Udendørs loungesæt

Bemærk vi har prisgaranti i Danmark på alle vores udendørs loungemøbler.

Udendørs sofasæt eller loungesæt er det nye til haven, og Vestmark tilbyder et stort og bredt udvalg. Lounge havemøbler er sofaer, sofasæt og møbler til udendørs afslapning. Kort sagt betyder det at du kan flytte hyggen fra stuen og ud i din have. Vi har et meget bredt sortiment, når det gælder lounge møbler til haven og udendørs brug. Hos os finder du loungesæt i mange forskellige materialer for eksempel ægte teaktræ, polyrattan eller aluminium. Sidstnævnte er et materiale vi har gjort rigtig meget ved til 2017.

Aktive filtre

Udendørs loungesæt - i mange farver og materialer

Loungemøblerne fås i mange farver, kvaliteter og muligheder for at sætte sofa sæt sammen som man ønsker det. Vores loungesæt kan leveres med sofa og stole, måske et lavt sofabord eller et der er lidt højere, så man kan spise ved det i sofaen. Hvad med en lounge sofa som du kan sove på, når den danske sommer rigtig folder sig ud? Når det bliver mørkt og du ønsker at forlænge de varme sommeraftener, kan du vælge sofaer med lysdioder. På den måde lyser loungesættet op og skaber en hyggelig stemning, så du også kan bruge sættet i sensommeren.

Vedligeholdelsesfrie loungesæt med udendørs hynder er også mere end velegnet til hotel, konference og restaurationsbranchen. Indbyd gæster, kunder og forretningsforbindelser udenfor i lækre kvalitets loungesæt, som ikke skal vedligeholdes. Det skaber hygge og god stemning med udendørs sofa eller lounge møbler. Især udendørsmøbler fra mærket LIFE, kommer med mange nye interessante sæt i ren aluminium. Desuden kan loungehavemøbler placeres flere steder. Her er haven og terrassen det oplagte valg, men sættet kan også bruges indendørs i udestuer, loungeområder, store stuer og lignende.

Prøv vores lækre loungesæt til haven

Loungehavemøbler er et optimalt valg, hvis du vil sætte stil på afslapning og hygge. Sofaerne er en mulighed for at bringe komforten fra stuen ud i haven, men du skal ikke tænke på vedligeholdelse. Udendørs sofagrupper er alle vedligeholdelsesfrie. Vores kollektion indeholder mange sofasæt med udendørs hynder. Det er outdoor hynder, som kan ligge ude hele året og samtidig er behagelige at sidde i. Se og prøv dem i vores fysiske butik i Assens.

Et lounge model eller loungesæt kan ofte være svært at købe ud fra et billede. Hvis muligheden er der, vil vi gerne byde på en kop kaffe i vores butik, så du har mulighed for at prøve sofaen eller havestolen, så du er sikker på du sidder og ligger godt, i din nye lounge ”flyder”.