Filtrer efter

Pris

Pris

  • 1.495,00 kr. - 1.895,00 kr.

Cafesæt

Cafesæt har en perfekt størrelse, hvis du leder efter praktiske havemøbler, du kan flytte rundt på. De kan let placeres mange forskellige steder i haven, da de både vejer og fylder lidt. Du kan gå på jagt efter solens stråler med disse fleksible og lækre havemøbler fra Vestmark.

Cafesæt består typisk af to cafestole og et lille cafebord. Det behøver ikke kun være den klassiske, lille træstol med klapsammen-bord, som man kan købe i diverse afdelinger. Det er et cafesæt, som har være ganske populært, men desværre ikke har den mest ergonomiske siddestilling i verden. Hos Vestmark har vi importeret de lækreste cafesæt, der inviterer til lange samtaler med komfortabel siddestilling. Selvom havemøblerne er mindre end normal, behøver du ikke sidde dårligt. Du kan se alle vores cafemøbler og lade dig inspirere.

Aktive filtre

Eksklusive cafesæt til livsnyderen

Vores cafesæt har en praktisk størrelse, men går ikke på kompromis med komfort eller design. Det er et havemøbelsæt, som er mindre end de almindelige haveborde, så du nemt kan finde en plads til det i haven eller på terrassen.

Det kan også give mening at købe et cafesæt, hvis du bor i lejlighed med altan. Afhængig af altanen størrelse kan det være svært at finde havemøbler, der ikke tager hele pladsen, eller som overhovedet kan være derude til at starte med. Her er et lille cafesæt den ideelle løsning på de smalle og små steder. Og kan det heller ikke være der? Så tage et kig på vores havebænke, der også er gode på altaner.

Cafe havesæt til cafeer, restauranter og hoteller

Vores cafesæt kræver minimal vedligeholdelse i løbet af året. Du slipper for at rense, rengøre og pleje dem konstant. Havemøblerne kan holdes rene med en våd klud og tørres let af, når det har regnet. Derfor er vores cafesæt også særdeles velegnet til kontraktmarkedet som fast inventar på cafeer, hoteller og restauranter. Vestmark har solgt havemøbler til erhvervslivet i mange år og leverer bl.a. cafesæt, der er holdbare og klar til brug.

Se vores flotte cafe havesæt, der bl.a. kan bestilles i træ og teak samt spraystone. Vi har sæt i sorte og hvide. Er du i tvivl om dit køb? Kom forbi vores butik i Assens og tag et kig på alle vores cafemøbler. Ring på tlf. 30 70 28 64, hvis du har spørgsmål til webshoppen eller på mail butik@vestmark.dk.