Udendørs sideborde

Et udendørs sidebord kan være det perfekte valg, hvis udearealet er småt eller trængt og ikke kan rumme et stort sofabord. Det er essentielt at have en afsætningsoverflade, hvis man f.eks. har et udendørs loungeområde. Med et outdoor sidebord kan der hurtigt blive plads til en kop kaffe eller et glas hvidvin på en lun sommeraften. Et sidebord til haven er også ideelt ved hyggepladsen i skyggen, hvor du kan smide din bog eller telefon.

Du har mulighed for at finde det perfekte udendørs sidebord hos Vestmark. Lad dig inspirere af vores store udvalg, der inkluderer mange forskellige størrelser, former, farver og materialer – der er rig mulighed for at finde et outdoor sidebord, der matcher dine præferencer og selvfølgelig resten af dine havemøbler. Er du på udkig efter udendørs sofaborde eller standard haveborde, har vi også et stort udvalg af disse.

Aktive filtre

Køb et sidebord til haven

Med et udendørs sidebord får du et perfekt møbel til den lille altan eller tætte terrasse. Som små, fikse møbler optager de sjældent meget plads, men bliver hurtigt uundværlige i indretningen. Flere af vores outdoor sideborde har også andre funktioner, der kan udnyttes i forskellige situationer. Bl.a. har vi modeller, der tager udgangspunkt i et sidebord, men også fungerer som en ekstra siddeplads, når der er gæster.

Et outdoor sidebord til hygge på terrassen

Hvordan bruger du et udendørs sidebord? Når det danske forår banker på døren, er det med at udnytte sine udearealer og lækre haver, så længe som muligt. Flere danskere skaber et loungeområde udenfor eller på overdækkede terrasser, hvor familien og gæster kan slænge sig i behagelige loungemøbler som sofaer, daybeds, og hængestole. Her kan et udendørs sidebord være alletiders idé, hvis et større bord ikke er passende. De mindre bordstørrelser kan være en flot del af indretningen uden at tage for stort et fokus fra de andre møbler.

Udforsk vores store udvalg her på siden, og find dit næste outdoor sidebord. Vi har havemøbler i den absolut bedste kvalitet, der holder til vind og vejr. Vores designs tager forbehold for de danske vejrforhold og holder til både solrige og våde sommerperioder. Afhængigt af de forskellige materialer, vil det variere, hvor meget vedligeholdelse og rengøring, som dit outdoor sidebord behøver. Som udgangspunkt er vores havemøbler designet som vedligeholdelsesfrie, men der er et par stykker, der kræver det – derfor kan du også finde produkter til vedligeholdelse hos Vestmark.

Høj kvalitet på havemøbler hos Vestmark

Hos Vestmark har vi specialiseret os i havemøbler de sidste 30 år – vi er derfor eksperter på området og sørger for, at du får den bedste kvalitet på markedet. Vi har en skarp sans for de gode detaljer og kan rådgive dig om alt, lige fra materialer, farvekombinationer og vedligeholdelse. Vi tilbyder gratis levering til vores kunder og yder god garanti på vores produkter. Du kan derfor roligt bestille dine næste havemøbler hos os. Har du spørgsmål om udendørs sideborde eller andet relevant, så kontakt os på tlf. +45 30 70 28 64 eller mail butik@vestmark.dk. Vores butik i Assens udstiller mange af produkterne, som du ser her på webshoppen, og giver dig en mulighed for at se dem indrettet med andre havemøbler.