Filtrer efter

Pris

Pris

  • 850,00 kr. - 11.175,00 kr.

Farve

Farve

Udendørs sofaborde

Med et udendørs sofabord eller sidebord får du et alsidigt og funktionelt havemøbel. Du går aldrig forkert med et lille sofabord til haven. Det passer perfekt til den rolige indretningsstil og fylder ikke meget i forhold til havebordene. Et ude-sofabord er perfekt til morgenkaffen. 

Vestmark forhandler en lang række designs, der kan sammensættes med mange forskellige havemøbler. Materialerne er både lækre og robuste, så de kan modstå det danske sommervejr. Gå på udkig i vores sortiment og find dit næste sofabord til haven eller terrassen.

Viser 1-30 af 45 element(er)

Aktive filtre

Bestil et sofabord til haven

Har du en udendørs sofa? Så burde du bestille et ude-sofabord der passer til. Blandt vores udvalg finder du modeller, der både fungerer som almindeligt bord, men også kan erstatte andre møbler, hvis pladsen er mindre. Vi har f.eks. udendørs sofaborde, der også kan bruges som skammel, hvis I får flere gæster end forventet. Smid en lækker havehynde over, og I har jer en ekstra plads. Derudover finder du også modeller, der kan bruges som fodskammel, uden du slider eller ødelægger dem. De er både holdbare og forbliver flotte. 

Et ude-sofabord der passer til din have

Selvfølgelig skal dit nye sofabord passe til resten af havens møbler. Du kan i de fleste tilfælde købe det enkeltvis hos Vestmark, og derved sikre, at det passer til dine andre havemøbler. Hos os er kvalitet sat i højsædet, og du finder ude-sofaborde i alle slags størrelser. De mindre borde er et godt supplement til den lille altan eller terrasse, hvor havemøblerne ikke må fylde for meget.

Vestmark har udendørs sofaborde i smukke designs med funktionelle detaljer. Flere af dem rummer opbevaringsmuligheder. Hvis det ikke er nok, kan du tage et kig på vores kurve og anden opbevaring.

Vestmark forhandler udendørs sofaborde til gode priser

Hos Vestmark hjælper vi dig gerne med at finde dit næste sofabord til haven. Vi har over 30 års erfaring i branchen og stiller skarpt på dine behov. Vi leverer også til erhvervsbranchen og har bl.a. forsynet mange caféer med flotte og holdbare havemøbler. Er du privatperson eller inden for erhvervsbranchen, så hjælper vi dig. Du finder vores information på kontaktsiden.