Udendørs hynder

Udendørshynder i flere kvaliteter, modeller og farver. Bestil præcis den farve du ønsker i den kvalitet der passer til dig. Vil du have en hynde der kan ligge ude hele året, tåle vind, regn og sol eller foretrækker du de bløde komfortable havehynder der bør opbevares inde, men som alligevel tåler en let byge og ikke falmer i solen? Hver havestol har som regel sin helt egen havehynde, så derfor har vi altid mange størrelser og mål på lager.

Viser 1-30 af 44 element(er)

Aktive filtre

Mange kvaliteter er ved at vinde rigtigt frem i Skandinavien. Vi er stolte af at forhandle de fantastisk outdoor All Weather havehynder fra LIFE. Kvaliteter, der tåler at ligge ude hele sommeren og materialer, der ikke falmer i solens stråler.

Til vores nordiske klima har vi brug for materialer, der kan være ude hele sommeren, og havemøbler, der ikke skal vedligeholdes. De store loungesæt, hvor der er mange store tunge puder, er det næsten umuligt at slæbe hynderne ind hver aften, og hvor skal man også gøre af dem. Det ser meget hyggeligere ud med hynderne i loungesættet hele tiden, og desuden vil møblerne med udendørshynder altid være klar til brug, når solens stråler kigger frem. Kig forbi butikken og se de mange muligheder vi tilbyder. Vi er også klar til at give den helt rigtig vejledning til dig omkring valg af havehynder. Du er også velkommen til at spørge på chat eller mail: butik@vestmark.dk

Udendørshynder i Dralon og polyester

Udover de populære udendørshynder findes også Dralon og polyester havehynder til mange af vores havemøbler. Det er en havehynde, som tåler solens stråler i større eller mindre grad, ligesom hynderne også er forskellige med hensyn til komfort. Dralon hynderne kan ligge ude og tåle en let byge, og er det bedste valg af havehynder for få penge.