Filtrer efter

Pris

Pris

  • 3.895,00 kr. - 6.995,00 kr.

Cafeborde

Cafeborde er et godt alternativ, når havemøblerne ikke må fylde for meget. Cafeborde er typisk lidt lavere end et traditionelt spisebord og de er mindre i størrelsen. Perfekt til de små steder i haven eller på altanen, samt på den hyggelige cafe på hjørnet. Her finder du cafeborde til privat og erhverv, der alle kalder på hygge og en god snak over en kop kaffe.

Cafeborde skal kunne tåle at blive brugt uden at blive grimme eller falme. Hos Vestmark foretrækker vi havemøbler, der kræver lidt eller ingen vedligeholdelse, men stadig holder sin glød. Vores haveborde er alle nemme at vedligeholde. Vi forhandler både runde og firkantede cafeborde og hele cafesæt.

Viser 1-5 af 5 element(er)

Aktive filtre

Haveborde til cafe, kaffebar og restaurant

Vi leverer cafeborde til kontraktmarkedet, og de er alle slidstærke med minimal vedligeholdelse. Skal du bruge cafeborde, der kan klappes sammen eller stables, er det også en mulighed. Kontakt os for mere information. 

Vores cafeborde fås i let aluminium, så de er nemme at stille væk eller flytte rundt. Du finder runde og firkantede modeller, da der kan være flere grunde til at vælge forskellige former. Runde cafeborde kan rumme en ekstra siddeplads, hvorimod firkantede cafeborde kan sættes sammen til et større havebord. Denne funktion er især en favorit på restauranter, hvor selskabet ofte har flere tallerkener og glas på bordene. 

Cafeborde til hjemmet

Cafeborde er ikke kun forbeholdt cafeer, men kan også være et godt valg til den private have. Du kan altid finde en krog i haven, hvor der er sol eller læ. Her kan du bl.a. bruge en lille havebænk eller et mindre havesæt, hvor kaffen eller frokosten kan nydes i ro og mag. Med cafeborde på under 80 cm, er der plads til et par cafestole omkring.

Brug et cafebord på altanen, hvor pladsen skal udnyttes helt korrekt. Bordene er ofte mindre og lavere end normale havemøbler. Du kan også tænke ud af boksen og bruge cafebordet som ekstra afsætningsplads ved grillen eller til en udendørs dekoration.

Køb et holdbart cafebord hos Vestmark

Vores cafeborde er blot ét ud af mange haveborde, som vi tilbyder hos Vestmark. Leder du efter et alternativ, finder du også vores større og mere klassiske haveborde. Du kan komme forbi vores butik i Assens og lade dig inspirere af vores opstillinger. Vi svarer på alle dine spørgsmål.