Filtrer efter

Pris

Pris

  • 499,00 kr. - 1.350,00 kr.

Farve

Farve

Hynder til solvogn

En solvognshynde er uundværlig i sommerens dejlige sæson. Her kan du bestille hynde til din solvogn, så du kan slappe af i haven. Solvognshynder er et uundværligt produkt, når du vil nyde solen eller tage en lur under tæppet i eftermiddagstimerne.

Hos Vestmark finder du faconsyede solvognshynder til vores solvogne King og Mary. Vores havemøbelserie LIFE byder på klassiske hynder til solvognene og kan bestilles i outdoor-materiale, hvilket betyder, at hynden kan være ude hele sommeren. Bestiller du din solvognshynde hos os, kan du vælge mellem flere forskellige farver, således at den passer bedst ind i dine havemøbler. Vi kan også sy din solvognshynde efter special mål. Kontakt os for et tilbud.

Aktive filtre

Solvognshynder i lækker kvalitet

Som regel er en solvognshynde syet til hver enkelt solvogn, hvilket kan begrænse mulighederne for at finde den helt perfekte hynde. Som du kan se her på siden, kan du hos Vestmark finde flere størrelser, der kan bruges i flere forskellige typer solsenge. Det er dog vigtigt, at du vælger en hynde som ikke er for kort, da solvognshynderne ofte glider en smule op eller ned, når man ligger eller sidder på den. Til en lidt for livlig hynde, kan vi ligeledes tilbyde et lille gummiunderlag, som har stor effekt mellem en polyrattan-solvogn og hynden.

Når først du har mærket forskellen ved en solvognshynde i topkvalitet, bliver det svært at finde sig til rette på andre alternativer. En god hynde transformerer din solseng til intet mindre end en let sky af lækkerhed – og du kan slikke sol eller blunde i haven på den bedst tænkelige måde.

En solvognshynde til al slags vejr

En solvognshynde skal kunne klare flere forskellige vejrforhold, da den danske sommer desværre ikke garanterer sol og varme hver dag. Kvaliteten skal leve op til prisen og hos Vestmark finder du hynder der modstår regn og ikke falmer i solen.

Når du køber en solvognshynde i standard størrelser, leveres de også i vores superkvalitet All Weather - altså en udendørs solvognshynde, der kan ligge ude hele året. Den kan leveres i flere farver, så du kan helt sikkert finde en til dit behov. Efter en byge vil hynden tørre i solen i løbet af et par timer. Kan man ikke vente, kan det sidste regnvand let trykkes ud af hynden og den er klar til brug. En udendørs solvognshynde kan ligge ude hele sommeren og skal blot rengøres med en speciel rens fra Texaline efter behov.

Find din solvognshynde hos Vestmark

Hos Vestmark kan du altid finde den helt perfekte hynde til din solvogn. Vi leverer den bedste kvalitet og sikrer at dine havemøbler står skarpt, sommer efter sommer. Skulle du stå med nogle umulige mål fra din solvogn, kan du stadig finde svaret hos os – vi skræddersyer også solvognshynder, da det ikke altid er muligt at finde facon og størrelser blandt standardmålene.

Kontakt os og hør mere om dine muligheder. Vores personale står klar i vores butik i Assens og har du spørgsmål eller mangler inspiration til udearealerne, så hjælper vi dig gerne. Find vores butik, telefonnummer eller mail under kontaktinformation. Skulle du stå og mangle mere end en hynde, så finder du også solsengen hos Vestmark.