Barsæt

Hos Vestmark udbyder vi et væld af udendørs barsæt til haven, samt separate barstole og borde. En bar til haven er den ultimative investering, der giver et eksklusivt og hyggeligt udtryk på terrassen. Vores udendørs barsæt er produceret i forskellige materialer og designs, så du kan matche din bar til resten af havemøblerne. Vi forhandler brandet LIFE , som er karakteristisk gennem deres brug af minimalistiske og modstandsdygtige materialer. Gennem vores samarbejde med brandet, har vi udviklet barsæt som er tilpasset det danske vejr. Vores erfaringer i branchen har også tilegnet os viden, som gør at vi har kendskab til hvilke materialer, der klarer sig bedre end andre. Hos Vestmark går vi derfor aldrig på kompromis på kvaliteten af de produkter vi udbyder. 

Viser 1-27 af 27 element(er)

Aktive filtre

Udendørs barsæt til sommerens begivenheder

Med et barbord og udendørs barstole er du klar til at planlægge den bedste sommer nogensinde. Vores udendørs barsæt kommer i flotte materialer og er modstandsdygtige for det danske klima. Alle Vestmarks barsæt er nemme at rengøre og kræver lidt vedligeholdelse - vi ved nemlig at der er vigtigere ting at tage sig til.  

Du kan købe hele barsæt til haven eller selv sammensætte blandt vores borde og udendørs barstole. Denne løsning gør det nemt og hurtigt at finde frem til den rette bar, der passer perfekt ind på din terrasse. Vi udstiller tit vores udendørs barsæt i forlængelse med en havelounge, da det fuldender det eksklusive udtryk på terrassen.

Borde til små som store forsamlinger

Ligemeget om du er tilhænger af store private forsamlinger, eller foretrækker mindre intime begivenheder - så har Vestmark barsæt som passer dit behov. I vores sortiment indgår LIFE bardiske, hvor der er plads en stor gruppe stående gæster. Udover dette udbyder vi også LIFE Oslo barbordet til dem som ønsker et lille rundt bord, med plads til et mindre antal personer. 

Køb en bar til haven og imponér gæsterne

Byd dine gæster velkommen i havebaren med drinks og hygge. Med en bar til haven køber du familiens nye samlingssted, da det er en sjov og uformel måde at være sammen på. Et barsæt danner rammerne for dit kommende arrangement i din have eller terrasse. Når du er udstyret med et barsæt, har du altid plads til besøget fra de uventede gæster.  

Er du i tvivl om valget af dit kommende barsæt - eller mangler du svar på spørgsmål, står Vestmark klar på tlf. 30 70 28 64 og vores mail: butik@vestmark.dk. Kom forbi vores butik i Assens og se vores barsæt og andre havemøbler i vores eksklusive og inspirerende udstilling.