Spisestole

Hos Vestmark har vi spisestole til alle typer udendørsarealer. Vi sælger dem i mange forskellige designs, så du kan finde de perfekte spisestole til terrassen, altanen eller andre steder i haven. Design er selvfølgelig rigtig vigtigt for os, men vi sætter komfort og stabilitet højest – vi skaber havemøbler, som holder til den daglige brug og hvor du slipper for, at være urolig for unødvendig slitage.

Vores spisestole kan i mange tilfælde stables, hvilket er en praktisk løsning som ekstra stole, når der kommer gæster eller hvis I skal opbevare dem over vinteren. Mange af dem fås både med og uden armlæn. De fleste af vores spisestole leveres med en faconsyet hynde og er dermed individuel i pasform. Derved opnås den bedste komfort og du får en hynde der ikke ligger skævt eller falder af.

Aktive filtre

Spisestole som kan stables

Mange af vores udendørs spisestole kan stables, da vi hos Vestmark stræber efter at gøre hverdagen nem og praktisk for dig. Vores stabelvenlige stole er fremstillet i lette materialer, der er vedligeholdelsesfrit. Du skal derfor bare læne dig tilbage og nyde dine nye havemøbler. Det lette materiale gør det nemt at flytte rundt på spisestolene, så du nemt kan stable dem, når der skal fejes eller møblerne skal opbevares andetsteds.

Den vigtigste pointe med vores stabelvenlige stole, er dog at de lette materialer, der gør dem mindre modstandsdygtige overfor blæst. Vær opmærksom på stolene, når den danske vind tager til, da de godt kan blæse væk i efterårets susende tid. Det er derfor et godt råd at sørge for, at stolene bliver stablet efter brug eller skubbes godt ind under havebordet. I tilfælde af voldsom blæst, kan spisestolene bindes sammen om bordet.

Spisestole til privat og erhverv

Vores udvalg af spisestole henvender sig både til den private kunde, men vi sælger også til erhvervsbrug. Vi anbefaler her vores stabelvenlige spisestole med aluminiumsstel, som let samles efter lukketid. Dette kan minimere risikoen for tyveri og skåner dem mod vind og vejr. En havestol fremstillet af godt polyrattan eller texaline net, kan holde til dagligt brug og kræver ingen vedligeholdelse, hvilket gør spisestolene til en god investering. Ofte kan stabelstolene være komfortable uden brug af hynder, men hvis dine gæster har brug for det, tilbyder vi også faconsyede hynder.

Vores spisestole matcher mange typer haveborde, og kan købes separat, som man ønsker det. Vi giver prisgaranti på alle vores havestole og tager gerne en snak med dig, hvis du har spørgsmål eller er i tvivl om det endelige valg. Kontakt os og hør nærmere om vores erhvervssalg.

Køb dine havemøbler hos Vestmark

Du finder dine spisestole hos Vestmark - vi har altid alle modeller på lager til omgående levering. Når du har besluttet dig, tilbyder vi gratis levering på alle vores varer. Skulle du dog være i tvivl eller have spørgsmål om varer eller materialer, så er du velkommen til at kontakte os.

Alle vores havemøbler er udstillet i vores showroom i Assens. Her kan de prøves og sættes sammen efter smag. Dette er en ideel mulighed for at træffe den endelige beslutning. Kig forbi udstillingen, og få en snak med os om mulighederne for nye spisestole. Kig med her, hvis du er mere til et udendørs loungeområde.

Læs om de forskellige materialer.