Hynder til havebænk

Slå bagen i sædet med gode bænkhynder og oplev din havebænk få nyt liv. Hynder til din bænk er en lille men god investering, der sikrer at du, familien og gæsterne altid sidder godt. Vores bænkhynder leveres i flere forskellige farver og materialer, der passer til mange forskellige størrelser og stilarter.

Se mere her på siden og lad dig inspirere af vores store udvalg af bænkhynder. Leder du efter almindelige havehynder, så har vi også et stort udvalg.

Aktive filtre

Køb hynder til din havebænk

Bænkhynder er et rigtig godt supplement til din nye havebænk. Har du investeret i en ny bænk, giver det god mening også at tage bænkhynder med i betragtning – og give din have hele pakken. Derudover er hynder til din havebænk også perfekt, hvis din gamle bænk skal piftes op.

Hvis de fastsatte størrelser ikke lever op til de specifikke mål, kan en bokshavehynde ofte passe til de fleste havebænke – Vores almindelige bænkhynder til Skagenbænke eller Rosenborg bænkesæt fås i flere farver og kvaliteter, så der er rig mulighed for at finde den perfekte stil. Med bænkhynder kommer du til at nyde til havebænk i fulde drag, og du får et havemøbel, som skaber hygge i haven. Og er du på udkig efter en ny havebænk, finder du her et stort udvalg.

God kvalitet til det danske klima

Alle vores bænkhynder er designet med holdbarhed og funktionalitet i tankerne. Derudover er de stilrene og minimalistiske, hvilket betyder, at de oftest passer til mange forskellige haver og indretningsstile. Med disse hynder til havebænk er du sikret et ordentligt og kvalitetsstærkt produkt, der kan modstå det danske klima.

Vi leverer bænkhynder der er produceret i udendørsmateriale, hvilket betyder, at hynderne er velegnede til helårsbrug – vores All Weather bænkhynder er helt ideelle, hvis du ikke gider slæbe hynderne frem og tilbage fra opbevaring. De tørrer nemt og hurtigt, når vejret har været vådt og falmer ikke i solens stråler.

Vestmark sørger for, at du sidder godt

Hos Vestmark har vi over 30 års erfaring i import af havemøbler – vi har derfor rigtig stor viden om bl.a. tilbehøret til møblerne og kan derfor give gode inputs til dine nye bænkhynder. Vi kan bl.a. vejlede dig omkring stil, type og materialer, når det kommer til hynder til din havebænk – vi hjælper dig gerne med farver og stilen, så din have får et fedt og sammenhængende udtryk.

Kontakt os endelig hvis du har spørgsmål om produkterne på vores webshop eller mangler inspiration til din haveindretning. Vi har også stor erfaring med erhvervshenvendelser, og vi leverer både havemøbler og tilbehør til virksomheder som f.eks. caféer og hoteller. Vi hjælper og rådgiver dig gerne og står klar både i vores fysiske butik i Assens samt på mail og telefon. Du finder alle vores oplysninger lige her.