Filtrer efter

Pris

Pris

  • 2.995,00 kr. - 19.595,00 kr.

Farve

Farve

Liggestole

Liggestole er det perfekte havemøbel til den danske sommer. Temperaturene stiger, og vi oplever sommer efter sommer, at folk køber en liggestol til haven eller terrassen.

Hvis du er soldyrker, ved du, at der er enormt meget forskel på kvalitet og komfort. Hos Vestmark har vi mere end 30 års erfaring med havemøbler, og vi har samlet et bredt udvalg af modeller i høj kvalitet.

Viser 1-12 af 12 element(er)

Aktive filtre

Liggestole kommer i forskellige designs og kvaliteter

Når du leder efter ny liggestol, er der rigtig mange varianter. Det er vigtigt at forventningsafstemme med prisen, kvaliteten og komforten – fordi disse hænger oftest sammen. Du kan også overveje, hvor meget tid du kommer til at bruge i liggestolen. Er du en erfaren soldyrker, skal komfort være i top. Derudover er det vigtigt at du har mulighed for at stille den et vejrskånsomt sted. Det er specielt vigtigt i vinterperioden, da det danske vintervejr tærer på havemøblerne. Den høje kvalitet på vores liggestole sikrer, at de kan holde til solens stråler hele sommeren uden at falme. Når din liggestol er i god kvalitet, behøver du ikke at trække den indenfor hver dag - den kan holde parkeret ude hele sommeren. Stellet på vores liggestole er produceret i rustfrit aluminium, og den del af møblet, du ligger på, er flettet af polyrattan i den højeste kvalitet.

Alle vores liggestole er designer i et flot og lækkert udseende, så du samtidig kan bruge den som en del af indretningen i haven. Her bliver liggestolen ikke et møbel, som du føler dig nødsaget til at flytte, når gæsterne kommer. Du kan f.eks. pifte dit området op med lanterner og lamper til de sene sommeraftner. 

Valg af liggestolshynde

Når du har fundet den perfekte liggestol, er det også vigtigt at få dig en ordentlig solvognshynde. Det sikrer, at du kan nyde solen maksimalt og giver dig ultimativ komfort uanset stillingen. 

En liggestol uden hynde kan blive hårdt at ligge på i længden – selv med vores bløde fletmateriale oplever vi, at en liggestolshynde gør oplevelsen meget bedre. Derudover giver en hynde til liggestolen også en beskyttelse, så du ikke ligger direkte på den. Sved og slid bliver formindsket, og i sidste ende behøver du blot udskifte hynden, ikke havemøblet.

Vedligeholdelse af hynder til liggestole

Din liggestolshynde har brug for vedligeholdelse, så du kan undgå at udskifte den i lang tid. Hos Vestmark ved vi, at vedligeholdelse og rengøring gerne må gå hurtigt. Se vores lette produktet til rens af hynder, som forlænger din hyndes levetid. Produktet giver fremtidig beskyttelse, så der ikke sætter sig snavs fast i hynden. 

Vestmarks liggestole giver dig høj kvalitet for pengene. Vi har et stort udvalg og svarer gerne på dine spørgsmål eller vejleder dig i din søgen på nye havemøbler. Vores butik i Assens på Fyn har mange af webshoppens produkter stående, så du kan komme og afprøve liggestolene. Derudover er vi klar på tlf. 30 70 28 64 og mail butik@vestmark.dk. Du finder adresse og andre relevante oplysninger under vores kontaktinformation.