Hængeparasoller

Hængeparasol der er nem at betjene.

Hængeparasoller er blandt danskernes nye favoritter i haven. De er populære af mange årsager, men vigtigst er deres nemme betjening. Det er som ingen anden parasol, du har ejet, og vores kunder er alle enige om, at de aldrig kommer til at købe en almindelig parasol igen.

Vælg hængeparasoller med en god UV dug, som ikke falmer. Vestmark er Danmarks eneste forhandler af LIFE hængeparasoller. LIFE er kendt for kvalitet og design, der holder længe og nytænker udelivets mange funktioner. LIFE hængeparasoller er praktiske, nemme og meget flotte over havebordet. Deres modeller er gode til både private haver, men også ideel til hoteller og cafeer grundet deres robuste design.

Tung parasolfod på hjul.

Man kommer ikke udenom at en stor hængeparasol kræver noget fodfæste. Vores LIFE granitfødder på 90 kg og 150 kg leveres alle med kraftige hjul, så du nemt flytter rundt med parasollen. Sæt parasollen ind til huset og væk fra terrassen, når den ikke er i brug.

Se alle vores parasoller her.

Viser 1-4 af 4 element(er)

Aktive filtre

Vores hængeparasoller har den nemmeste betjening

Der er stor efterspørgsel på vores hængeparasoller i forårs- og sommermånederne, og det kan vi godt forstå. Deres store størrelse formår at dække store dele af dit havebord, så alle kan søge skygge. Designet er minimalt og enkelt, hvilket giver et skarpt udtryk på din terrasse. Hængeparasoller er yderst nemme at betjene med et ergonomisk greb og let manual, når du først skal betjene den.

Vestmark har den populære Palermo hængeparasol på lager. Den trækkes op og ned via et håndtag, så du nemt kan slå parasollen op, når du ønsker. Derudover kan den også vippe alle fire sider, så du kan dække for vind eller afskærme for middag- og aftensol. Modellen har også et svinghåndtag, der nemt drejer hængeparasollen 360 grader om sin egen akse. Det giver dig rigtig stor dækkeevne, uden du skal flytte selve parasolfoden.

Se en video af demonstration og alle funktioner af parasollen.

Stor hængeparasol på spyd eller fod

Hos Vestmark kan du købe en stor hængeparasol med spyd eller en 90 kg betonfod på hjul. Så selvom foden er meget tung, har du stadig mulighed for at flytte parasollen rundt på terrassen. Så længe underlaget er jævnt, kræver det ikke meget at skifte placering. Du kan købe vores hængeparasoller i mange forskellige farver, og du kan både vælge stel og betræk.

Vores hængeparasoller fra LIFE er holdbare og kan modstå det danske klima. Selvom det regner, skal du ikke være bange for, at den bliver grim eller ødelagt med tiden. Vi anbefaler dog at den beskyttes i vinterhalvåret. Der medfølger et robust overtræk til alle vores modeller, så du nemt kan beskytte dem, når de ikke bruges over længere perioder.

Hængeparasoller til erhverv

Vestmark forhandler hængeparasoller til private haveejere, men kan også levere til kontraktmarkedet. Denne type parasol er et hit hos hoteller, cafeer og restauranter, netop fordi den er så nem at håndtere. Du kan nemt skærme for udvalgte steder og imødekomme gæsternes behov for både sol og skygge. Vores Palermo markedsparasoller fås i tre størrelser. Kontakt os og få mere information om levering til erhverv. Ring på tlf. 30 70 28 64 eller mail butik@vestmark.dk.