Udendørs hynder

Hos Vestmark har vi udendørs hynder i flere forskellige modeller, farver og kvaliteter – her kan du bestille præcis den farve, som du ønsker i den kvalitet, der passer bedst til dig. Er du interesseret i udendørs hynder, der kan ligge ude hele året og tåler vind, regn og sol eller foretrækker du bløde, eksklusive havehynder? Vi har det hele og mere til! Vores havestole har oftest deres helt egne havehynder, hvilket betyder, at vi altid har rigtig mange størrelser og mål på lager.

Udendørs hynder er en genial investering, hvis du gerne vil tilbringe mere tid i din have, på din terrasse eller altan. De er designet med funktionalitet og komfort i tankerne – du får derfor udendørs hynder, der giver dig en rar siddestilling og som tåler det danske sommervejr, både med sol, blæst og regn. Med vores All Weather-hynder fra LIFE, får du en hynde i fantastisk kvalitet, der tåler at ligge ude hele sommeren.

Aktive filtre

Kvalitet der kan mærkes

De udendørs hynder, som vi forhandler hos Vestmark, er af bedste kvalitet og vi står selv for importen af produkterne. De forskellige udendørs hynder, har med tiden har spredt sig rundt på det skandinaviske marked, da de er slidstærke og stilrene. Vi er stolte af at kunne tilbyde et stort udvalg af udendørs hynder, som stemmer overens med den høje standard, som vi opretholder hos Vestmark. Alle er i materialer, der ikke falmer i solens stråler eller bliver ødelagt og grimme af sommerens til tider regn og blæst.

Udendørs hynder bliver et ganske relevant køb i vores nordiske klima, hvor vi har brug for materialer, der kan være ude hele sommeren og ikke kræver megen vedligeholdes. Bl.a. ved vores store loungesæt, hvor du finder mange store, tunge puder, er det næsten umuligt at slæbe hynderne ind hver aften. Med vores udendørs hynder slipper du for besværet, da du kan lade havemøblerne stå som de er, inklusiv deres hynder.

Udendørs hynder i Dralon og polyester

Iblandt vores udendørs hynder, finder du forskellige materialer, bl.a. hynder af Dralon og polyester, der passer til mange af vores havemøbler. Disse er udendørs hynder, som tåler solens stråler i større eller mindre grad, med udgangspunkt i dine behov. De forskellige materialer har også en indflydelse på hyndernes komfort – f.eks. om de skal være faste eller bløde. Udendørs hynder i Dralon kan ligge ude hele sommeren og tåler en let byge – et sikkert valg, der ikke vælter budgettet.

Spørg os om tilbehøret til dine havemøbler

Hos Vestmark kender vi branchen bedre en nogen anden – du er derfor sikret en kompetent og inspirerende snak med os, når du er på udkig efter havemøbler eller tilbehøret dertil. Når det gælder udendørs hynder, gælder det om at kende sine behov og sine havemøbler, hvilket vi kan hjælpe dig med. Vi har et rigtigt stort udvalg og kan vejlede dig til det rigtige valg.

Kigger du på udendørs hynder, men er i tvivl om materialer, farver eller komfort, kan det hjælpe på beslutningen at kigge forbi Vestmarks butik i Assens – her kan du se de mange muligheder, som vi tilbyder og prøve de forskellige udendørs hynder i forskellige stole, sofaer og bænke. Tag en snak med vores personale, enten i butikken eller på chat, som du finder nederst i højre hjørne. Du kan finde vores information under fanen kontakt os.