Filtrer efter

Pris

Pris

  • 299,00 kr. - 1.495,00 kr.

Farve

Farve

Hynder til solvogn

Hynder til solvogn er en uundværlig ting i sommerens dejlige sæson. Hos Vestmark har vi en faconsyet solvognshynde til vores modeller King og Mary. Vores havemøbelserie LIFE byder på klassiske hynder til solvogne og kan bestilles i outdoor-materiale, hvilket betyder, at den kan være ude hele sommeren.

Bestiller du din solvognshynde hos os, kan du vælge mellem flere forskellige farver, så den passer bedst til i dine havemøbler. Vi kan også sy din solvognshynde efter specialmål. Kontakt os for et tilbud.

Aktive filtre

Køb en solvognshynde i lækker kvalitet

Som regel er en solvognshynde syet til hver enkelt solvogn, hvilket kan begrænse mulighederne for at finde den helt perfekte hynde. Hos Vestmark har vi mange faste størrelser, der kan bruges i flere forskellige typer solsenge. Det er dog vigtigt, at du vælger en hynde som ikke er for kort, da hynder til solvogn ofte glider en smule op eller ned, når du ligger eller sidder på den. Til en lidt for livlig hynde, kan vi tilbyde et lille gummiunderlag, som har stor effekt mellem en polyrattan-solvogn og hynden.

Vores hynder til solseng holder til al slags vejr

Hynder til solseng skal kunne klare flere forskellige vejrforhold, da den danske sommer desværre ikke garanterer sol og varme hver dag. Kvaliteten skal leve op til prisen, og hos Vestmark finder du hynder der modstår regn og ikke falmer i solen.

Når du køber en solvognshynde i standard størrelser, leveres de også i vores superkvalitet All Weather - En udendørs hynde, der kan ligge ude hele året og kan leveres i flere farver. Efter en byge vil hynden tørre i solen i løbet af et par timer. Kan du ikke vente, kan det sidste regnvand let trykkes ud af hynden. En udendørs solvognshynde kan ligge ude hele sommeren og skal blot rengøres med en speciel rens fra Texaline efter behov.

Find hynder til solvogn hos Vestmark

Hos Vestmark kan du altid finde den helt perfekte hynde til din solvogn. Vi leverer den bedste kvalitet og sikrer, at dine havemøbler står skarpt, sommer efter sommer. Skulle du stå med nogle umulige mål på din solvogn, hjælper vi dig. Vi skræddersyer også din solvognshynde, da det ikke altid er muligt at finde facon og størrelser blandt standardmål.

Kontakt os og hør mere om dine muligheder. Vores personale står klar i vores butik i Assens og har du spørgsmål eller mangler inspiration til udearealerne, så hjælper vi dig gerne. Ring på tlf. 30 70 28 64 eller mail butik@vestmark.dk.