Spisestole

Havestole til udendørs brug som også kan stables. De er lette at flytte rundt med og gode som ekstra stole, når der kommer gæster. Stabel have stole giver ofte et lettere udtryk til dine havestole og dermed et mere enkelt havemøbel. Stabelstolene har god siddekomfort og er ofte lette og nemme at trække ud og ind til havebordet.

Spisestole 17 produkter.

De fleste af Vestmark havestole, der er stabelbare, leveres med en faconsyet hynde og er dermed individuel i pasform. På den måde opnås den bedste komfort og du får en hynde der ikke ligger skævt eller falder af. Stabel havestole fås både med og uden armlæn.

Havestole som kan stables

Ofte vil stabelstole af vedligeholdelsesfrit materiale være fremstillet i lette materialer. På den måde kan du nemt stable stolene og flytte rundt på dem, når der skal fejes eller gøres rent. Man skal dog være opmærksom på, at disse stole nemmere kan blæse væk. Derfor er et god råd at sørge for at stolene bliver stablet efter brug eller skubbes godt ind under havebordet. Man kan også i tilfælde af voldsom blæst binde stolen sammen om bordet.

Stabelstole til erhverv

Til kontraktmarkedet anbefaler vi havestabelstole med aluminiumsstel, som let samles efter lukketid for at minimere risikoen for tyveri og skåne dem mod blæsten. En havestol fremstillet af godt polyrattan eller texaline net, kan holde til dagligt brug og kræver ingen vedligeholdelse. Ofte kan stabelstolene være komfortable uden brug af hynder, men hvis gæster har brug for det tilbyder vi også faconsyede hynder. Vores havestole matcher mange typer haveborde, og kan købes separat som man ønsker det. Vi giver prisgaranti på alle vores havestole.

Vi har altid alle modeller på lager til omgående levering. Alle vores havestole er udstillet i vores showroom i Assens. Her kan de prøves og sættes sammen efter smag. Kig forbi udstillingen, og få en snak med os om mulighederne for nye havestole.

Læs om de forskellige materialer her.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse, vurdere brugen af de enkelte elementer på Vestmark.dk - Læs mere
OK
Product successfully added to the product comparison!