Udendørs hjørnesofaer

Leder du efter en hjørnesofa til haven eller terrassen? Hos Vestmark har vi udendørs sofaer i forskellige materialer, der alle holder til det danske klima. Specielt en udendørs hjørnesofa tager sig godt ud i haver og på terrasser med den minimalistiske form. Vestmark har produkter i høj kvalitet, der kan rumme familier i alle størrelser. Du kan købe en udendørs hjørnesofa i både teaktræ, polyrattan og aluminium, der alle er materialer med lang holdbarhed og flot design.

En hjørnesofa fra LIFE har et minimalistisk og smukt design, der passer ind i alle slags indretninger. Du finder også flotte modulsofaer fra LIFE.

Viser 1-30 af 33 element(er)

Aktive filtre

Køb en hjørnesofa til haven og glæd familien

Det bliver mere og mere populært at skabe en havelounge derhjemme. Et område der indbyder til afslapning og fordybelse med komfort i fokus. En udendørs hjørnesofa kan skabe rammerne for dit fremtidige loungeområde, hvor du kun behøver et udendørs sofabord til at fuldende indretningen. En hjørnesofa til haven er perfekt til den store terrasse, hvor de fleste sommeraftener bliver brugt.

Med et elegant og enkelt udtryk kan en hjørnesofa til haven skabe et lækkert og personligt touch til terrassen, verandaen eller jeres overdækkede område udenfor. Vores udendørs hjørnesofaer er i høj kvalitet og holder til det danske vejr, der ikke altid viser sig fra sin bedste side. Vi anbefaler altid at imprægnere hynderne, inden de tages i brug. Så afskyr de fugt, vand og snavs og er meget lettere at holde rene og pæne sommer efter sommer.

Din udendørs hjørnesofa leveres samlet

Vestmark har mange valgmuligheder i materialerne og kvaliteten – du får en udesofa, der tilgodeser dine behov med både designet, farverne og prisen. Vælg den i ægte teaktræ, polyrattan eller aluminium og gå på opdagelse i vores mange pæne farver. Vi har et stort udvalg af udendørs hjørnesofaer her i webshoppen, men besøger du vores butik i Assens, vil du finde endnu flere modeller og have mulighed for at prøve dem.

Vores hjørnesofaer er som udgangspunkt samlet ved leveringen. Det eneste du skal gøre er at tage pap eller plasticemballagen af - så er hjørnesofaen klar til brug. Vælger du et sofamodul til hjørnet, følger der ofte beslag med, hvor du kan klikke modulerne sammen selv. Så står de bedre fast og rutsjer ikke rundt, hvis underlaget er glat.

Køb dine lounge-havemøbler hos Vestmark

Hvis I har et stort udeareal med plads til store, fyldige havemøbler, så er en udendørs hjørnesofa et fantastisk valg. Vestmark tilbyder flotte havemøbler i høj kvalitet, som kan sammensættes på kryds og tværs af hinanden. Selv hvis I skal have udfyldt en mindre krog, så har vi udesofaer i alle størrelser, ikke kun som fyldige hjørnesofaer.

Vi har over 30 års erfaring med import af havemøbler og er dine specialister, når du skal vælge. Vi hjælper dig med at vælge de helt rigtige havemøbler og rådgiver dig om kvaliteterne, materialerne og hynderne – når du vælger rigtigt, får du et fantastisk havemøbel, der holder i mange år. Kontakt os på tlf. 30 70 28 64 og mail butik@vestmark.dk eller kom forbi vores butik i Assens.