Udendørs hynder

Vestmark har udendørs hynder i flere forskellige modeller, farver og kvaliteter. Vores webshop har havehynder, der kan ligge ude hele året og tåler vind, regn og sol. Vores havestole har ofte deres egne hynder, der passer perfekt til modellen. Derfor har vi altid mange størrelser og mål på lager. 

Udendørs hynder er designet med funktionalitet og komfort i tankerne. De skal give dig en rar siddestilling og skal kunne tåle det danske sommervejrs forudsigeligheder. Prøv vores All Weather-hynder fra LIFE.

Aktive filtre

Udendørs hynder i eksklusiv kvalitet

De udendørs hynder, som vi forhandler hos Vestmark, er i den bedste kvalitet. Vi står selv for importen af produkterne, og vi har meget høje standarder til udvalget i vores butik. All-Weather havehynder har spredt sig på det skandinaviske marked, da de er slidstærke og stilrene. Vi er stolte af at kunne tilbyde et stort udvalg af eksklusive havehynder hos Vestmark. Alle er lavet i materialer, der ikke falmer i solens stråler eller bliver ødelagt af lidt regn.

Disse udendørs hynder er et godt køb til det nordiske klima. I Danmark har vi brug for materialer, der kan være ude hele sommeren og ikke kræver meget vedligeholdes. Tag f.eks. vores store loungesæt: De har mange store, tunge puder, der næsten er umulige at slæbe ind hver aften. Når de produceres med All Weather-hynder, slipper du for besværet. Her kan du blot lade havemøblerne stå som de er.

Havehynder i dralon og polyester

På vores udendørs hynder bruges dralon og polyester som materiale. Havehynder i disse materialer tåler både sol og regn uden at falme. Afhængigt af hvad du vælger, har det en indflydelse på hyndernes komfort. F.eks. om du helst vil have dem faste eller bløde. Havehynder i dralon kan ligge ude hele sommeren og tåler en let byge – et sikkert valg, der ikke vælter budgettet. 

Spørg os om udendørs hynder til dine havemøbler

Spørg os om udendørs hynder! Hos Vestmark kender vi branchen bedre en nogen anden. Vi har over 30 års erfaring og kan rådgive dig, når du er på udkig efter havemøbler eller tilbehøret dertil. Find bl.a. hynder til havestole, solvogne og havebænke

Kigger du på udendørs hynder, men er i tvivl om materialer, farver eller komfort, kan det måske hjælpe at kigge forbi Vestmarks butik i Assens. Her kan du se, hvad vi tilbyder og prøve havehynder i forskellige møbler. Tag en snak med vores personale, enten i butikken eller på tlf. 30 70 28 64 eller mail butik@vestmark.dk.