Parasolfod

Parasolfod med hjul eller uden kan fås i flere vægtklasser.

Den store LIFE parasolfod i vores sortiment er i beton på 90kg og har hjul. Den kan nemt bære de store markedsparasoller på 350 cm. Vi leverer også parasolspyd, så den kan graves ned i jorden. En parasolfod med god vægt er en betingelse for, at parasollen blive stående. Parasolfødder fås i flere størrelser. Hvis du vælger en markedsparasol, skal parasolfoden være på min 50 kg, for at holde solsejlet på plads i let blæst.

Aktive filtre

Parasolfod med hjul

Skal du vælge en parasolfod med hjul eller en uden?

Det siger sig selv, at jo tungere parasolfod man vælger, jo bedre står parasollen fast i vinden, og desto mere blæst kan det hele holde til.
Husk at vælge et solsejl, der passer til underlaget. En parasolfod med hjul er oftest nemmere at flytte rundt med, men desværre kan hjulene være temmelig upraktisk på en træterrasse med riller eller ujævne fliser. Der anbefaler vi en flad fod, som du så må skubbe eller dreje rundt, når den skal flyttes.

Parasolfod som spyd

Skal parasollen stå samme sted og på græs eller fliser, så kan man med fordel få et parasolfodsspyd, som graves ned i haven. Herved står den væsentlig bedre fast. Det er især en fordel på restauranter og hotellet eller private haver, hvor pladsen er trang og en fod til parasollen vil fylde og genere for meget.
Vælg en parasolfod med vægt på min. 50 kg, hvis du har markedsparasoller med dug på over 250 cm. De store parasoller på 300 cm og 350 cm kræver en fod på 90 kg eller mere.

HUSK det er altid en god idé at slå din parasol sammen efter brug. Muligvis med overtræk