Filtrer efter

Pris

Pris

  • 1.353,00 kr. - 7.860,00 kr.

Farve

Farve

Materiale

Materiale

Farve

Farve

Outdoor hynder

Outdoor hynder

Liggestole

Solvogne og liggestole er populære produkter fra Vestmark igennem mange sæsoner. Stolene udvælger og henter vi selv i Kina og har gjort det i mere end 20 år. Kvaliteten er derfor også testet igennem mange sæsoner i det skandinaviske klima og bliver efterspurgt igen og igen. De senere år er efterspørgslen også kommet fra resten af Europa. Solvognene bruges også i Sydeuropa, hvor solen er rigtig hård og barsk ved dem.

 

 

Viser 1-12 af 12 element(er)

Aktive filtre

Flere og flere vælger en Vestmark liggevogn på grund af kvalitet og komfort. Desuden må man ikke glemme, at alle vores liggevogne er vedligeholdelsesfrie. Vi vægter materialer på vores møbler højt, og derfor får du kun de bedste materialer i teaktræ, polyrattan eller ægte aluminium. For dig betyder det for eksempel, at vores kvalitetspolyrattan flet kan tåle sol, frost og vand, samtidig med at stellet på liggestolene altid er fremstillet i rustfrit aluminium. Vi leverer også solvogne i mange forskellige farver og polyrattan solvogne kan leveres med en faconsyet solvognshynde, der giver ekstra god liggekomfort. Nogle liggevogne kan fås med en udendørs solvognshynde, som kan tåle vand. Hynde til liggevogn har vi også i flere farver og kvaliteter. Du kan se kvaliteten af vores Sunbrella solvognshynde her.

Liggestole med armlæn

Vores mest populære stole til at ligge i er vedligeholdelsesfrie og funktionelle med et par armlæn. Stellet er produceret i rustfrit aluminium og flettet af kvalitetspolyrattan. Armlænene gør det nemt at komme op og ned af liggevognen, men giver også mulighed for at bruge liggevognen som lænestol med en god bog eller en kop eftermiddagste. Indstil ryglænet i højeste position og brug armlæn som støtte, så har du den perfekte lænestol i haven. Armlænet er af aluminium og med vedligeholdelsesfrit polywood på selve armen bliver det hverken koldt eller varmt. Liggestolene kan leveres med hjul, så de er nemme at flytte rundt med efter sol og vind. Alle vores solvognsmodeller leveres som én samlet vogn, så man ikke får en ustabil og ledløs liggevogn. Kvalitet og prisgaranti på alle møbler fra Vestmark.