Filtrer efter

Pris

Pris

  • 1.906,00 kr. - 10.995,00 kr.

Farve

Farve

Materiale

Materiale

Liggestole

En liggestol er nærmest blevet en nødvendighed, til den danske sommer. Grundet den globale opvarmning har vi, og får vi sandsynligvis også fremover nogle længere og varmere somre. Til stor glæde, for de D-vitamin hungrende danskere. Men hvad er en sommerdag med masser af D-vitamin uden en liggestol af høj kvalitet. Hos Vestmark har vi mere end 20 års erfaring med salg af liggestole. Grundet de mange års erfaring kan vi derfor tilbyde et bredt og efterspurgt udvalg af liggestole. Vi hjælper gerne med at finde din næste D-vitaminplatform. Se vores brede udvalg, af liggestole herunder.

Aktive filtre

Liggestole som en del af indretningen

Hos Vestmark tilbyder vi liggestole i bedste kvalitet. Det betyder at du ikke behøver at trække dine liggestole indenfor hver dag da stellet er produceret i rustfrit aluminium og ligge fladen er flettet af kvalitets polyrattan. Derudover er liggestolene i flot design, så du samtidig kan bruge den som en del af indretningen i haven. Du kan f.eks. pifte dit liggestole område op med lanterner og lamper, så du har lyst til at være ude de sene sommeraftner.

Valg af liggestolshynde

For at kunne nyde solen maksimalt, og undgå at ligge på et hårdt materiale som liggestole bliver produceret i, er det oplagt at bruge en hynde. En liggestol skal være behagelig og derfor kan du finde hynder i bedste kvalitet, der passer til dine liggestole hos Vestmark. Dine liggestole forbliver også pæne som et møbel hvis du bruger en hynde på i stedet for at ligge direkte på liggestolen.

Valg af liggestol

Det kan være svært at finde den rigtige liggestol der passer ens behov. Der er uendeligt mange muligheder af liggestole, som alle har forskellige egenskaber. Er prisen en faktor, er kvaliteten en faktor eller er komforten en faktor, eller er alle tre ting måske en faktor. For at finde ud af hvilken liggestol du skal vælge, bør du overveje hvor meget tid du kommer til at bruge på liggestolen, og om du har mulighed for at stille den et vejrskånsomt sted. Hos Vestmark har vi et stort udvalg af liggestole som er af høj kvalitet og god komfort. Så der er rig mulighed for at finde en liggestol lige efter dit behov.

Vedligeholdelse af liggestolshynder

Din liggestolshynde, har brug for vedligeholdelse. Texaline har udviklet et produkt der til rens af hynder  som forlænger levetiden. Det betyder at du ikke får snavs til at sætte sig fast i hynden, og dermed ikke skal ud og investere i nye hynder hvert år.

Afslapning under åben himmel

Når sommeren indtræder, skal man ud under den åbne himmel og nyde varmen. Der findes mange måder at nyde solen på. F.eks. kunne man skrue op for hyggen med et lounge sofa sæt med indbygget LED-lys, det er en rigtig hygge spreder så man selv på de sene sommeraftener kan have en hyggelig stemning i haven. Det er også et godt alternativ til en liggestol, da det også er muligt at ligge på langs. Dog er liggestolen mere komfortabel hvis man er hardcore sol-slikker.