Cafeborde

Cafeborde uden vedligeholdelse i kvalitet, der holder til at blive brugt. Om det er til den lille have, altanen eller den store cafe er underordnet. Et cafe bord skal kunne tåle udendørs dagligt brug. Vedligeholdelsesfrie cafeborde til konkurrencedygtige priser i kvaliteter der holder til at blive brugt. Udendørs cafeborde der er nemme at rengøre og som tåler den danske sommer. Udendørs cafe bord er mellem 60 og 70 cm og fås både i runde og firkantede.

Cafeborde 7 produkter.

Borde til cafe, kaffebar og restaurant

Vi leverer cafeborde til kontraktmarkedet, som er slidstærke og vedligeholdelsesfrie. Hvis behovet er cafeborde der kan klappes sammen eller stables, løser vi også dette - stadig til en god pris og en kvalitet der kan holde til dagligt brug. Borde til cafe kan fås i let aluminium, så de er nemme at stille væk. Runde borde skaber hygge og måske en ekstra siddeplads, og firkantede cafe borde kan sættes sammen til større borde.

Cafebord til hjemmet

Vi kan altid finde en krog i haven hvor der er sol, varme og læ. Lige der har man altid brug for en lille havebænk eller et mindre havesæt, hvor kaffen eller frokosten kan nydes. Med et cafebord på under 80 cm, er der plads til et par cafestole omkring. Et cafebord er typisk en anelse lavere end almindelige spiseborde til haven. Brug også cafebordet som ekstra afsætningsplads ved grillen eller til en udendørs dekoration.

Vores havemøbler fås også med god vægt, så de står solidt fast – også når vinden er voldsom.  

 

 

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse, vurdere brugen af de enkelte elementer på Vestmark.dk - Læs mere
OK
Product successfully added to the product comparison!