Overtræk og plejemidler

Gå på opdagelse i alt vores tilbehør til haven hos Vestmark. Vi har alt fra udendørs hynder, overtræk til havemøbler, varme på terrassen til pleje til havemøblerne. Vil du se havetilbehøret før du bestiller, se besøg vores butik i Assens. Her har vi et stort udvalg af tilbehør til din have og terrasse.  

Viser 1-30 af 130 element(er)

Aktive filtre

Skab ekstra hygge i haven med vores udvalg af havetilbehør

Når du indretter din terrasse eller have, er det smart at have ekstra plads til tilbehør som krukker, parasol og planter. Det skaber den helt rigtige stemning med blomster og levende lys. Du kan anskaffe dig udendørs tilbehør, som passer i farver og stil til dit eget havesæt. Lanterner med lys, kurve eller en flot hyndeboks til opbevaring af puder og tæpper - det hele er med til at give det helt rigtige udtryk og bidrager til en hyggelig stemning. Er du løbet tør for ideer til pyntning af din have eller terrasse, så søg inspiration i vores butik i Assens. Her har vi et stort og bredt udvalg af flotte udendørs puder, tæpper, lammeskind, lanterner og parasoller. Se vores åbningstider her. 

Beskyt dine havemøbler og forlæng levetiden

Et godt tilbehør til dine havemøbler, er et åndbart overtræk. Det beskytter mod alger, støv og sørger for dine hynder ikke bliver våde. Vi har kvalitets overtræk til både parasoller, lounge sofaer og spisesæt. Udover at beskytte dine havemøbler med et overtræk, kræver nogle møbler også mere vedligeholdelse. Nogle havemøbler kræver dog mere pleje og vedligeholdelse end andre. Brug LIFE rens til rengøring til dine outdoor hynder og LIFE pleje til teak til at rengøre og pleje dine træhavemøbler. Har du nogle spørgsmål ift. valg af rengøringsmiddel så kontakt os på mail butik@vestmark.dk eller telefon.

LIFE havetilbehør til den nordiske indretning

Hos Vestmark forhandler vi den kvalitetsrige og minimalistiske produktserie LIFE. Denne produktserie er inspireret af den skandinaviske stil og de danske værdier. Deres havetilbehør er baseret på naturlige produkter, og med dem, er du sikret tilbehør til haven, som er skabt til at kunne stå ude i det danske vejr. Hos Vestmark er vi stolte forhandlere af LIFE.