Cafemøbler

Har du en hyggelig krog i haven, eller måske et ledigt spot på altanen, som du ikke ved hvad du skal stille op med? Hvorfor ikke indrette dem med et sæt cafémøbler, så du kan få ekstra glæde af de ubenyttede arealer. Et cafésæt kan fungere som det perfekte uformelle samlingssted, til en kop eftermiddagskaffe i solen eller en hyggelig morgenmad. Her på siden kan du se vores udvalg af cafémøbler, samt forslag til, hvordan du kan sammensætte dem. Du kan kombinere møblerne efter din smag - vi har et bredt udvalg af klassiske og tidløse møbler. Alle cafestole og cafeborde er af aluminium, og kan stå udendørs hele året. Vores cafemøbler kræver derfor minimal vedligeholdelse. 

Viser 1-23 af 23 element(er)

Aktive filtre

Cafemøbler af høj kvalitet

Cafémøblerne er designet til at være nemme at flytte rundt, så du kan stille dem lige hvor det passer dig. Hos Vestmark forhandler vi en masse udendørs havesæt i vedligeholdelsesfrie materialer. I stedet kan du bruge tiden på at nyde frokosten eller kaffen i cafemøblerne, som står klar til brug året rundt. Uanset om du ønsker et klassisk eller moderne udtryk, hjælper vi dig med at finde det rigtige sæt. Cafesæt består som regel af 2 stole og et mindre cafebord, men hos Vestmark kan vi sammensætte præcis, som det passer i din have. Måske har du plads til et større cafebord, eller skal bruge 3-4 cafestole i stedet for 2. Det løser vi gerne for dig.

Cafemøbler til private og erhverv

Vores udvalg af cafémøbler er velegnet til brug i f.eks kaffebarer eller på restauranter. Hos Vestmark tilbyder vi desuden cafestole som er stabelbare – skal de derfor bruges i erhvervsmæssige sammenhænge, er de meget lette at stille væk. Hvis du mangler inspiration eller rådgivning til møbelindretningen på restaurantens arealer, kan vi også indrette din gårdhave eller cafe med flotte havemøbler. Vores mange års erfaring i branchen gør, at vi kan kigge på indretningen med professionelle øjne. Vi tager altid hensyn til at indretningen skal være personlig, og skaber løsninger, som passer til din restaurant. Vi gør alt for at finde de bedste møbler til dig og din stil. Vores cafemøbler kan holde til dagligt brug og tåler at blive stablet og stillet væk om natten. 

Udendørs cafémøbler

Vi tilbyder også udendørs hynder i forskellige farver til vores havemøbler. Du kan kontakte os for yderligere information eller besøge vores butik i Assens, så hjælper vi dig. Om du er privatkunde eller skal bruge havestole indenfor erhvervsbranchen, så finder du dem hos os. Udover en stærk kvalitet, så kan vi tilbyde en personlig service hos et professionelt personale. Vi er specialiseret inden for branchen og svarer gerne på alle dine spørgsmål vedrørende havestole, samt andre havemøbler. Vi giver dig fri fragt på alle havemøbler og hvis du er i tvivl om de forskellige produkter passer ind i din have, så tag et smut forbi en af vores butikker i Assens, hvor du kan se dem i forskellige udstillinger. Du kan finde vores kontaktinformation her. Husk vi giver dig gratis fragt.