Solvogne

Med en solvogn fra Vestmark bliver det ingen sag at koble fra og slappe af i din have. En komfortabel solvogn er nærmest uundværlig om sommeren. Den giver mulighed for at ligge og nyde det gode vejr, alt imens man læser sin yndlingsbog, nyder et glas rosé eller blot ønsker at tage en lur udendørs. Her på siden kan du se vores udvalg af solvogne, og lade dig inspirere til dit nye favorit havemøbel. De fleste af vores solvogne er justerbare, og fås både med og uden hynder. Uanset hvilken solvogn du vælger, er du sikret god komfort og høj kvalitet, som du vil få glæde af de næste mange somre i haven. Vores solvogne kommer desuden i mange forskellige størrelser og typer, så du nemt vil finde et design der passer ind i størrelsen på din have eller terrasse. 

Aktive filtre

Stort udvalg af solvogne fra LIFE til afslapning i haven 

Mange af vores solvogne kommer fra kvalitetsserien LIFE. Solvogne fra LIFE er designet til det skandinaviske og hårdføre klima, og kræver derfor minimal vedligeholdelse. Solvognen kan stå udenfor hele året rundt, og holder sig blot endnu bedre hvis du sørger for at passe på den med et overtræk om vinteren. Møbelserien LIFE tilbyder, udover solvogne, både haveborde, loungesæt, barsæt, caféborde og parasoller. Du vil derfor altid finde LIFE møbler, der stilmæssigt vil passe til dine solvogne. LIFE er karakteriseret ved en nordisk minimalistisk stil, der vægter funktionaliteten og naturlige produkter meget højt. 

Find solvogne i polyrattan og teaktræ 

Uanset hvilken type solvogn du ønsker, er der garanti for nogle komfortable og afslappende stunder i haven. Vælger du en solvogn i teak træ, er det vigtigt at være opmærksom på, at teak er et naturligt materiale med et naturligt indhold af olie. Når du finder dine solvogne frem efter vintersæsonen, kan du med fordel behandle dem med teak-olie, så de kommer til at fremstå som splinternye og gyldne i farven. Ønsker du vedligeholdelsesfrie solvogne og liggestole, kan du naturligvis også finde det. Eksempelvis har vi brede solvogne designet i aluminium, hvor du blot skal huske at bruge et overtræk i vinterhalvåret. Solvogne i polyrattan er også et meget populært valg. Polyrattan kræver nærmest ingen vedligeholdelse. Det er ofte kun nødvendigt at holde dem rene ved forsigtigt at fjerne snavs med en børste, og ellers tørre dem af med en klud, som du vrider op i vand og sæbe. 

Køb hynder der passer perfekt til din solvogn hos Vestmark

Hos Vestmark er vi altid klar til at hjælpe dig, med at finde den rigtige hynde til din solvogn. Vi anbefaler vores All Weather hynder fra LIFE, der både tåler regn, dug, vind og sol. Du behøver ikke bekymre dig, hvis du glemmer at få hynderne ind i tørvejr inden et stort regnskyl. De er hurtigtørrende, og kan hurtigt tages i brug igen. Er du i tvivl om hvilken hynde eller solvogn der passer bedst til dit behov, er du altid velkommen til at kontakte os eller besøge os i vores fysiske butik i Assens, hvor du kan se en masse af vores møbler eller prøve dem.  Har du ikke mulighed for at komme forbi vores butik på Fyn, kan du ringe til os på tlf. 30 70 28 64 eller skrive en mail til butik@vestmark.dk.