Cafemøbler

Cafemøbler er typisk små, udendørs havesæt, som består af to cafestole og et cafebord. Vi har sammensat vores forslag til vedligeholdelsesfrie cafemøbler her på siden.  Alle vores cafesæt kan kombineres efter dine ønsker. Sammensæt 3 eller 4 cafestole til bordet. Alle cafestole og cafeborde er af aluminium, og kan stå udendørs hele året. Vores cafemøbler kræver minimal vedligeholdes.

Aktive filtre

Cafemøbler som alle har plads til

De fleste har plads til cafemøbler. Der er mange muligheder for at sammensætte dit helt eget sæt på terrassen, altanen eller haven. Ofte passer cafemøbler ind i havens små kroge, hvor solen kan nydes hele dagen. På samme tid er det nemt at flytte rundt med, så du kan stille dem lige, som det passer dig. Vores cafemøbler er perfekte til små terrasser og altaner.

Du skal ikke bruge tid på at rense, rengøre og pleje dine cafemøbler. Vestmark forhandler en masse udendørs havesæt i vedligeholdelsesfrie materialer. I stedet kan du nyde frokosten eller kaffen i cafemøblerne, som står klar til brug året rundt. Du behøver ikke at gøre noget ved det lille cafesæt, det står altid klar til en kop kaffe. Du finder også mange forskellige designs, farver og materialer i vores sortiment. Uanset om du ønsker et klassisk eller moderne udtryk, hjælper vi dig med at finde det rigtige sæt.

Cafe havesæt

Cafesæt består som regel af 2 stole og et mindre cafebord, men hos Vestmark kan vi sammensætte præcis, som det passer i din have. Måske har du plads til et større cafebord, eller skal bruge 3-4 cafestole i stedet for 2. Det løser vi gerne for dig. Driver du en cafe eller kaffebar, kan vi også indrette din gårdhave eller cafe med flotte havemøbler. Vi tilbyder løsninger, som passer til din restaurant og gør alt for at finde de bedste møbler til dig. Vores cafemøbler kan holde til dagligt brug og tåler at blive stablet og stillet væk om natten.

Cafestole kan stå ude hele året. Samtidig kan de fleste cafestole stables, hvilket gør det nemt at flytte rundt på. Desuden tilbyder vi også udendørs hynder i forskellige farver til vores havemøbler. Du kan kontakte os for yderligere information eller besøge vores butik i Assens, så hjælper vi dig.

Husk vi har prisgaranti på alle cafemøbler og giver dig gratis fragt.