Firkantede parasoller

En firkantet parasol er velegnet til hoteller og restauranter, da deres kvadratiske design dækker et stort område og giver et elegant solsejl, der kan ses på lang afstand. Derudover tager firkantede parasoller sig godt ud på terrasser og i haver, hvor den skygger for hele familien.

Køb en firkantet parasol hos Vestmark og få kvalitet for pengene. For at gøre vores kvadratiske parasoller mere stabile, er alle vores modeller udstyret med en hel stand. Parasollerne er slidstærke, så de ikke knækker eller bliver skæve af vinden. Firkantede parasoller holder sommer efter sommer og giver skygge, når den skal. Alle produkter i vores shop leveres gratis til døren.

Aktive filtre

En stor parasol til prisen

En firkantet parasol er en god investering til både privat og erhvervsbrug – om det er terrassen i haven eller på cafeen, så kan en kvadratisk parasol give rigtig meget skygge. Det er en rigtig stor parasol generelt, og til kontraktmarkedet skal den være mindst 3 meter, da den skal kunne dække et stort område på en terrasse. Ofte kan de store, kvadratiske parasoller erstatte en markise, hvilket kan være et nemmere og billigere alternativ. En parasol er mere fleksibel, idet den kan drejes, flyttes og tippe for sol og vind. Vi leverer firkantede parasoller med en hel stang i aluminium eller træ.

I den almindelige have kan der også være mange gode grunde til at anskaffe sig en firkantet parasol. Den store skygge falder perfekt over et havebord, når familien eller gæster rykker udendørs. Stil den over et loungeområde, da det rene design giver en skarp og stilren indretning. 

Firkantede parasoller fra LIFE

Vi forhandler parasoller fra LIFE, der laver minimalistisk og smukt design. Du finder en parasol, som matcher havemøblerne, uanset om det er til haven eller erhverv.

Firkantede parasoller fra LIFE er nem at betjene med sit kraftige aluminiumshåndtag. De kan både tippes vertikalt og horisontalt, samt drejes 360 grader om sig selv. De store parasoller kan dække et område på op til 7 meter. På hoteller eller restauranter, kan du sætte flere ved siden af hinanden, så de kan dække mange meter terrasse og udeområder. Vi har også installeret en lækker, ny feature på flere af modellerne med musikafspiller i parasollen. Du kan også vælge et varmeelement med LED-lys og gøre dine udearealer ekstra hyggelige.

Leder du efter en kvadratisk parasol?

Tag sommerens sol på forskud med en stor, kvadratisk parasol. Hos Vestmark er du sikret den bedste kvalitet, som holder i mange år og komplimenterer de andre havemøbler. Vi hjælper dig med at vælge og kan instruere dig i, hvordan de mange modeller fungerer.

Har du spørgsmål eller mangler inspiration, finder du os på tlf. 30 70 28 64 og mail butik@vestmark.dk. Du kan se og prøve alle parasoller i vores butik i Assens