Markedsparasoller

På varme sommerdage, hvor solen står højt på en skyfri himmel, kan det være rart at indrette en hyggelig krog i haven med skygge. Markedsparasoller er ofte større i diameteren end almindelige parasoller, og kan derfor skabe plads til at flere personer kan samle sig under én. Med vores udvalg af markedsparasoller, får du en parasol som er designet med funktioner, der er praktiske og nemme at betjene.  Alle markedsparasoller i vores shop leveres gratis til døren – og de fleste modeller er færdigsamlet og klar til brug ved modtagelsen.

Viser 1-4 af 4 element(er)

Aktive filtre

Køb holdbare markedsparasoller til ethvert behov

Hos Vestmark finder du markedsparasoller i meget høj kvalitet, produceret i holdbare og slidstærke materialer. Alle vores parasoller er monteret med en UV 80+ dug, der betyder at stoffet ikke falmer med tiden. Parasollerne er designet med henblik på at kunne klare det skiftende og ustabile danske vejr. Parasoldugen tåler både solens kraftige stråler, men også regnskyl. Dugene er nemlig imprægneret, og har derfor en vandafvisende effekt over for regn og dug. En markedsparasol er en perfekt investering både til den private terrasse, men også hos forskellige erhverv hvor gæsterne har brug for skyggeområder eller overdækning– om det er i haven eller på cafeen, så kan en markedsparasol give skygge til familie og spisende gæster. 

Indret din have med skygge og overdækning

Der kan være mange gode grunde til at anskaffe sig en markedsparasol. Placér den eksempelvis over et hyggeligt loungeområde i haven, så man kan slappe af i behagelige omgivelser i skyggen, med en god bog. Se vores udvalg af loungemøbler lige her, og find behagelige kvalitetsmøbler, som kan stå under din markedsparasol. Blandt vores udvalg af markedsparasoller, finder du parasoller som er fleksible,  idet de kan drejes, flyttes og tippe for sol og vind. Kraftig blæst vil altid være en parasols største udfordring, og selv de kraftigste og mest robuste parasoller, kan få problemer med at stå stabilt. Vores parasoller er udstyrede med smarte teknikker, der gør det let som en leg at klappe dem op og ned, alt efter vejrets skiften. 

Find markedsparasoller af høj kvalitet fra LIFE

Vores udvalg af markedsparasoller kommer fra kvalitetsserien LIFE. Du kan nemt matche din parasol med havemøblerne - læs mere om LIFE serien her og find inspiration blandt vores store udvalg af serien. LIFE er kendetegnet ved nordisk design, der fokuserer på en minimalistisk stil, der vil passe til ethvert hjem. Markedsparasoller fra LIFE er nemme at betjene og kan både tippes vertikalt og horisontalt, samt dreje 360 grader om sig selv. Med vores store firkantede modeller, kan du dække store områder og terrasser. På udendørsarealer ved restauranter, kan du derfor placere flere ved siden af hinanden, så du har skygge og tørvejr til dine gæster hele sommeren. Vi hjælper dig med at vælge og kan instruere dig i, hvordan de mange modeller fungerer. 

Har du spørgsmål eller mangler inspiration, finder du os både på telefon, mail og chat, men du kan også tage forbi vores butik i Assens – her står vi klar til at assistere dig. Du finder os her.