Filtrer efter

Pris

Pris

  • 1.995,00 kr. - 12.150,00 kr.

Farve

Farve

Materiale

Materiale

Liggestole

Liggestole er for mange en nødvendighed til den danske sommer. Temperaturene stiger og vi oplever sommer efter sommer, at liggestole er et vigtigt udendørsmøbel. Vi har fået en dansk sommer, der både varer længere og bliver varmere - til stor glæde for os D-vitaminhungrende danskere. 

Men hvad er en varm sommerdag hjemme uden en liggestol af høj kvalitet? Hvis du er en soldyrker, kan du sjældent leve uden. Og man finder hurtigt ud af, at der er enormt meget forskel på kvalitet og komfort. Hos Vestmark har vi mere end 20 års erfaring med salg af liggestole, og derfor kan vi tilbyde et bredt og efterspurgt udvalg af modeller. Vi hjælper gerne med at finde din næste D-vitaminsplatform.

Se vores brede udvalg af liggestole herunder.

Aktive filtre

Vælg blandt mange liggestole

Når du begiver dig ud på markedet med liggestole, finder du også hurtigt ud af, at der er rigtig mange varianter. Her er det selvfølgelig vigtigt at forventningsafstemme med prisen, kvaliteten og komforten – fordi disse hænger oftest sammen. Du kan også overveje, hvor meget tid du kommer til at bruge i liggestolen. Er du en erfaren soldyrker, skal komfort selvfølgelig være i top. Derudover er det vigtigt, om du har mulighed for at stille den et vejrskånsomt sted. Dette er specielt vigtigt i vinterperioden, da det danske vintervejr selvfølgelig tærer på havemøblerne. Den høje kvalitet på vores liggestole sikrer dog, at de kan holde til solens skrappe stråler hele sommeren. Når din liggestol er i god kvalitet, behøver du ikke at trække den indenfor hver dag - den kan holde udenfor hele sommeren. Stellet på vores liggestole er produceret i rustfrit aluminium, og den del af møblet, du ligger på, er flettet af polyrattan i den højeste kvalitet.

Alle vores liggestole er designer i et flot og lækkert udseende, så du samtidig kan bruge den som en del af indretningen i haven. Her bliver liggestolen ikke et møbel, som du føler dig nødsaget til at flytte, når gæsterne kommer. Du kan f.eks. pifte dit område med liggestolene op med lanterner og lamper, så du har lyst til at være derude de sene sommeraftner. En liggestol kan rumme adskillige gæster, hvis man bare sidder på den. 

Valg af liggestolshynde

Når du har fundet den perfekte liggestol, er det også vigtigt at få sig en ordentlig solvognshynde. Dette sikrer, at du kan nyde solen maksimalt og giver dig ultimativ komfort uanset stillingen. Du opdager snart, at det bliver hjemmets yndlingsplads.

En liggestol uden hynde kan sjældent give dig komplet komfort, da materialet ofte bliver hårdt at ligge på i længden – selv med vores bløde fletmateriale oplever vi, at en liggestolshynde gør oplevelsen meget bedre. Derudover giver en liggestolshynde også en beskyttelse til liggestolen, når du ikke ligger direkte på den. Sved og slid bliver derfor formindsket, og i sidste ende behøver du blot udskifte hynden, ikke havemøblet.

Vedligeholdelse af liggestolshynder

Din liggestolshynde har brug for vedligeholdelse, så du kan undgå at udskifte den i lang tid. Hos Vestmark ved vi, at vedligeholdelse og rengøring helst skal gøres så nemt og hurtigt som muligt – eller får vi det ikke gjort så tit, som vi burde. Se vores lette produktet til rens af hynder, som forlænger din hyndes levetid. Produktet giver fremtidig beskyttelse, så der ikke sætter sig snavs fast i hynden. Du undgå at skulle investere i nye, flotte liggestolshynder hvert eneste år med en forlænget levetid på din nuværende.

Vestmarks liggestole giver dig høj kvalitet for pengene. Vi har et stort udvalg, der skal sikre, at du finder det perfekte møbel til dine udearealer. Vi svarer gerne på dine spørgsmål eller vejleder dig i din søgen på nye havemøbler. Vores butik i Assens på Fyn har mange af webshoppens produkter stående, så du kan komme og afprøve liggestolene. Derudover er vi klar til at tage imod spørgsmål eller kommentarer på tlf. 30 70 28 64 og mail butik@vestmark.dk. Du finder adresse og andre relevante oplysninger under vores kontaktinformation.