Udendørs loungesæt

Bemærk vi har prisgaranti i Danmark på alle vores loungesæt til haven.

Udendørs loungesæt er det nye must-have til haven, og Vestmark tilbyder et stort og bredt udvalg. Loungesæt havemøbler er sofaersofasæt og møbler til udendørs afslapning. Du kan nemt flytte sofa-hyggen ud i haven og nyde den varme sæson i Danmark. Vi har et meget bredt sortiment af forskellige loungesæt. De kommer i mange forskellige farver og materialer, bl.a. ægte teaktræ, polyrattan eller aluminium.

Aktive filtre

Loungesæt til haven - De perfekte havemøbler til afslapning

Vores udendørs loungesæt fås i mange farver og kvalitetsniveauer. Du har mulighed for at sætte sofasæt sammen, som du ønsker det. Vores loungesæt til haven kan leveres med sofa og stole, eventuelt et lavt sofabord eller almindeligt havebord, som du kan spise ved i loungeområdet. Vi har også udendørs loungesæt, som er så brede, at du kan sove på dem, når den danske sommer er på sit højeste. Skab hyggelige rammer ved dit loungeområde med lanterner, puder og plaider og terrassevarmere.

Udendørs loungesæt til erhverv

Vores loungesæt til haven kræver minimal vedligeholdelse, da de fleste har udendørs hynder. Udendørs lounge er derfor også mere end velegnet til hoteller, på konferencer og i restaurationsbranchen. Byd gæster, kunder og forretningsforbindelser velkommen i lækre havemøbler, som du ikke skal bruge timer på at vedligeholde. Loungemøbler og udendørs sofaer skaber altid hyggelig og god stemning. Vores loungesæt fra LIFE kommer med mange nye, interessante sæt i ren aluminium. Desuden kan de placeres flere steder. Haven og terrassen er oplagte valg, men sættet kan også bruges indendørs i udestuer, loungeområder, store stuer og lignende.

Loungesæt - Havemøbler med minimal vedligeholdelse

Loungesæt-havemøbler er et optimalt valg, hvis du vil sætte stil på din udeindretning. Sofaerne er en mulighed for at bringe komforten fra stuen ud i haven, men du skal ikke tænke på vedligeholdelse. Udendørs sofagrupper er alle stort set vedligeholdelsesfrie. LIFE-kollektionen indeholder mange sofasæt med udendørs hynder. Det er outdoor hynder, som kan ligge ude hele året og samtidig er behagelige at sidde i. Se og prøv dem i vores fysiske butik i Assens.

Det kan være svært at købe et loungesæt ud fra et billede. Hvis muligheden er der, vil vi gerne byde på en kop kaffe i vores butik, så du har mulighed for at prøve dine havemøbler, så du er sikker på, at du sidder og ligger godt i din nye, udendørs ”flyder”.