Barsæt

Vestmark har flotte udendørs barsæt til haven samt separate udendørs barstole og borde. En bar til haven er den ultimative luksusinvestering, der giver et eksklusivt og hyggeligt udtryk på terrassen. Vores udendørs barsæt er forskellige i materialer og design, så du kan matche din bar til resten af havemøblerne. 

Aktive filtre

Udendørs barsæt til luksuslivet

Med et barbord og udendørs barstole er du klar til at planlægge den bedste sommer nogensinde. Vores udendørs barsæt kommer i flotte materialer og er modstandsdygtige for det danske klima. Alle Vestmarks barsæt er nemme at rengøre og kræver lidt vedligeholdelse - vi ved nemlig at der er vigtigere ting at tage sig til. 

Du kan købe hele barsæt til haven eller selv sammensætte blandt vores borde og udendørs barstole. Det gør det nemt og hurtigt at finde frem til baren, der passer perfekt i din have. Vi udstiller tit vores udendørs barsæt i forlængelse med en havelounge, da det fuldender det eksklusive udtryk på terrassen.

Køb en bar til haven og imponér gæsterne

Byd dine gæster velkommen i havebaren med drinks og hygge. Med en bar til haven køber du familiens nye samlingssted, da det er en sjov og uformel måde at være sammen på. Er du i tvivl om noget eller mangler svar på spørgsmål, står Vestmark klar på tlf. 30 70 28 64 og mail butik@vestmark.dk. Kom forbi vores butik i Assens og se vores barsæt og andre havemøbler udstillet.