Havemøbler

Havemøbler er vigtige, når udearealerne skal stå skarpt. At vælge de rigtige havemøbler kan dog være en stor beslutning, da både komfort og design er vigtigt. Hos Vestmark leverer vi kun havemøbler i topkvalitet, som er testet til at klare det skandinaviske klima. Her finder du udemøbler, der kan tåle at blive brugt, med lang levetid og som kan stå ude det meste af året.

Det kan spare jer tid at finde havemøbler, som tåler at stå ude i Danmarks vind og vejr. For hvad nytter det, at bruge sine penge på møbler, der ikke er designet til klimaet vi lever i? Hos Vestmark finder du holdbare havemøbler, der ikke går på kompromis med udseende og funktionalitet. Du får fantastisk siddekomfort i LIFE havemøbler, som samtidig er designet til det nordiske udeliv. Tag et kig på vores store udvalg af LIFE outdoor havemøbler – din største opgave bliver at vælge mellem vores lækre designs.

Aktive filtre

Havemøbler i aluminium er de bedste

Hvad gør Vestmarks havemøbler til de bedste? Vores udemøbler er altid produceret med stel og ramme af aluminium. Det skjulte materiale på havestole og haveborde vil også være aluminium, selvom det kan være dækket af flet m.m. Havemøbler i aluminium ruster og forvitrer ikke. Hvis man som forhandler vil producere havestole i en lavere prisklasse, vil stellet være fremstillet af stål. Det kan ikke ses, men ofte kan man mærke at stolen er lidt tungere. Udendørs møbler af stål vil ruste og har ikke så god en holdbarhed. Derfor er alle vores udemøbler fremstillet af aluminium.

Udendørsmøbler fra vores serie, LIFE, er din garanti for kvalitet og holdbarhed. Hos Vestmark har vi havemøbler i materialer, der holder til det danske klima. Minimal vedligeholdelse er udgangspunktet for alle vore design. Når solen er fremme, skal vi ud og nyde vores have og ikke bruge tiden på slibning og afrensning. De fleste af de hynder, vi bruger, er også outdoor, der tåler vand og solens stråler.

Fynske specialister i eksklusive havemøbler

Alle havemøbler kan leveres som sæt eller hver for sig. Vi er specialister i havemøbler og har arbejdet med havemøbler siden 1989. Vi forhandler kvalitetshavemøbler, som kan fungere i mange år i det danske klima. Der er udviklet mange nye materialer til udendørs brug de seneste år - og dem har vi med glæde taget ind. LIFE havemøbler er hele tiden i udvikling med nye, spændende materialer, som vi altid tester min. 2 år, før det kommer på markedet.

Alle loungesæt fra LIFE leveres med outdoor-hynder. Udendørshynderne fås i flere farver og kvaliteter. 

Vestmark er din garanti for kvalitetshavemøbler til udendørs afslapning. Vi forhandler møbler til private samt erhverv. Skal din virksomhed have udemøbler, der holder, så kontakt os for mere information.

Udemøbler og god service hos Vestmark

Hos Vestmark er vi stolte af at være LIFE-forhandler i Danmark. LIFE er din og vores garanti for udemøbler der fungerer i mange år. Vi har i særdeleshed også garanti for god service. Hos os kan du roligt forvente vejledning, service og al den information, du må have brug for. Vi giver vores kunder en personlig oplevelse med masser af professionel rådgivning.

Hvis du skal bruge vores hjælp, er vi kun et telefonopkald eller mail væk. Ring på 30 70 28 64 eller send en mail på butik@vestmark.dk. Vi anbefaler selvfølgelig også, at du tager en tur til Fyn og besøger vores flotte butik i Assens. Her finder du en masse inspiration til din terrasse og kan prøve størstedelen af LIFE-kollektionen. Vi er her for at hjælpe og vejlede dig til at tage den rigtige beslutning. 

Når du køber havemøbler i vores webshop, leveres de gratis hjem til dig. Du har også mulighed for at få leveret dine havemøbler færdigsamlet og opstillet i din have. Kontakt os for tilbud på en speciel opgave.