Hynder til havebænk

Hynder til din bænk er en lille men god investering, der sikrer at I altid sidder godt, selv på hårde træbænke. Vores bænkhynder leveres i flere forskellige farver og materialer, der passer til mange forskellige størrelser og indretningssfarver på dine andre havemøbler.

Se mere her på siden og lad dig inspirere af vores store udvalg af hynder til bænk. Leder du efter almindelige havehynder, så har vi også et stort udvalg.

Viser 1-5 af 5 element(er)

Aktive filtre

Hynder til bænk: Mange farver og materialer

Vi har mange flotte hynder til din bænk, så du kan sidde godt. Vores bænkhynder kommer i faste standardmål, som passer til de fleste havebænke. Hvis du ikke kan finde de rette mål til din egen bænk, passer en bokshavehynde ofte også. Vores almindelige bænkhynder til Skagenbænke eller Rosenborg bænkesæt fås i flere farver og kvaliteter, så der er rig mulighed for at finde den perfekte stil. Køb flotte hynder til din havebænk, der giver dig et komfortabelt og alsidigt havemøbel.

Bænkhynder i god kvalitet til det danske klima

Alle vores bænkhynder er designet med holdbarhed og funktionalitet i tankerne. Derudover er de stilrene og minimalistiske, hvilket betyder, at de oftest passer til mange forskellige haver og indretningsstile. Vores hynder til bænk er alle et ordentligt produkt i høj kvalitet, der passer til det danske klima.

Vi leverer bænkhynder der er produceret i All Weather-materiale, hvilket betyder, at hynderne er velegnede til helårsbrug. Det er en ideel løsning, hvis du ikke gider slæbe hynderne frem og tilbage fra opbevaring. De tørrer nemt og hurtigt efter regn og falmer ikke i solens stråler.

Vestmark importerer de bedste hynder til havebænke

Hos Vestmark har vi over 30 års erfaring i import af havemøbler. Vi har rigtig stor viden om bl.a. hynder til møblerne og kan give gode inputs til materialer, farver og størrelsesguide, så din have får et fedt og sammenhængende udtryk.

Kontakt os endelig hvis du har spørgsmål om produkterne på vores webshop eller mangler inspiration til din haveindretning. Vi har også stor erfaring med erhvervshenvendelser, og vi leverer både havemøbler og tilbehør til virksomheder som f.eks. caféer og hoteller. Vi hjælper og rådgiver dig gerne og står klar både i vores fysiske butik i Assens samt på mail butik@vestmark.dk og telefon 30 70 28 64.