Havemøbler

At vælge de rigtige havemøbler kan være svært, da der på det danske marked findes rigtig mange lavprismøbler, som er rigtig flotte og lækre at sidde i. Man kan ikke umiddelbart gennemskue havemøblernes kvalitet og holdbarhed. Det er et tillidsspørgsmål hvor man handler sine havemøbler, men ved lidt mere viden, kan man nemt selv vurdere hvad der er kvalitet og hvilke havemøbler der holder i det skandinaviske klima. Vi vil forklare lidt om Vestmark havemøbler og den kvalitet vi står inde for.

Aktive filtre

Havemøbler fra Vestmark er altid produceret med stel og ramme af aluminium. Det usynlige på havestole og haveborde som kan være dækket af flet, vil også være aluminium, så det ikke ruster og forvitrer. Vil man lave en billig havestol, vil stellet være af stål. Det kan ikke ses, men ofte kan man mærke at stolen er lidt tungere. På de helt billige havestole kan man som regel regne med at stellet er af stål. Det vil ofte være en polyrattan stol, hvor der er brugt en tynd polyrattan, og hvor flettet er blødt når man trykker på det. Det helt svære ved polyrattan er, at man ikke kan se om flettet er i en ordentlig kvalitet. Det handler om tillid til den forretning man handler i. For Vestmark vedkommende har vi gennem de seneste 10-12 år købt polyrattan produkter fra 5 faste leverandører i Kina, så vi kender deres varer, kvalitet og holdbarhed. De er testet i det nordligste Norge og det sydligste Spanien, hvor solen er rigtig hård ved havemøblerne. Vi tør godt stå inde for vores polyrattan kvalitet, og giver garanti på vores havemøbler i mange år.

Specialister indenfor havemøbler

Alle havemøbler kan leveres som sæt eller hver for sig. Vi er specialister i havemøbler, og har handlet havemøbler med Fjernøsten siden 1989. Vi udvikler kollektioner hele tiden, og vi må sige vi er glade for at der er kommet så mange nye udendørs materialer på markedet. Det gør det spændende og interessant at designe havemøbler, og mulighederne bliver flere og flere. Det gør jo at vi kan specialisere os på netop havemøbler, og de mange muligheder der nu er for at lave design til udelivet.

Alle vores havemøbler købt i webshoppen leveres gratis hjem til dig. Du har også mulighed for at få leveret dine havemøbler færdig samlet, udpakket og opstillet i din have. Kontakt os for tilbud. Husk at Vestmark er kvalitetsmøbler til udendørs afslapning. Både til private og erhverv.