Havestole

Er du på udkig efter nye havestole til dine udendørsarealer, så er Vestmark det perfekte sted at søge. Vi sælger havemøbler til alle variationer af udelivet, og du kan med garanti finde et match hos os. Vi har et bredt udvalg af havestole, som kommer i mange forskellige former og funktioner – vigtigst af alt, er alle vores udendørs stole til haven fremstillet med et stel af aluminium, som ikke kan ruste. Derfor kan de nemt holde til det danske vejr.

Vi har mange forskellige havestole - f.eks. udendørs spisestole, der både fås som stabelstolepositionsstole og armstole. Vi har også et bred udvalg af udendørs lænestole. Har du en tom krog i haven, kunne en gyngestol være et godt bud. Tag et kig her på siden og lad dig inspirere af vores mange designs.

Aktive filtre

Havestole med mange funktioner

Med vores mange forskellige havestole har vi hos Vestmark taget hensyn til de forskellige behov hos vores kunder. Et vigtigt element som ofte bliver nævnt, er den praktiske del af et havemøbel. Design har ingen betydning, hvis stolene ikke lever op til en høj standard. Derfor udbyder vi mange forskellige havestole, der passer ind i alle haver.

Blandt vores havestole finder du spisestole. De er altid gode at sidde i, men har også den fantastiske fordel, at de er nemme at stable. Ofte har de en lav vægt, som gør dem lette at flytte rundt – måske under rengøring, når huset er fuld af gæster eller til vinteropbevaring. Grundet deres lette design kan de dog blæse væk under hårde vindstød. Stabler man stolene, flyver de heldigvis ingen vegne. Hvis man vælger positionsstole med lukket side og ryg, har man god læ for vinden hen under aftentimerne. Desuden får man mere komfort og støtte i ryggen.

Vores mange havestole kan leveres med udendørshynder, men kommer også i materialer, som ikke kræver hynder. Flere positionsstole med høj ryg kan indstilles i mange positioner.

Iblandt vores havestole finder du også lænestole til udendørs brug. Den kan både fås med ret ryg, hvor den er velegnet som spisestol, eller med let tilbagelænet ryglæn, så den også fungerer som hvilestol til haven. Vælger man en højrygget positionsstol, har man flere muligheder for en optimal havestol. Stole med position kan også lægges helt ned, så du har en vandret liggestol. Her anbefaler vi at vælge en udendørs skammel til fodstøtte, så du kan slappe helt af.

Tag et kig på vores loungemøbler, hvis du f.eks. er mere til sofaer, som dine gæster kan slænge sig i.

Havestole i kvalitet og med prisgaranti

Der findes mange stole til haven, og det kan være svært at se og mærke forskel på kvaliteten. En havestol af ringere kvalitet kan uheldigvis først vise sin holdbarhed et stykke tid efter købet. For at slippe for havemøbler med lav levetid, kan du som forbruger forebygge fejlkøb. Du skal bare huske at tjekke en simpel ting ved havestole i polyrattan - nemlig flettes spændstighed. Tryk på flettet, og sørg for at det er stramt og ikke giver sig. Selve plastmaterialet på stolen kan være svært at vurdere. Det bliver derfor en tillidssag mellem forhandler og forbruger, da opskriften på polyrattan er meget forskellig.

Hos Vestmark kan du være sikker på topkvalitet. Vores havestole er netop skabt til hverdagsbrug og kan tåle lidt af hvert. Vi køber vores polyrattan fra 4-5 faste leverandører, og har testet det gennem 15 sæsoner. Derved kan vi stolte stå ved de produkter, vi sælger og giver dig 2 års garanti på alle møbler du køber hos os.

Køb dine havestole hos Vestmark

Om du er privatkunde eller skal bruge havestole i erhvervsbranchen, så finder du dem hos os. Udover en stærk kvalitet, så kan vi tilbyde en personlig service hos et professionelt personale. Vi er specialiseret inden for branchen og svarer gerne på alle dine spørgsmål vedrørende havestole, samt andre havemøbler.

Vi giver fri fragt på alle havemøbler, og hvis du er i tvivl om de forskellige produkter passer ind i din have, så tag et smut forbi en af vores butikker i Assens, hvor du kan se dem i forskellige udstillinger. Her finder du vores kontaktinformation.