Hvordan vælger jeg de rigtige havemøbler?

Overvejer du nye havemøbler?

Så find en butik der kan vejlede dig. Find personale der ved hvad de taler om, og spørg ind til materiale, garanti og holdbarhed samt undersøg hvordan havemøblerne er produceret. Derved sikrer du dig, at dine havemøbler kommer fra certificerede og kontrollerede fabrikker.

Skal det være træ? Eller vil du have vedligeholdelsesfri aluminiumsmøbler? Måske en kombination?

Vil du være sikker på du køber ægte teaktræshavemøbler, så kan du ofte lugte dig til den fine teak. Det kan være svært at umiddelbart at se på nye havemøbler, om møblerne er af det billige hårdttræ. De fleste certificerede teak møbler har et mærkat eller også ligger forretningen inde med er certifikat. 

Det handler også om at have tillid til din havemøbelbutik.

Hos Vestmark har vi leveret havemøbler siden 1989, så vi mener vi er eksperter på området. Stil os gerne de dumme og kritiske spørgsmål. Finder du ikke svaret på disse sider elller i webshoppen, kan du altid ringe direkte til os eller sende os en mail.

Pas på dine havemøbler

Du kan forlænge levetiden på dine havemøbler ved at gøre en ekstra indsats. Stil havemøblerne ind om vinteren, eller dæk dem med et havemøbel overtræk. Derved undgår du også snavs, alger og blade, som du skal rense og rengøre til foråret.

Har du havemøbler af teaktræ vil det ofte være en god ide at rengøre og give olie eller rens, før de stilles væk for vinterhalvåret. Så har du nye rene og fine havemøbler, når solen kommer frem.

Selvom du lader dine havemøbler stå udenfor hele året, kan du sagtens få glæde af dem i mange år. Men sørg for at købe ordentlig kvalitet. Hvis du holder havemøblerne rene for snavs, fugleklatter, pollen osv, vil det forlænge levertiden på dine udemøbler.

Få pleje- og rensemidler til havemøbler her.

Har du brug for inspiration til indretning af terrassen?

Har du ikke helt har overblikket over indretning af din gårdhave, terrasse eller restaurant, kan du få hjælp hos os. Start med at lave en skitse, så du har mål og klarhed over trapper, vinduer, døre og andet der måtte tages hensyn til. Skriv også ned hvor solen bevæger sig i forhold til terrassen.

Vi hjælper og vejleder dig gerne med ideer og forslag til indretningen. Det koster ikke noget at kigge forbi os med dine tegninger og få en snak.

Du er meget velkommen i vores udstilling og butik for at hente inspiration. Her kan du prøve alle havemøblerne, og se lige netop den opstilling, som vil passe ind hos dig. Sammen tager vi en snak om hvad der kan lade sig gøre, både for din smag og din pengepung. Bliv allerede nu inspireret i vores webshop, så er du allerede godt rustet når du kommer forbi og prøver havemøblerne i butikken.