Filtrer efter

Pris

Pris

  • 115,00 kr. - 2.795,00 kr.

Farve

Farve

Lanterner - udelamper

Hos Vestmark forhandler vi selvfølgelig belysning til haven, fordi der kan bare blive skabt en helt magisk og hyggelig stemning med lamper, lanterner eller gaslanterner. Mulighederne er mange, så du kan tilpasse dine lamper præcis til det udtryk, som du ønsker for din have. Hvad end det er et rustik look gennem naturmaterialer, et clean look ved rustfrit stål med lang holdbarhedsdato eller præferencer for, hvordan de skal lyse op, så finder du de forskellige muligheder lige her. 

Vi har både lamper, lanterne og gaslanterner til terrassen, der lyser sommeraftenerne op med blød og lækker belysning. Men vi har også et udvalg af lanterner, som er perfekte at placere rundt omkring i haven for optimal stemning. En lanterne til haven giver levende lys, og med en glaslanterne undgår du, at ilden blæses ud. De kan derfor sørge for at holde stemningen og hyggen ved lige ud på de sene timer af aftenen hele sommeren. 

Viser 1-21 af 21 element(er)

Aktive filtre

Lanterner

Lanterner skaber en hyggelig stemning i haven med deres bløde behagelige lys. Hos Vestmark har vi flere typer af lanterner både solcellelanterner, gaslanterner og udendørs lamper. Solcellelanternerne kan både oplade gennem solens stråler, men i måneder, hvor solen ikke står på sit højeste, er det stadig muligt at oplade lanterne gennem en stikkontakt. Derfor skal du uanset vejr aldrig gå på kompromis med lyset i din have. Gaslanternerne bidrager med følelsen af levende lys selv i små dårligt vejr, og så følger den første gasflaske altid med i købet ved flere af vores modeller. Der er dog altid mulighed for at bestille flere gasflasker gennem vores hjemmeside.

Gaslanterner

Alle vores gaslanterner har forskellige udtryk. Vi har lanterner med et råt udtryk, der passer perfekt ind i de fleste haver. Vi har lanterner i rustfrit stål, der beholder deres rene udtryk i lang tid. Vi har også lanterner uden glas, som stadig brænder i smådiset vejr og ilden blæser ikke ud i vinden. Gaslanternerne varierer også i deres størrelse. Vi har både lanterne, der passer på jeres udendørsbord og lanterner, der kan stå på gulvet. Du kan derfor vælge mellem flere af vores lanterne og skabe lige præcis det udtryk, som du ønsker i din have.

Lamper

Udendørslamper er perfekte til at skabe liv og lys ud på de sene aftentimer i haven. Flere af lamperne er trådløse, og de er derfor nemme at flytte rundt på, så du hele tiden kan tilpasse lyset i netop din have. Lamperne er en stemningsfyldt tilføjelse til din have, da de bidrager med en blød og lækker belysning.  Vi har fire forskellige udendørs lamper i vores sortiment, hvor der både er solcellelamper og lamper, der skal oplades i stikkontakten.