Filtrer efter

Pris

Pris

  • 349,00 kr. - 11.220,00 kr.

Farve

Farve

Materiale

Materiale

Farve

Farve

Udendørs sofaborde

Med et udendørs sofabord eller sidebord får du et alsidigt og funktionelt havemøbel. Her på siden finder du et stort udvalg af forskellige slags, der passer til din individuelle stil. Du går aldrig forkert med et udendørs sofabord og sidebord – det passer perfekt til den afslappet stil og fylder ikke meget i forhold til havebordene. Det er perfekt til den rolige kop kaffe om morgenen eller hvidvinsglasset om aftenen. Dit udendørs sofabord eller sidebord bliver samlingspunktet blandt havemøblerne, når de hyggelige timer skal bruges.

Du finder helt sikkert et udendørs sofabord eller sidebord der passer til din stil i haven. Vi forhandler en lang række forskellige stilarter, der kan sammensættes med mange forskellige havemøbler. Materialerne er både lækre og robuste, så de kan modstå det danske sommervejr – der til tider kan være en smule uforudsigeligt. Så gå op udkig her på siden og find dit næste udendørs sofabord eller sidebord.

Aktive filtre

Slå benene op med god læsning

Det er svært at anskaffe sig en udendørs sofa uden at investere i et medfølgende sofa- eller sidebord. Der skal være plads til alt det sjove som bøger, magasiner, kaffe og drinks. Blandt vores udvalg kan du finde et udendørs sofabord eller sidebord, som både fungerer som almindeligt bord, men også kan erstatte andre møbler, hvis pladsen er mindre. Her kan du f.eks. finde sofaborde, som også kan bruges som en skammel, hvis I får flere gæster end forventet – smid en lækker havehynde over, og I har jer en ekstra plads i flokken. Derudover kan du også finde et udendørs sofabord og sidebord, som holder til at blive brugt som fodskammel, hvis benene skal op efter en hård arbejdsdag i haven.

Når du investerer i et robust udendørs sofabord eller sidebord, kan du forvente at få et havemøbel, som holder sig godt. Trods hyppigt brug skal bordene stadig kunne stå flot i haven. Derudover er det vigtigt, at bordet kan holde til den danske sommer, uanset om den byder på sol eller gråvejr. Det er heller ikke festligt, hvis man skal være bange for spildte drikkevare på sit udendørs sofabord eller sidebord, så det er vigtigt at finde sig et møbel, der kan holde til aktivt brug.

Et udendørs sofabord eller sidebord der passer til din have

Det er altid essentielt at havemøblerne skal passe til det udtryk, man prøver at skabe i sit hjem. Du kan i de fleste tilfælde købe dit udendørs sofabord og sidebord enkeltvis hos Vestmark, og derved sikre, at det passer til dine andre havemøbler. Hos os er kvalitet sat i højsædet og du finder borde i alle slags størrelser. Et udendørs sofabord eller sidebord er essentielt til hygge ved havemøblerne, men kan også sagtens stå alene – f.eks. er bordene et godt supplement til den lille altan eller terrasse, hvor man gerne vil have havemøbler, uden de fylder for meget.

Det er vigtigt at finde et udendørs sofabord eller sidebord, der passer i hjemmet, da det ganske vist er midtpunktet i møbelopstillingen. Vi sælger designs, der er både flotte og funktionelle – med rig mulighed for opbevaring af forskellige ting. Find et udendørs sofabord med plads til de sjove blade eller spændende bøger. Det er kun fantasien, som sætter grænser for indretningen af din have eller terrasse.

Vestmark forhandler kvalitetshavemøbler til gode priser

Hos Vestmark hjælper vi dig gerne med at finde dit næste udendørs sofabord eller sidebord. Vi har mange års erfaring i branchen og stiller skarpt på netop dine behov. Vi leverer også til erhvervsbranchen og har bl.a. forsynet mange caféer med flotte og holdbare havemøbler. Om du er privatperson eller inden for erhvervsbranchen, så hjælper vi dig. Du finder vores information på kontaktsiden.