unde ryglæn, hvilket kan have meget at sige med funktionaliteten.

Køb en havebænk til alle stilarter

En udendørs havebænk bliver hurtigt samlepunktet, hvor man kan komme hinanden ved over en kop kaffe. Med mange forskellige designs, kan I få en havebænk, der passer til alle indretningstyper i haven, på terrassen eller altanen. Skal der ekstra hygge til, kan I finde flotte og stilfulde bænkhynder, der giver jeres udendørs havebænk en blød landing.

Vore bænke giver et hav af indretningsmuligheder, hvor en havebænk uden ryglæn f.eks. oftest bruges ved indgangen af et hus eller en have. Her kan man både bruge bænken som siddeplads eller til at stille krukker og lanterner på – kun fantasien sætter grænser.

Vestmark kender dine havemøbler

Hos Vestmark er vi helt vilde med vores udendørs havebænke. De står klar til brug hele året rundt og er nogle af de nemmeste havemøbler at have med at gøre grundet deres minimale vedligeholdelse. Vi har importeret havemøbler i over 30 år og formår derfor at servicere vores kunder helt optimalt. Er du på udkig efter en ny udendørs havebænk, så tag en snak med os – vi ved mere end de fleste og kan guide dig igennem alle de gode beslutninger. Se vores kontaktinformation.

Vi har en butik i Assens på Fyn, hvor du kan komme forbi og se havemøblerne. Det kan ofte give et bedre helhedsindtryk og skabe mere inspiration på indretningsfronten. Sidder du her på vores webshop og ikke har muligheden for at svinge forbi Assens, er du velkommen til at give os et ring, en mail eller chatte med vores søde personale – her hjælper vi dig med eventuelle spørgsmål om mål, farver, materialer og vægt samt alt andet relevant information.