Filtrer efter

Pris

Pris

  • 1.375,00 kr. - 4.995,00 kr.

Farve

Farve

Cafeborde

Cafeborde er et godt alternativ, når havemøblerne ikke må fylde for meget. Cafeborde er typisk lidt lavere end et traditionelt spisebord og de er generelt mindre i størrelsen. Dette gør havebordet perfekt til de små steder i haven eller på altanen, samt på den hyggelige cafe på hjørnet. Her finder du cafeborde til privat- og erhvervsbrug, der alle kalder på hygge og en god snak over en kop kaffe.

Cafeborde skal kunne tåle at blive brugt uden at blive grimme eller falme. Hos Vestmark foretrækker vi havemøbler, der kræver lidt eller ingen vedligeholdelse - derved kan du bruge tiden på det, der virkelig betyder noget. De cafeborde som vi præsenterer nedenfor er alle nemme at vedligeholde og står godt i den danske klima. Vi forhandler både runde og firkantede cafeborde, så der er noget til enhver smag.

Aktive filtre

Borde til cafe, kaffebar og restaurant

Vi leverer cafeborde til kontraktmarkedet, og de er alle slidstærke og vedligeholdelsesfrie. Står du og skal bruge cafeborde der kan klappes sammen eller stables, er dette også en mulighed – det løser vi i fællesskab og selvfølgelig til en god pris, hvor kvaliteten af bordene holder til at blive håndteret dagligt. Her finder du vores kontaktinformation.

Vores cafeborde kan fås i let aluminium, så de er nemme at stille væk eller flytte rundt. Der kan være flere forskellige grunde til at vælge forskellige former på cafebordet - runde borde skaber hygge og kan rumme en ekstra siddeplads, hvorimod firkantede cafeborde kan sættes sammen til et større havebord. Denne funktion er især en favorit på restauranter, hvor selskabet ofte har flere tallerkener og glas på bordet. 

Cafebord til hjemmet

Cafeborde er ikke kun forbeholdt cafeer, men kan også være et godt valg til de private udearealer. Man kan altid finde en krog i haven hvor der er sol eller læ. Her kan der være brug for en lille havebænk eller et mindre havesæt, hvor kaffen eller frokosten kan nydes i ro og mag. Med cafeborde på under 80 cm, er der plads til lidt drikkelse, samt et par cafestole omkring. omkring bordet.

Cafeborde tager sig også godt ud på altanen, hvor pladsen skal udnyttes helt korrekt. Derfor er cafeborde ofte mindre og lavere end normale havemøbler, da de netop kan stå flot på de små arealer. Du kan også tænke ud af boksen og bruge cafebordet som ekstra afsætningsplads ved grillen eller til en udendørs dekoration.

Køb dit havebord hos Vestmark

Vores cafeborde er blot ét ud af mange haveborde, som vi tilbyder hos Vestmark. Leder du efter et alternativ, finder du her vores større og mere klassiske haveborde. Du kan komme forbi vores butik i Assens og lade dig inspirere af vores opstillinger – vi svarer på alle dine spørgsmål og hjælper dig, så du tager den helt rigtige beslutning i dit køb.

Vores mange cafeborde fås med god vægt, så de står solidt fast, når vinden blæser ekstra voldsomt. Vi har forhandlet havemøbler i over 30 år og forstår derfor, at udearealer er et vigtigt element for både privat- og erhvervskunder. Det nytter ikke at have haveborde, der blæser væk eller skal vedligeholdes konstant. Havemøbler skal stå skarpt hele året og ikke være en byrde for ejeren.