Udendørs loungesæt

Hos Vestmark finder du udendørs loungesæt, som kan skabe mere hygge i haven og på terrassen. Udendørs loungesæt er det nye must-have til haven, og Vestmark tilbyder et stort og bredt udvalg af lounge i god kvalitet. Loungesæt havemøbler er sofaersofasæt og møbler til udendørs afslapning.

Med et kvalitets loungesæt får du også noget lækkert at se på. De giver en masse siddepladser på terrassen. Med et loungesæt kan du skabe et større område til dine gæster, hvor I kan nyde de sene aftentimer om sommeren med drinks i smukke omgivelser eventuelt med skønne lanterner. Du flytter simpelthen sofa-hyggen ud i haven og nyder den varme sæson i Danmark, hvor du og dine gæster kan boltre sig på den store plads. Vi har et meget bredt sortiment af både store og mindre loungesæt og du vælger selv farven på stel og udendørshynde. Aktive filtre

Loungesæt til haven - De perfekte havemøbler til afslapning

Du kan få vores udendørs loungesæt i mange forskellige farver, modeller og kvalitetsniveauer. Hos Vestmark er det ligeledes muligt for dig at sætte dit eget personlige sofasæt sammen lige præcis sådan, som du ønsker det. Vores loungesæt til haven kan leveres med sofa og stole og eventuelt med et lavt sofabord eller almindeligt havebord, som du kan spise ved i loungeområdet. Vi har også udendørs loungesæt, som er så brede, at du kan sove på dem, når den danske sommer er på sit højeste. Skab hyggelige rammer ved dit loungeområde med lanternerpuder og plaider og terrassevarmere.

Hvad er forskellen på almindelige havemøbler og loungehavemøbler?

I forhold til havemøbler kan det være lidt af en jungle at navigere i de mange betegnelser for møbler, som måske virker som de samme. Derfor er det værd at vide, at når vi taler om almindelige havemøbler og et udendørs loungeområde, er begge kategorier selvfølgelig stadig havemøbler. Hos Vestmark går vi efter definitionen af, at havemøbler er alle møbler udenfor, hvorimod et loungesæt er en type af havemøbler. Et loungesæt er med andre ord et hyggeligt område, hvor du, familien, venner og gæster kan slappe af, spise, læse bøger og nyde haven og hinanden selskab, alt imens I sidder eller ligger helt perfekt. 

En lounge kan både findes udenfor og indendørs, og det er en bred betegnelse for møbler, som du og din familie kan slænge dig i. Et loungesæt er større bløde sofaer og lænestole, der inviterer til afslapning og hygge. Det aller vigtigste ved et longesæt er, at det skal være komfortabelt. Derfor er det ikke underligt, at komfort står øverst på vores liste, når vi skal udvælge, hvilke loungesæt vi gerne vil forhandle, fordi vores kunder køber netop disse møbler for komforten og den stemning, som et loungesæt kan bidrage med til haven. 

Udendørs loungesæt til erhverv

Vores loungesæt til haven kræver minimal vedligeholdelse, da langt de fleste har udendørs hynder. Et udendørs loungesæt er derfor også mere end velegnet til hoteller, til konferencer og i restaurationsbranchen. Byd gæster, kunder og forretningsforbindelser velkommen i lækre havemøbler, som du ikke skal bruge timer på at vedligeholde. Loungemøbler og udendørs sofaer skaber altid en hyggelig og god stemning. Derudover bidrager de til, at jeres gæster kan samles flere på en gang i samme område, som absolut vil være optimalt i forhold til at netværke og være relationsskabende forretningsmæssigt.

Vores loungesæt fra LIFE kommer med mange nye og interessante sæt i ren aluminium. Denne form for materiale skaber noget af det mest stilrene, som du kan finde i forhold til havemøbler. Derudover kræver dette materiale minimal vedligeholdelse. Desuden kan de placeres flere steder, da langt de fleste sæt kan opbygges og formes lige efter dine behov. Haven og terrassen er oplagte valg, men sættet kan altså også bruges indendørs i udestuer, loungeområder, store stuer og lignende.

Loungesæt - Havemøbler med minimal vedligeholdelse

Vores loungesæt havemøbler er et optimalt valg, hvis du vil sætte stil på din indretning udenfor. Sofaerne giver anledning til at bringe komforten og hyggen fra stuen og ud i haven, men uden at du skal tænke på vedligeholdelse. Alle vores udendørs sofagrupper er stort set vedligeholdelsesfrie – så det kræver altså ikke særlig meget at have dem. Hvis du dog gerne vil sørge for, at dine loungesæt holder endnu længere, så kan du med fordel købe vores overtræk til havemøbler. Disse overtræk sikrer nemlig, at dine udendørsmøbler holder deres smukke farver og stand år efter år.

Hos Vestmark er vi stolte forhandlere af LIFE-kollektionen. LIFE-kollektionen er en produktserie, som har en langt bedre og længere holdbarhed end øvrige produkter på markedet. LIFE-kollektionen indeholder mange sofasæt med udendørs hynder. Det er outdoor hynder, som kan tåle at ligge ude hele året og samtidig er behagelige at sidde i. Se og prøv dem i vores fysiske butik i Assens.

Vi er godt klar over, at det kan være svært at købe et loungesæt ud fra et billede. Derfor vil vi hellere end gerne, hvis muligheden er der, byde på en kop kaffe i vores skønne butik, så du har mulighed for at prøve dine havemøbler inden køb. På den måde er du sikker på, at du sidder og ligger godt i din nye udendørs loungesæt. Således kan vi også sørge for at vejlede og rådgive dig godt inden køb, så du er sikker på, at alle dine forventninger bliver indfriet.