Dækstole

En dækstol, også kendt som deckchair, er et havemøbel, der har været populært i rigtig mange år. Det er et populært havemøbel, som altid vil være en klassisk tilføjelse til haven og terrassen. De seneste år er der produceret forskellige modeller, så du skal være opmærksom, når du handler. Dækstole kommer i mange forskellige udgaver, f.eks. med og uden armlæn, men den klassiske har kraftige teaktræslameller af høj kvalitet og leveres med messingbeslag.

Den moderne dækstol er ofte kendt som en type liggestol i teaktræ med armlæn og fodskammel, men hos Vestmark forhandler vi mange forskellige modeller. Du kan også se vores liggestole og solsenge.

Aktive filtre

Klassisk dækstol med moderne design

Dækstole har et tidløst design, men bliver tit genfortolket i design og funktionalitet. Hos Vestmark følger vi med udviklingen og er opmærksom på de spændende, nye designs. Vores dækstole kommer i ægte teaktre og polyrattanflet eller skandinavisk fyrretræ fra de svenske skove.

Når du skal købe en dækstol, finder du mange træsorter og kvaliteter hos forhandlerne. Med havemøbler er det svært at få topkvalitet på budget, og du må ofte indse, at der er noget ved den gyldne regel: Pris og kvalitet hænger sammen! Se alle vores solvogne og oplev det store udvalg, alle i høj kvalitet.

Dækstole der holder i mange år

Hvis du køber en dækstol i teaktræ, kan den faktisk stå ude hele året. Ægte teaktræ har meget lidt vedligeholdelse og bliver kønnere, som årene går. Teaktræ er derfor et sikkert valg for mange, som vil have minimal vedligeholdelse og ikke vil gå på kompromis med kvaliteten. Brug evt. en smule teakpleje før og efter sommerperioden.

Det kræver stadig et skarpt øje, når du skal udvælge en dækstol i teaktræ. Du skal bl.a. holde øje med farven på teaktræet – hvis træet er lyst og rødligt, så er dækstolen typisk produceret af ung teak, som ikke klarer sig lige så godt som ældre planketeak. Du skal kigge efter de tykke planker med mørk glød. Det er også en fordel at forholde sig til beslaget og skruerne, da de skal være i rustfrit messing. 

Vestmark forhandler dækstole som sæt og individuelle

Hos Vestmark finder du dækstole som sæt og enkelte havemøbler. Stolen giver et lækkert frirum i sommerhalvåret, hvor den inviterer til udendørs afslapning. Du kan også smide en masse bløde hynder i.

Tag en snak med os, hvis du er i tvivl om materialer eller modellen. Vi har over 30 års erfaring med kvalitetshavemøbler og vil rigtig gerne hjælpe dig med at finde et perfekt match. Kontakt os på tlf. 30 70 28 64 eller mail butik@vestmark.dk. Du finder vores flotte butik i Assens på Fyn, hvor vi har udstillet alle vores flotte modeller. Se mere under kontaktinformation.