Havemøbler

Havemøbler er en vigtig finesse, når udearealerne skal stå skarpt. At vælge de rigtige havemøbler kan dog være en stor beslutning, da både komfort og design er vigtigt. I Vestmark leverer vi kun havemøbler i topkvalitet, som er testet til at klare det skandinaviske klima. Her finder du havemøbler der kan tåle at blive brugt, med lang levetid og som kan stå ude det meste af året.

Det er vigtigt at finde havemøbler, som tåler at stå ude i Danmarks vind og vejr. For hvad nytter det, at bruge sine penge på møbler, der ikke er designet til klimaet vi lever i? Hos Vestmark finder du holdbare havemøbler, der ikke går på kompromis med udseende og funktionalitet. Her sidder du stadig fantastisk i møbler, der tager sig godt ud i din have. Tag et kig på vores store udvalg her – din største opgave, bliver at vælge mellem vores lækre designs.

Aktive filtre

Havemøbler i robust og slidsikkert design

Havemøbler fra Vestmark er altid produceret med stel og ramme af aluminium. Det skjulte materiale på havestole og haveborde vil også være aluminium, og det kan være dækket af flet. Aluminiummet sikrer, at havemøblerne ikke ruster og forvitrer. Hvis man som forhandler vil producerer havestole i en lavere prisklasse, vil stellet være fremstillet af stål. Det kan ikke ses, men ofte kan man mærke at stolen er lidt tungere. Det er derfor muligt at producerer møbler til priser, hvor alle kan være med.

Når man køber en havestol, vil den ofte være en stol af polyrattan, hvor det flettede materiale er blødt når man trykker på det. Det helt svære ved polyrattan er, at man ikke kan se om flettet er i en ordentlig kvalitet. Det handler om tillid til den forretning man handler i. Hos Vestmark har vi gennem de seneste 10-12 år købt polyrattan-produkter fra 5 faste leverandører, så vi kender deres varer, kvalitet og holdbarhed. De er testet i det nordligste Norge og det sydligste Spanien, hvor solen er rigtig hård ved havemøblerne. Vi tør godt stå inde for vores polyrattan, da det er en yderst god kvalitet, og giver garanti på vores havemøbler i 2 år.

Specialister i havemøbler

Alle havemøbler kan leveres som sæt eller hver for sig. Vi er specialister i havemøbler, og har handlet havemøbler med Fjernøsten siden 1989. Vi udvikler kollektioner hele tiden, og vi kan kun prise os lykkelige for, at der er kommet så mange nye udendørsmaterialer på markedet. Det gør det spændende og interessant at designe havemøbler, og mulighederne bliver flere og flere. Vi kan derved fortsat specialisere os på området og bruger flittigt de mange muligheder, der nu er for at designe til udelivet. Vi har også en stor sektion med lounge-muligheder, som du kan kigge på her

Vestmark sælger er kvalitetshavemøbler til udendørs afslapning. Vi forhandler møbler til private, men også til erhverv. Hvis din virksomhed skal bruge nye, lækre udendørsmøbler, så kan I få et godt tilbud hos os – blot kontakt os for mere information.

Havemøbler og god service hos Vestmark

Hos Vestmark er vi glade for havemøbler og vil gøre alt for, at du også bliver glad for vores. Derfor er du altid velkommen til at kontakte os, når du har spørgsmål til køb eller overvejelser indenfor havemøbler. Kontakt os eller svinge forbi en af vores flotte butikker i Assens – her finder du en masse inspiration til din have, samt et imødekommende personale, der tager imod dig med et smil.

Når du køber havemøbler i vores webshop, leveres de gratis hjem til dig. Du har også mulighed for at få leveret dine havemøbler færdigsamlet og opstillet i din have. Kontakt os for tilbud.