Liggestole

Solvogne og liggestole er populære produkter fra Vestmark igennem mange sæsoner. Stolene udvælger og henter vi selv i Kina, og har gjort det i mere end 20 år. Kvaliteten er derfor også testet igennem mange sæsoner i det skandinaviske klima, og bliver efterspurgt igen og igen. De senere år er efterspørgslen også kommet fra resten af Europa. Solvognene bruges også i Sydeuropa, hvor solen er rigtig hård og barsk ved dem.

 

 

Liggestole 14 produkter.

Flere og flere vælger en Vestmark liggevogn på grund af kvalitet og komfort. Desuden må man ikke glemme at alle vores liggevogne er vedligeholdelses frie. Vi vægter materialer på vores møbler højt, og derfor får du kun de bedste materialer i teak træ, polyrattan eller ægte aluminium. For dig betyder det for eksempel at vores kvalitets polyrattan flet kan tåle sol, frost og vand. Samtidig med at stellet på liggestolene altid fremstillet i rustfrit aluminium. Vi leverer også solvogne i mange forskellige farver, og polyrattan solvogne kan leveres med en facon syet solvognshynde, der giver ekstra god ligge komfort. Nogle liggevogne kan fås med en udendørs solvognshynde, som kan tåle vand. Hynde til liggevogn har vi også i flere farver og kvaliteter. Du kan se vores kvaliteten af vores Sunbrella solvognshynde her.

Liggestole med armlæn

Vores mest populære stole til at ligge i er vedligeholdelsesfrie og funktionelle med et par armlæn. Stellet er produceret i rustfrit aluminium og flettet af kvalitets polyrattan. Armlænene gør det nemt at komme op og ned af liggevognen, men også mulighed for at bruge liggevognen som lænestol med en god bog eller en kop eftermiddags te. Indstil ryglænet i højeste position og brug armlæn som støtte, så har du den perfekte lænestol i haven. Armlænet er af aluminium og med vedligeholdelses frit polywood på selve armen, bliver det hverken koldt eller varmt. Liggestolene kan leveres med hjul, så de er nemme at flytte rundt med efter sol og vind. Alle vores solvognmodeller leveres som én samlet vogn, så man ikke får en ustabil og led løs liggevogn. Kvalitet og prisgaranti på alle møbler fra Vestmark.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse, vurdere brugen af de enkelte elementer på Vestmark.dk - Læs mere
OK
Product successfully added to the product comparison!