Havestole

Er du på udkig efter nye havestole til dine udendørsarealer, så er Vestmark det perfekte sted at søge. Vi sælger havemøbler på Fyn til det gode udeliv, og du kan med garanti finde et match hos os. Vores havestole kommer i mange forskellige varianter – vigtigst af alt, er alle vores udendørs stole fremstillet med et stel af aluminium, som ikke kan ruste. De holder til det danske vejr.

Vores udvalg af havestole inkluderer bl.a. udendørs spisestole, der både fås som stabelstolepositionsstole og armstole. Vi har også et bredt udvalg af udendørs lænestole

Aktive filtre

Havestole på Fyn

Vestmark på Fyn har masser af havestole til forskellige behov. Et vigtigt element, som ofte bliver nævnt hos vores kunder, er den praktiske del. Design har ingen betydning, hvis stolene ikke lever op til en høj standard. Og det gør den altid hos Vestmark. Vores mange havestole kan leveres med udendørshynder, men kommer også i materialer, der ikke kræver hynder. Vi har også et stort udvalg af stabelstole.

Tag et kig på vores loungemøbler, hvis du f.eks. er mere til sofaer, som dine gæster kan slænge sig i.

Forskellige stole til haven

Blandt vores havestole er f.eks. spisestole. De er gode at sidde i, men har også den fordel, at de er nemme at stable. Ofte har de en lav vægt, som gør dem lette at flytte rundt – måske under rengøring, når huset er fuld af gæster eller til vinteropbevaring. Grundet deres lette design kan de dog blæse væk under hårde vindstød. Stabler man stolene, flyver de heldigvis ingen vegne. Hvis man vælger positionsstole med lukket side og ryg, har man god læ for vinden hen under aftentimerne. Desuden får man mere komfort og støtte i ryggen.

Vi har også lækre udendørs lænestole. Vælg en med ret ryg, som er velegnet til spisestol eller med tilbagelænet ryglæn til hvilestol. Vælger du en højrygget positionsstol, har man flere muligheder for en optimal havestol. Vi anbefaler også en udendørs skammel til fodstøtte, så du kan slappe helt af.

Havestole med prisgaranti og gratis fragt

Hvordan tjekker du kvaliteten af havestole? Der findes et hav af muligheder, og det kan være svært at se og mærke forskel. Havestole i dårlig kvalitet viser uheldigvis først sit sande jeg efter et stykke tid. For at slippe for dårlige investeringer, kan du som forbruger forebygge fejlkøb.

Tjek kvaliteten på havestole

Du skal bare huske at tjekke en simpel ting ved havestole i polyrattan - nemlig flettes spændstighed. Tryk på flettet, og sørg for at det er stramt og ikke giver sig. Selve plastmaterialet på stolen kan være svært at vurdere. Det bliver derfor en tillidssag mellem forhandler og forbruger, da opskriften på polyrattan er meget forskellig.

Hos Vestmark kan du være sikker på topkvalitet. Vores havestole er netop skabt til hverdagsbrug og kan tåle daglig brug. Vi køber vores polyrattan fra 4-5 faste leverandører, og har testet det gennem 15 sæsoner. Derved kan vi stolte stå ved de produkter, vi sælger. Vi giver dig 2 års garanti på alle havemøbler, du køber hos os.

Køb dine havestole hos Vestmark på Fyn

Om du er privatkunde eller skal bruge havestole i erhvervsbranchen, så finder du dem hos os. Vi er specialiseret og svarer gerne på alle dine spørgsmål vedrørende havestole og andre havemøbler.

Vi giver fri fragt på alle havemøbler, og hvis du er i tvivl, om de forskellige produkter passer ind i din have, så tag et smut forbi vores butik i Assens, Fyn, hvor du kan se dem i forskellige udstillinger. Her finder du vores kontaktinformation.