Filtrer efter

Pris

Pris

  • 1.995,00 kr. - 16.795,00 kr.

Farve

Farve

Materiale

Materiale

Havebænke

Havebænke er perfekte at placere ved husmuren, på terrassen eller i sommerhuset. Mange vælger også at bruge vores havebænke indendørs. Hos Vestmark tilbyder vi et udvalg af havebænke, både med ryg og uden ryglæn. Du finder bænke i teaktræ og hvidmalet fyrretræ, som holder til det danske ustadige vejr. Udover vores havebænke, har vi et udvalg af hyggelige picnicsæt, hvis du ønsker mere bænkplads, og et sted hvor dine gæster kan nyde deres udendørs frokost eller en kop kaffe. Her på siden kan du se vores udvalg af havebænke i forskellige klassiske og tidløse designs - du kan også besøge os i vores showroom og butik i Assens, for at se og prøve endnu flere modeller.

Aktive filtre

Udendørs bænke til terrassen og haven

En udendørs havebænk passer fantastisk til en lille altan, have eller terrasse. Altaner er ofte meget små, og selv et lille cafésæt kan fylde meget. En udendørs havebænk løser ofte problematikken, da den optager mindre plads. Stil bænken op ad en eller mur og giv plads til andre lækre produkter på din altan og terrasse – f.eks. udendørs indretning som krukker, lanterne eller opbevaringsmuligheder. Lad havebænken være en fast del af dit inventar eller hiv den frem, når gæsterne kommer. Med en udendørs bænk har I mange muligheder, og den tager sig godt ud alle steder i haven. Vi forhandler mange forskellige bænke, både med og uden ryglæn. Vores bænke giver et hav af indretningsmuligheder, hvor en havebænk uden ryglæn f.eks. oftest bruges ved indgangen af et hus eller en have. Her kan man både bruge bænken som siddeplads eller til at stille krukker og lanterner på – kun fantasien sætter grænser.

Havebænke i teaktræ

Vores havebænke er i ægte teaktræ og kan stå ude hele sommeren. Måske du synes en bænk til haven i fiberbeton er smart. Hvis det er for moderne og rustikt, kan du altid vælge en klassisk dansk udendørs bænk i naturtræ eller hvidt træ. Vi har begge typer bænke på lager til omgående levering. Hos Vestmark har vi også et stort udvalg af tidløse udendørshynder, som du kan bruge sammen med din nye udendørs bænk. Hynderne gør siddeoplevelsen mere komfortabel, og med personligt udvalgte hynder kan du sætte et personligt præg på din bænk, såvel som på hele dit terrassemiljø. Tag et kig på vores alle vores havehynder og find netop de hynder, der passer bedst til din havebænk.

Find vedligeholdelsesfrie havebænke

Vi forhandler også hele bænkesæt i højeste kvalitet. De fleste af vores bænke til haven kan ikke klappes sammen, men tåler at stå ude hele året. Men vi anbefaler, at alle vores havebænke i fibercement, fiberbeton, teaktræ eller fyrretræ kommer ind om vinteren. Det forlænger levetiden og holder havebænkene rene og fine til den nye sæson starter igen. Brug evt. et overtræk til din havebænk i vinterhalvåret