Parasolfod

Parasol fod med eller uden hjul fås i flere vægtklasser. Den store udagver i vores sortimet er i beton med hjul på 90 kg fra LIFE, kan nemt bære de store markeds parasoller på 350 cm. Vi leverer også parasolspyd, så den kan graves ned i jorden. En parasolfod med god vægt er en betingelse for at parasollen blive stående. Parasolfødder fås i flere størrelser, men vælger man markedsparasol, skal parasolfoden være på min 50 kg, for at holde solsejlet på plads i let blæst.

Aktive filtre

Det siger sig selv at jo tungere parasolfod man vælger, jo bedre står parasollen fast i vinden og desto mere blæst kan det hele holde til.
Husk at vælg et solsejl der passer til underlaget. Desuden kan parasolfødder fås med eller uden hjul. Fod med hjul er oftest nemmere at flytte rundt med, dog kan hjullene være temmelig upraktisk på en træ terrasse med riller eller ujævne fliser. Der anbefaler vi en flad fod, som man så må skubbe eller dreje rundt, når den skal flyttes.

Parasolfod som spyd

Skal parasollen stå samme sted og på græs eller fliser, så kan man med fordel få et parasolfodsspyd, som graves ned i haven. Herved står den jo væsentlig bedre fast. Det er især en fordel på restauranter og hotellet eller private haver, hvor pladsen er trang og en fod til parasollen vil fylde og genere for meget.
Vælg parasolfødder med vægt på min. 50 kg, hvis du har markedsparasoller med dug på over 250 cm. De store parasoller på 300cm og 350 cm kræver en fod på 90 kg eller mere.

HUSK det er altid en god idé at slå din parasol sammen efter brug.