Overtræk til loungesæt

Hos Vestmark forhandler vi et stort udvalg af overtræk til loungemøbler. Med et overtræk til dit loungesæt kan du dække dine udemøbler til, når det regner og er dårligt vejr. LIFE overtræk passer til din udendørs hjørnesofa og almindelige loungesofa

Vores overtræk er nemt og hurtigt at trække over loungesættet for ultimativ beskyttelse. Brug det i vinterhalvåret, så dine loungemøbler holder sig pæne og rene til foråret. Du kan også bruge overtræk til regnfulde nætter, så hynderne altid er tørre dagen efter. Vi har flere forskellige størrelser afhængigt at dit loungesæt. Kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål til størrelserne. 

Aktive filtre

Forlæng levetiden på dit loungesæt

Ved brug af et overtræk til dine havemøbler, forlænger man levetiden på møblerne. Coveret er fremstillet af materialer, som er særligt modstandsdygtige overfor det danske vejr. Overtrækkene fra LIFE er udviklet i åndbare og vandtætte materialer, som beskytter dit loungesæt mod regn, kulde og udefrakommende snavs. I bunden af overtrækket er også indført en drawstring, så betrækket lukker tæt om dine møbler. Coveret kan både bruges i vintermånederne, når havemøblerne ikke benyttes - men kan også sagtens bruges resten af året. En kombination af vedligeholdende rengøring og brug af overtræk sikrer dit loungesæt, at det står flot og kan holde i årevis.    

Et overtræk til dit loungesæt - uanset størrelsen

Hos Vestmark forhandler vi LIFE overtræk til alle størrelser loungesæt. Så lige meget om du er udstyret med det helt store loungesæt, eller blot er indehaver af en mindre udesofa - så har vi et betræk, som passer dine mål. Start med omhyggeligt at måle dit loungesæt op, og find derefter den passende størrelse hos os. Vi anbefaler at man vælger et overtræk, der er lidt for stort - end et der er for lille. Du bør derfor tillægge et par cm til din udregning. Er du i tvivl om, hvilket overtræk du skal vælge - så besøg vores butik i Assens eller kontakt os over mail eller telefon. 

Forhandlere af det kvalitetsorienteret mærke LIFE

Hos Vestmark forhandler vi overtræk til loungesæt fra det kvalitetsbevidste mærke LIFE. LIFE’s møbler og udstyr er designet til det danske klima og kan stå udenfor hele året. Generelt kræver deres produkter minimal vedligeholdelse, hvilket gør dem særligt attraktive for mange. LIFE er også kendt for sit minimalistiske og naturlige udtryk, som matcher perfekt med den skandinaviske stil. Køber du havemøbler, overtræk eller andet havetilbehør, er du derfor garanteret et produkt, der er udviklet i en sublim kvalitet med minimalistiske udtryk.