Udendørs hynder

Vestmark forhandler udendørs hynder i flere forskellige modeller, farver og kvaliteter. Vores webshop har havehynder, der kan ligge ude hele året og tåler vind, regn og sol. Hvert møbel har sin helt specielle, udendørs hynde, som passer perfekt til sættet.

Alle havehynder er designet med funktionalitet og komfort i tankerne. De skal støtte alle de rigtige steder og kunne tåle at ligge ude i sommerperioden uden at blive grimme. Hos Vestmark går vi op i kvalitet, og det kan ses på de havehynder, vi leverer. Du får produkter, der holder deres form og kan bruges sommer efter sommer uden at miste deres glans, funktionalitet og komfort.

Har du brug for havehynder, der kan klare lidt ekstra? Så prøv vores All Weather-hynder fra LIFE, der tørrer nemt efter en regnbyge og nemt kan tørres af, hvis du spilder. Se også vores eksklusive solvognshynder, havestolshynder og hynder til havebænke.

 

Vidste du: Alle vores havemøbler leveres med udendørs hynder, der ikke falmer og tørrer hurtigt.

Viser 1-30 af 35 element(er)

Aktive filtre

Udemøbler til terrasse og have 

Der er nærmest ikke noget der slår en hyggelig sommeraften på terrassen i godt selskab - derfor er det skønt at indrette haven med små lounge områder, der giver lyst til at blive siddende længe udenfor. Uanset størrelsen på din have eller terrasse, vil du hos Vestmark finde et udvalg af udemøbler, der passer ind hos både store og små områder. Der er ingen grund til at gå på kompromis med indretningen udendørs - især ikke hvis du er typen, der bruger dine udendørsarealer som et afslappende fristed, om sommeren. Du behøver endda ikke bekymre dig om at bruge meget tid, på vedligholdelse af udemøblerne - vores udemøbler er designet til at tåle regn, sol og vind, uden at falme hurtigt i farven. Tjek desuden vores udvalg af all-weather hynder ud, hvor du kan sammensætte dine udemøbler med hynder, der er designet til det danske klima. Hynderne tørrer ekstremt hurtigt, og du kan uden problemer lade dem ligge udenfor om natten. Dermed står dine udemøbler klar til ren afslapning, dagen efter igen. 

Find udemøbler i nordisk design fra LIFE

LIFE er en kollektion af udemøbler i høj kvalitet. LIFE er udviklet til det nordiske omskiftelige klima, og du kan trygt lade dine udemøbler stå udenfor, hele året rundt. Serien tæller både loungesæt, spisesæt, liggestole, parasoller m.m, så der er rig mulighed for at indrette dine udendørsarealer, med slidstærke og holdbare udemøbler. Serien er desuden kendetegnet ved den minimalistiske og nordiske æstetik, som vi oplever er meget populær hos husejere, der bor i nybyggeri. Det stilrene design og de neutrale naturfarver, komplimenterer de fleste byggerier utrolig flot. Hos LIFE kan du finde mange størrelser og grupper af udemøbler. De fleste af vores udemøbler matcher hinanden stilmæssigt - du kan derfor nemt sammensætte dine havesæt og loungemøbler i samme look. Vi tilbyder udendørshynder til alle vores udemøbler, og du kan derfor matche dine hynder i farven, på alle møblerne i haven. 

Vedligeholdelsesfrie udemøbler fra Vestmark 

Vores udemøbler er produceret med rustfrit aluminiumstel, og er dermed designet til at stå ude hele året, i nordisk klima. Vi anbefaler dog stadig, at dine udemøbler står overdækket i vinterhalvåret. Du kan eksempelvis benytte vores overtræk til udemøbler, eller placere dem i et skur, garage eller kælder. Det samme gælder vores all-weather hynder - selvom at både vores udemøbler og hynder er lavet til at stå udenfor hele året, kan du forlænge møblernes levetid og flotte udseende, ved at passe godt på dem i vinterperioderne. 

Det vil være meget forskelligt, hvilke behov vores kunder har, for udemøbler. Med vores mange års erfaring, kan vi hjælpe dig på rette vej. Vi har været med til at indrette mange haver i årenes løb. Vi anbefaler at du tager billeder og mål af dine udendørsarealer, hvis du besøger os i butikken. På den måde, har vi endnu nemmere ved at vejlede dig og finde udemøbler, der komplimenterer husets stil. Udendørs hynder, der holder sommer efter sommer

Når du køber udendørs hynder hos Vestmark, køber du kvalitet. Vi har over 30 års erfaring med import af eksklusive havemøbler og tilbehør. Vores standarder er meget høje, og vi tilbyder kun vores kunder et eksklusivt udvalg i vores butik.

Der er et fortsat stigende behov for holdbare, funktionelle havemøbler. Danskerne nyder deres haver og kredser om det hyggelige udeliv, men kræver også mere af deres havemøbler end nogensinde før. De skal være pæne, minimalistiske og passe til resten af indretningen. Havemøblerne skal være komfortable, gerne familievenlige, have minimal vedligeholdelse, være nemme at rengøre og holde sæson efter sæson uden tydelige tegn på slid. Det kræver et godt fundament, men bestemt også kvalitetshynder, der øger komfort og design.

Når du skal købe udendørs hynder, kan det virke som et helt basalt projekt, men du skal gøre dig nogle tanker, inden du bruger dine penge. Der er rigtig mange billige havehynder i butikkerne, som ved første øjekast ser fine og flotte ud. Men der er også en grund til, at de står til den pris, de gør. De holder sjældent deres form i mere end én sæson, de har det svært med fugt og regn og går hurtig op i deres sygninger og bindebånd.

Eksklusive havehynder til den kvalitetsbevidste

Vestmark importerer udendørs hynder til dem, der leder efter kvalitet, funktionalitet og komfort. Vores eksklusive havehynder er alle produceret i materialer, der holder til det skandinaviske klima. Det betyder, at de hverken falmer i den høje sommersol eller tager imod fugt, når duggen falder.

Vores All-Weather hynder er specielt populære, da de er ekstra slidstærke og tåler regnbyger, uden de ødelægges af fugt. Hvis du ikke har en overdækket terrasse, kan det være nødvendigt at købe havehynderne i et materiale, der kan ligge ude hele sommeren og kræver minimal vedligeholdelse. De skal bare tørres efter med en fugtig klud, så kan du fjerne det meste fra dem. Denne type for udendørs hynder ser du f.eks. på vores loungesæt. De kommer med mange store, tunge puder, der er umulige at slæbe ind hver aften, eller når der kommer en sommerbyge. Det slipper du netop for, når du køber All-Weather. Det er meget mindre besvær, da havemøblerne nemt kan stå, som de er.

Udendørs hynder i forskellige materialer og kvaliteter

Vi gør meget for, at vores kunder kan købe de bedste havehynder på markedet. Vi tilbyder flere forskellige materialer og kvalitetsniveauer, der alle har styrker og ulemper, afhængigt af hvordan og til hvad du skal bruge dem.

Vi arbejder normalt med tre forskellige kategorier på vores udendørs hynder, som vi opdeler i Soltex, Komfort, og All Weather. Som du også kan læse om under vores materialer, er Soltex vores bløde mellemvej i dit budget, Komfort er vores blødeste kvalitet, og All Weather er vores mest slidstærke udendørs hynde. De har alle deres fordele og ulemper, så det er vigtigt at gøre sig nogle overvejelser, inden du køber dine havehynder.

Hos Vestmark kender vi materialerne bedre end nogen andre. Vi har over 30 års erfaring og kan rådgive dig, når du er i tvivl. Du kan kigge forbi vores butik i Assens, hvor du kan se og mærke materialerne og prøve at sidde på hynderne. Du kan også ringe på tlf. 30 70 28 64 eller skrive en mail til butik@vestmark.dk, så vejleder vi dig, så godt vi kan.

Alt om vores havehynder

Vi har forsøgt at besvare nogle af de spørgsmål, som vores kunder ofte har til udendørs hynder. Hvis du ikke finder svar på dine spørgsmål, skal du være velkommen til at kontakte os for mere information.

Kan udendørs hynder ligge ude hele året?

Når du køber udendørs hynder hos Vestmark, får du altid slidstærke, holdbare og komfortable hynder. De fleste af vores modeller tåler sommerens vind og vejr, men vi anbefaler at opbevare udendørs havehynder et tørt sted i vinterhalvåret. Det kan f.eks. være i kælderen, skuret eller garagen.

Vores udvalg af All-Weather hynder er produceret i materialer, der kan ligge ude hele sommeren. Det er nemt at tørre regn og pletter væk med en fugtig klud, og hynderne ødelægges ikke af fugt eller sol. De skal dog pakkes væk eller overtrækkes i efteråret og vinteren. Brug et godt åndbart overtræk til dine kvalitetshavemøbler.

Vores almindelige havehynder i bl.a. Soltex og Komfort holder bedst, hvis de pakkes væk eller overdækkes ved regn. Både Komfort og Soltex tåler en regnbyge. Soltex er lettere at rengøre, mens kvalitetshynder i Komfort egner sig bedst til overdækkede terrasser.

Hvordan rengør jeg outdoor hynder?

Hvordan du rengør udendørs hynder afhænger af materialerne. Betrækket på vores Soltex-serier kan tages af og vaskes ved 30 grader. Der findes også specifik rens og imprægnering til Soltex, du kan bruge direkte på hynden. Vælger du de bløde hynder fra Komfort, skal pletter fjernes med det samme. Stoffet minder meget om almindelige sofahynder. Her kan du også finde hynderens, du kan bruge.

Vores All-Weather hynder kræver minimal vedligeholdelse, da materialet er glat og afviser snavs og pletter. Med almindelig rengøring og en våd klud kommer du langt.

Hvilket materiale skal jeg vælge?

Materialevalget på dine udendørs hynder afhænger i den grad af, hvordan og hvor du har tænkt dig at bruge dem. Skal de stå ude i det fri hele sommeren? Har du en overdækket terrasse eller et drivhus, du gerne vil gøre hyggeligt? Mangler du nogle gode, komfortable hynder til dine havestole eller solvogn? Så er der nemlig forskel på, hvad der er bedst for dig at vælge.

Til havehynderne, der skal kunne stå ude hele sommeren, skal du helt sikkert vælge din favorit blandt vores All-Weather. Hvis dine havemøbler står overdækket, kan du overveje vores kvalitetsserie i Komfort, der er bløde og lækre. Soltex er den gyldne mellemvej, hvor du får holdbare, komfortable havehynder, der er nemme at rengøre.

Soltex hynder

 • Kan ligge ude gennem forår- og sommerperioden
 • Vandafvisende
 • Stof med naturligt udseende og følelse
 • Modstandsdygtig over for misfarvning, skimmelsvamp og snavs
 • Vælg mellem flere farver
 • Hyndernes tætte struktur og vandafvisende funktion giver dig meget lidt vedligeholdelse. Du kan nemt rengøre Soltex hynder med LIFE soltex/Stofrens og derefter behandle igen med LIFE soltex/Fabric Protector. På den måde kan du fortsat sikre pudernes vandafvisende effekt.

Komfort hynder

 • Skal opbevares indendørs i perioder med dårligt vejr
 • Behandlet med Scothgard mod fugt
 • Stof med blød tekstur
 • Modstandsdygtig over for misfarvning, skimmelsvamp og snavs
 • Vælg mellem flere farver
 • Vedligeholdelsesvenlig. Materialet er vandafvisende og Scothgard-behandlet. Hvis der har dannet sig pletter på din Komfort hynder, kan du nemt fjerne dem med LIFE soltex/stofrens.

All-Weather hynder

 • Kan ligge ude 
 • Vandgennemtrængelig
 • Stof med åben struktur, der er slidstærk
 • Modstandsdygtig over for misfarvning, skimmelsvamp og snavs
 • Vælg mellem flere farver
 • Disse havehynder kræver minimal vedligeholdelse. Stoffets åbne struktur er gennemtrængeligt for vand, men her kan snavs til tider tilstoppe åbningerne. Du renser dem med Life Textilene & Wicker Cleaner, der sikrer, at puden fortsat kan håndtere regn og vand.

Hvis du har svært ved at vælge materialer på dine havehynder, står vi klar til at hjælpe dig. Ring på tlf. 30 70 28 64 eller skriv en mail til butik@vestmark.dk.

Kan solen afblege mine hynder, når de ligger ude hele sommeren?

Vores havehynder er i høj kvalitet, og det betyder, at stoffet kan tåle meget. Når du køber LIFE All-Weather hynder, der er designet til at ligge ude hele sommeren, så tåler de både sol og regn. Du vil ikke opleve at hyndens farve falmer eller bliver afbleget af solens stråler.

Vi har stort fokus på, at vores udendørs hynder faktisk skal kunne holde til at ligge udenfor og stadig være flotte og klar sæson efter sæson.

Hvor længe er mine udendørs hynder om at tørre, når de er blevet våde?

Tørretiden på udendørs hynder afhænger naturligvis af vind og vejr. Hvor meget fugt er der i luften? Hvis du skal tørre hynder i en varm sommervind, der tørrer alting i en fart, ja, så har vi hynder, der tørrer på 15 min. 

Hvis en stor, tyk sædehynde i en loungesofa er blevet drivvåd, vil der typisk gå 1-2 timer på en sommerdag med varm vind, før den er brugbar.

Du kan bl.a. forkorte tørretiden på havehynder ved at stille dem på højkant.

Det kan også spare dig tørretid at have et overtræk liggende, som du kan bruge på en regnfuld sommerdag. Det er en god idé at have overtrækket klar, hvis du f.eks. skal bruge dine havemøbler om aftenen eller gerne vil nyde morgenkaffen i solen.