Havestole

Udendørs stole til haven er velegnet som spisestole eller lænestole. I vores sortiment tilbyder vi et bredt udvalg af havestole, der fås som stabelstol, lænestol, spise stol eller som positionsstole der kan indstilles i ryglæn. Desuden har vi en god huskeregel i forhold til at vælge en stol til haven som kan stables: Hvis der er hul i siderne af stolene, kan de ofte stables i stakke. Det kan sparer dig plads, hvis du vil flytte rundt på dine stole eller ønsker at opbevare dem til vinter.

Havestole 41 produkter.

Vores udendørs stole til haven er fremstillet med et stel af aluminium, som ikke kan ruste. Derfor kan de nemt holde til det danske vejr.

Ud over stabelstole er gode at sidde i, er en anden oplagt fordel at de er nemme at stakke. Ofte har de også en lav vægt, som gør dem lette at flytte rundt med. Til gengæld kan de blæse væk i meget hård vind. Men hvis man stabler stolene flyver de ingen steder. Hvis man vælger positionsstole med lukket side og ryg, har man god læ for vinden hen under aftentimerne. Desuden får man mere komfort og støtte i ryggen.
Lænestol til udendørs brug kan både fås med ret ryg, hvor den er velegnet som spise have stol, eller med let tilbage lænet ryglæn, så den også fungerer som hvilestol til haven. Vælger man en højrygget positions stol har man flere muligheder for optimal havestol. Indstil ryglæn ret op, og stolen passer til spise havebordet, eller læn dig tilbage ved hjælp af de mange positioner, så får du en hvile positionsstol. Nogle stole med position til udendørs brug kan også lægges helt ned, så du har en vandret ligge stol. Her er anbefaler vi at vælge en udendørs skammel til fodstøtte, så du kan slappe helt af.

Kvalitets havestole med prisgaranti

Der findes mange stole til haven på markedet og det kan umiddelbart være svært at se og mærke forskel på kvaliteten. En af de ting man som forbruger kan tjekke ved polyrattan havestole er flettes spændstighed. Tryk på flettet, og sørg for at det er stramt og ikke giver sig. Selve plastmaterialet på stolen kan være svært at vurdere. Det er en tillidssag hvor man handler, da opskriften på polyrattan er meget forskellig.

Vi køber vores kvalitets polyrattan fra 4-5 faste leverandører, og har testet Vestmark polyrattan gennem 15 sæsoner. Så vi ved hvilken kvalitet polyrattan vi leverer til vores kunder, og kan garantere kvaliteten. Det gør vi også med vores prisgaranti på alle stole til haven og positionsstole.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse, vurdere brugen af de enkelte elementer på Vestmark.dk - Læs mere
OK
Product successfully added to the product comparison!