Filtrer efter

Pris

Pris

  • 995,00 kr. - 6.750,00 kr.

Farve

Farve

Materiale

Materiale

Havebænke

Havebænke kan bruges ved husmuren, på terrassen eller i sommerhuset. Mange bruger også vores havebænke indendørs. De leveres både med ryg og uden ryglæn. Du finder bænke i teaktræ og hvidmalet fyrretræ, som holder til det danske vejr. Du finder også bænkesæt som vores hyggelige picnicsæt

Aktive filtre

En udendørs bænk giver plads

En udendørs havebænk passer fantastisk til en lille altan, have eller terrasse. Altaner er ofte meget små, og selv et lille cafésæt kan fylde meget. En udendørs havebænk løser ofte problematikken, da den optager meget lidt plads. Stil bænken op ad en eller mur og giv plads til andre lækre produkter på din altan og terrasse – f.eks. udendørs indretning som krukker, lanterne eller opbevaringsmuligheder.

Lad havebænken være en fast del af dit inventar eller hiv den frem, når gæsterne kommer. Med en udendørs bænk har I mange muligheder, og den tager sig godt ud alle steder i haven. Vi forhandler mange forskellige bænke, både med og uden ryglæn. Vores bænke giver et hav af indretningsmuligheder, hvor en havebænk uden ryglæn f.eks. oftest bruges ved indgangen af et hus eller en have. Her kan man både bruge bænken som siddeplads eller til at stille krukker og lanterner på – kun fantasien sætter grænser.

Havebænke i teak

Vores havebænke er i ægte teaktræ og kan stå ude hele sommeren. Samtidig har vi prisgaranti på alle produkterne, så du altid kan få kvalitet til gode priser.

En bænk i haven pynter altid med en blomst eller en lanterne. Måske du synes en bænk til haven i fiberbeton er smart. Hvis det er for moderne og rustikt, kan du altid vælge en klassisk dansk udendørs bænk i naturtræ eller hvidt træ. Vi har begge typer bænke på lager til omgående levering.

Vestmark er vilde med havemøbler

Vi forhandler også hele bænkesæt i højeste kvalitet. De fleste af vores bænke til haven kan ikke klappes sammen, men tåler at stå ude hele året. Men vi anbefaler, at alle vores havebænke i fibercement, fiberbeton, teaktræ eller fyrretræ kommer ind om vinteren. Det forlænger levetiden og holder havebænkene rene og fine til den nye sæson starter igen. Brug evt. et overtræk til din havebænk i vinterhalvåret.