Vestmark har siden 1989 arbejdet med havemøbler. Terrassemøbler og tilbehør til danske og udenlandske møbelhuse, restauranter og hoteller. Med mange års interesse for udemøbler, deler vi meget gerne ud af vores viden og erfaring. Vi er hele tiden opdateret med nyheder til udelivet og er 100% gået ind som forhandler af LIFE havemøbler i Danmark. Det smukkeste minimalistiske design, hvor kvalitet og pris hænger sammen. Et design der matcher den nordiske stil og det skandinaviske klima. LIFE kvalitet og design har vi i Danmark testet af siden 2012.

Det kan være svært at købe havemøbler online, men vi har forsøgt at beskrive og illustrere LIFE havemøblerne så godt som muligt. Hvis du er i tvivl om noget - stort eller småt - er vi klar ved chat, telefon og mail, så du hurtigt kan få svar på dine spørgsmål. Sammen kan vi finde lige det, du ønsker, så du bliver helt tilfreds. Læs vores handelsbetingelser her og husk vi har gratis fragt i hele Danmark (brofaste Øer). Det gælder både køb fra fysiske butik samt fra webshoppen.

Du er også meget velkommen i vores showroom i Hillerød for inspiration eller du kan besøge vores 1000 m2 fysiske butik i Assens på Vestfyn. Her kan du stille og roligt udforske hele vores kollektion med en kop kaffe, mens vi giver råd og vejledning om dine nye havemøbler. Her kan du se vores åbningstider.

Vi glæder os til at tage imod dig.

LIFE shop in shop

Vestmark fysiske butik ligger i Assens på Fyn. Her er butikken udvidet til mere end 1000 m2 med kvalitetshavemøbler og tilbehør til udelivet. Butikken er åbent hele året rundt.

I showroom Hillerød finder du et mindre udvalg af vores LIFE havemøbler.

I butikken på Fyn finder du kollektion af designhavemøbler fra LIFE, som kan fås i flere farver med valgfrie hynder. Her kan du se og prøve alle modeller. LIFE-havemøbler er designet til at stå udenfor hele året. Du kan se vores åbningstider her.

De fleste LIFE-havemøbler kan du også bestille online i vores webshop. Her er også gratis levering.

LIFE-havemøbler er gennemtænkt kvalitet og design, med minimal vedligeholdelse. Alle hynderne er udendørs hynder.

Vestmark butiksudstilling i Assens
Vestmark udstilling af havemøbler i Assens

Eksperter på udelivet

Få gode råd og den rigtige vejledning omkring valg af kvalitets havemøbler. Vi har tiden til dig og hjælper og vejleder dig hele vejen. 

Kom i butikken på Fyn og drik en kop kaffe med os. Vi har åbent hele året rundt - også når du har tid.

Besøger du Showroom i Hillerød, kan du kontakte os for vejledningen.

Brug os - på chat, mail eller telefonen. Vi er her for at vejlede dig.

Fra ide til færdigt uderum.

Har du brug for gode råd eller ideer til din terrasse eller udestue? Måske har du en restaurant eller et hotel, som du gerne vil have et par friske øjne på. Så kan du med fordel bruge os.

Vi har en masse erfaring og gode råd til dit uderum. Ofte kan andre øjne give helt nye vinkler og forslag til det perfekte. 

Hav mål og foto af uderummet klar, så vi sammen kan finde det perfekte udemiljø til dig. 

Har du spørgsmål kan du altid fange os på mail, telefon eller på chatten.

  • +45 30 70 28 64
  • butik@vestmark.dk

Vidste du ?

Vi kan samle, pakke ud og gøre havemøblerne helt klar til brug?