Cafemøbler

Cafesæt som typisk er et lidt mindre udendørs havesæt, og ofte består af to cafestole og et cafebord. Vi har sammensat nogle forslag til vedligeholdelsesfrie sæt her på siden.  Alle vores cafesæt kan kombineres efter dine ønsker. Hvis du ønsker at sammensætte 3 eller 4 cafestole til bordet, kan det også lade sig gøre. Alle cafestole og cafeborde er af aluminium, og kan stå udendørs hele året. Vores cafemøbler kræver minimal vedligeholdes.

Aktive filtre

Cafesæt alle har plads til

Små sæt til cafe er havemøbler de fleste har en plads til. Derfor er der også utrolig mange muligheder for at sammensætte dit helt eget sæt på terrassen, altanen eller den unikke plet i haven. Ofte passer sættet ind i havens små kroge, hvor solen kan nydes hele dagen. På samme tid er det nemt at flytte rundt med, så du kan stille det lige, som det passer dig. Ofte er vores sæt også ideelt til små terrasser og altaner. Vestmark forhandler udendørs havesæt i vedligeholdelsesfrie materialer, så man ikke skal bruge tiden på at rense, rengøre og pleje sine cafemøbler. I stedet kan man nyde frokosten eller kaffen i cafe møblerne, som står klar til brug året rundt. Man behøver ikke at gøre noget ved det lille cafesæt, det står altid klar til en kop kaffe. Du finder også mange forskellige designs, farver og materialer i vores sortiment. Uanset om du ønsker et klassisk eller moderne udtryk hjælper vi dig med at finde det rigtige sæt.

Cafe havesæt

Cafesæt består som regel af 2 stole og et lidt mindre cafebord, men hos Vestmark kan vi sammensætte præcis som det passer i din have. Måske har du plads til et større cafe bord, eller du kan bruge 3 cafestole i stedet for to. Det løser vi gerne for dig. Driver du en cafe eller kaffebar, kan vi også indrette din gårdhave eller cafe med spændende cafemøbler. Vi tilbyder løsninger som passer til din restaurant, og gør alt for at finde de møbler til din cafe så du bliver tilfreds. Vores møbler til haven kan holde til dagligt brug og cafe møblerne tåler at blive stablet og stillet væk for natten.

Cafe stole kan stå ude hele året. Samtidig kan de fleste cafestole stables, hvilket gør det nemt at flytte rundt på. Desuden tilbyder vi også udendørs hynder i forskellige farver til vores sæt - Der er mange muligheder. Du kan kontakte os for yderligere information om vores havemøbler eller besøg vores butik i Assens, så hjælper vi dig på bedste vis.

Husk vi har prisgaranti på alle sæt til cafe.