Dækstole

En dækstol er et meget brugt havemøbel, som altid vil være en klassisk tilføjelse til udearealerne. De seneste år er der produceret mange typer og kvaliteter, så man skal være opmærksom, når man handler. En dækstol kommer i mange forskellige udgaver, f.eks. med eller uden armlæn, men den klassiske dækstol har kraftige teaktræslameller af høj kvalitet og leveres med messingbeslag.

De fleste kender den moderne dækstol som en slags liggestol i teaktræ med armlæn og fodskammel, men hos Vestmark forhandler vi mange forskellige typer, både liggestole og dækstole, som alle kommer i andre materialer end teak.

Aktive filtre

Klassisk design og moderne tanker

Selvom et havemøbel som dækstolen har et tidløst design, der har været brugt i mange generationer, er det altid sjovt at tænke i nye baner. Hos Vestmark følger vi med udviklingen og er hele tiden opmærksom på de spændende, nye designs. Du finder mange muligheder for din fremtidige dækstol eller liggestol, da de begge både kommer i ægte teaktre og polyrattanflet. Derudover kan du også berige din have med en dækstol i skandinavisk fyrretræ fra de svenske skove.

Når du begiver dig ud for at finde din næste dækstol, er der rigtig mange forskellige træsorter og kvaliteter at tage hensyn til. Med havemøbler er det svært at få topkvalitet på budget, og man må ofte indse, at der er noget ved den gyldne regel: Pris og kvalitet hænger sammen! Se alle vores solsenge og oplev det store udvalg, vi har hos Vestmark.

En dækstol der holder i mange år

Hvis du køber en dækstol eller liggestol i teaktræ, kan den faktisk stå ude hele året rundt. Ægte teaktræ har meget lidt vedligeholdelse og bliver egentlig bare kønnere, som årene går. Teaktræ er derfor et sikkert valg for mange, som vil have minimal vedligeholdelse og ikke vil gå på kompromis med kvaliteten.

Det kræver dog stadig et skarpt øje, når din dækstol i teaktræ skal udvælges. Du skal bl.a. holde øje med farven på teaktræet, når du køber din havestol – hvis træet er lyst og rødligt, så er dækstolen typisk produceret af ung teak, som desværre ikke klarer sig særlig godt som ældre planketeak. Du skal derimod kigge efter de tykke planker med mørk glød. Det er også en fordel at forholde sig til beslaget og skruerne, da de skal være i rustfrit messing. Du er nu godt på vej til at vælge en udendørs dækstol, som hele familien kan få glæde af mange år ud i fremtiden.

Det perfekte havemøbel

Hos Vestmark er vi vilde med en god og ordentlig dækstol. Den giver dig rigtig mange muligheder for en hyggelig indretning af udearealerne. Stolen giver et lækkert frirum i sommerhalvåret, hvor den inviterer til alt lige fra solbadning til den perfekte læseplads. Du kan også smide en masse lækre hynder i din dækstol og skabe den hyggeligste plads i hjemmet.

En dækstol, også kendt som deckchair, er et havemøbel, der har været populært i rigtig mange år allerede – bl.a. fordi den passer ind i rigtig mange forskellige boligmiljøer, og alle familiemedlemmer kan finde sig til rette. Tag en snak med os, hvis du er i tvivl om materialer eller selve typen af dækstol. Vi har over 30 års erfaring med kvalitetshavemøbler og vil rigtig gerne hjælpe dig med at finde et perfekt match. Kontakt os på tlf. 30 70 28 64 eller mail butik@vestmark.dk. Du finder vores flotte butik i Assens på Fyn, hvor vi har udstillet alle vores flotte modeller. Se mere under kontaktinformation.