Firkantede parasoller

Er du på udkig efter en firkantet parasol, giver vi dig et stort udvalg, her på siden. En firkantet parasol er velegnet til hoteller og restauranter, da deres kvadratiske design dækker et stort område, samt giver et elegant solsejl, der kan ses på lang afstand. Derudover tager en firkantet parasol sig godt ud på terrasser og haver, hvor dens funktionelle design skaber skygge for hele familien.

Køber du en firkantet parasol hos os, er du garanteret kvalitet og holdbarhed – for at gøre vores kvadratiske parasoller mere stable, er alle vores modeller udstyret med en hel stand. Således gøres produkterne slidstærke, så de ikke knækker eller bliver skæve af vinden. Din firkantet parasol holder sommer efter sommer og giver skygge, når den skal. Alle produkter i vores shop leveres gratis til døren – og de fleste modeller er færdigsamlet og klar til brug ved modtagelsen.

Aktive filtre

En firkantet parasol har mange muligheder

En firkantet parasol er en god investering til både privaten og erhvervsbrug – om det er terrassen i haven eller på cafeen, så kan en kvadratisk parasol give skygge til familie og gæster. En firkantet parasol til kontraktmarkedet er mindst 3 meter, da den skal kunne dække et stort område på en terrasse. Ofte kan de store kvadratiske markedsparasoller erstatte en markise, hvilket kan være et nemmere og billigere alternativ. En parasol er mere fleksibel, idet den kan drejes, flyttes og tippe for sol og vind. Vi leverer din firkantet parasol med hel stang i aluminium eller træ.

I haven kan der også være mange gode grunde til at anskaffe sig en firkantet parasol. Dens skygge falder perfekt over et havebord, når familien eller gæsterne rykker ud for at spise forskellige måltider i sommeren sol. Stil den over et loungeområde, så det indbyder til at smide benene op med en god bog i skyggen. Det rene design, giver dine udearealer en skarp og stilren udstråling. 

Minimalistisk, skandinavisk stil

En firkantet parasol fra LIFE er et optimalt og passende valg, når den skal matche havemøblerne – vores nordiske design spiller på en minimalistisk og elegant stil, der passer ind på de fleste udearealer. Om det er en privat have eller en kundebaseret lokation, så går du aldrig galt i byen med en firkantet parasol.

En firkantet parasol fra LIFE er nem at betjene med sit kraftige aluminiumshåndtag. Parasollerne kan både tippes vertikalt og horisontalt, samt drejes 360 grader om sig selv. Med de store modeller, betyder det at du kan dække et område på op til 7 meter. På hoteller eller restauranter, kan du derfor stille flere ved siden af hinanden, således de kan dække mange meter terrasse og udeområde. Vi har også installeret en lækker, nu feature på flere af modellerne, hvor du kan få musikafspiller i parasollen. Som tilbehør til den firkantet parasol, kan du også vælge LED-lys som ekstra udsmykning og gør dine udearealer ekstra hyggelige.

Vestmark leverer skyggen på terrassen

Tag sommerens sol på forskud og invester i en firkantet parasol fra Vestmark. Her er du sikret den bedste kvalitet, som holder i mange år og komplimenterer de andre havemøbler. Vi hjælper dig med at vælge og kan instruere dig i, hvordan de mange modeller fungerer.

Har du spørgsmål eller mangler inspiration, finder du os både på telefon, mail og chat, men du kan også tage forbi vores butik i Assens – her står vi klar til at assistere dig. Her finder du vores kontaktinformation.