Filtrer efter

Pris

Pris

  • 425,00 kr. - 1.820,00 kr.

Materiale

Materiale

Farve

Farve

Cafeborde

Cafeborde til private og erhverv. Vi foretrækker cafeborde uden vedligeholdelse, og i en kvalitet, der holder til at blive brugt. Om det er til den lille have, altanen eller den store cafe er underordnet. Et cafe bord skal kunne tåle udendørs dagligt brug. Cafebordet er typisk lidt lavere end et traditionelt spisebord. Et udendørs cafe borde fås både i runde og firkantede.

Viser 1-5 af 5 element(er)

Aktive filtre

Lily cafebord polyw 60x70 cm, grå

Lily cafebord grå

Normalpris 849,00 kr. -254,00 kr. Pris 595,00 kr.
  • På tilbud!
  • -254,00 kr.

Borde til cafe, kaffebar og restaurant

Vi leverer cafeborde til kontraktmarkedet, som er slidstærke og vedligeholdelsesfrie. Hvis behovet er cafeborde der kan klappes sammen eller stables, løser vi også dette - stadig til en god pris og en kvalitet der kan holde til dagligt brug. Borde til cafe kan fås i let aluminium, så de er nemme at stille væk. Runde borde skaber hygge og måske en ekstra siddeplads, og firkantede cafe borde kan sættes sammen til større borde.

Cafebord til hjemmet

Vi kan altid finde en krog i haven hvor der er sol, varme og læ. Lige der har man altid brug for en lille havebænk eller et mindre havesæt, hvor kaffen eller frokosten kan nydes. Med et cafebord på under 80 cm, er der plads til et par cafestole omkring. Et cafebord er typisk en anelse lavere end almindelige spiseborde til haven. Brug også cafebordet som ekstra afsætningsplads ved grillen eller til en udendørs dekoration.

Vores havemøbler fås også med god vægt, så de står solidt fast – også når vinden er voldsom.