Havestole

Er du på udkig efter komfortable kvalitets havestole til dine udendørsarealer, så er Vestmark det perfekte sted at søge. Havestole og spisestole i vedligeholdelses frit materiale, så du kun skal tænde for kaffen og sætte dig ud i haven. Rustfrie aluminiums stole der gør udelivet nemt og ligetil. Vi tror på, at vejen til det gode udeliv starter med havestole, der er lækre at sidde i og neme at vedligeholde.

Det danske vejr er uforudsigeligt, så derfor kan det være rart at vide, at dine havestole holder år efter år. Vores LIFE havestole kommer i mange forskellige varianter. Alle med kærlighed til komfort, holdbarhed og nem vedligeholdelse. 

Vores kvalitets havestole til udendørs brug findes som en stabelstolepositionsstole og klassisk armstole. Vi har også et bredt udvalg af udendørs lænestole

Viser 1-30 af 60 element(er)

Aktive filtre

Luksus havestole på Fyn

Vestmark havemøbler på Fyn har et bredt udvalg af gode havestole. Et vigtigt element, som ofte bliver nævnt hos vores kunder, er den praktiske del. Design har ingen betydning, hvis stolene ikke lever op til en høj standard. Og det gør den altid hos Vestmark. Noget af det vigtigste for os er, at vi altid leverer kvalitetshavestole, der holder år efter år. Det har været vigtigt for os at skille os ud fra markedet og finde de produkter, som vi virkelig kan stå inde for. Vores LIFE havestole er vi godt bekendte med, vi kender produktet igennem mange år, og også hvordan havestolene er i det skandinaviske klima. Således kan vi stå inde for vores havestole og vejlede vores kunder bedst muligt.

Men god kvalitet er ikke det eneste vi beskæftiger os med. Fordi igennem vores kunder kender vi nemlig til vigtigheden af design og æstetik – altså hvordan det hele i haven spiller sammen. Derfor kan vores mange havestole fås så de passer til vores sofaer, spiseborde samt parasoller. Havestolene leveres med udendørshynder, som kommer i forskellige farver, så du kan tilpasse udtrykket til det, som du synes. 

Forskellige stole til haven

Blandt vores havestole er der blandt andet spisestole. Spisestolene har virkelig god siddekomfort, og flere kan endda stables. Ofte har de en lav vægt, som gør dem lette at flytte rundt med. Hvis terrassen skal fejes, når haven er fuld af gæster eller til en eventuel vinteropbevaring. Disse typer af stole er helt perfekte til jer, som måske ikke har styrken til at slæbe tunge stole frem og tilbage i forbindelse med årstidsskifte.

Det er dog vigtigt at huske på, at grundet deres lette design kan de risikere at blæse væk under hårde vindstød. Men dette kan man dog komme til livs, hvis man stabler stolene eller man dækker til med et overtræk.  Hvis man vælger en lukket havestol eller positionsstol, får man lidt mere vægt på sin havestol, og de står bedre fast når det blæser.. Samtidig er de lukkede havestole perfekte til at læ for vinden, når man nyder udelivet i aftentimerne.  Lukkede havestole med armlæn har ofter ekstra komfort og støtte til ryggen.

Vil du have havemøbler til udendørs afslapning, så tag et kig på de eksklusive udendørs lænestole. Vælg en med ret ryg, som er velegnet til spisestol eller med tilbagelænet ryglæn til hvilestol. Vælger du en højrygget positionsstol, har man flere muligheder for en optimal havestol. Vi anbefaler også en udendørs skammel til fodstøtte, så du kan slappe helt af.

Rustfrie havestole 

Hvordan sikrer du dig, at kvaliteten af mine havestole er så god som Vestmark siger? Det kan umiddelbart være svært at se kvaliteten på et foto eller på billederne i vores webshop. Men at sidde i en LIFE havestol til det rigtige havebord med de lækreste udendørs hynder, gør bare at du ikke er i tvivl. Pulverlakeret aluminium er det helt rigtige materiale til udemøbler. Oftest 100% vedligeholdelses frit og rustfrit. Hos Vestmark ser du kun møbler der holder til det danske udeliv, og vi håber du vil komme forbi butikken på Fyn og prøve at sidde i vores havestole.

Garanti

Hos Vestmark kan du være sikker på topkvalitet. Vores havestole er netop skabt til hverdagsbrug og kan tåle det danske vejr. Vi kender vores fabrikker og leverandører, og er 100% trygge ved at love dig havestole med fuld garanti. 

Køb dine havestole hos Vestmark på Fyn

Om du er privatkunde eller du skal bruge havestole i erhvervsbranchen, så finder du dem hos os. Vi er specialister og svarer gerne på alle dine spørgsmål vedrørende havestole og andre havemøbler.

Er du i tvivl, om vores udemøbler passer ind i din have, så tag et smut forbi vores fysiske butik og showroom i Assens på Fyn, hvor du kan se og prøve alle vores forskellige havestole. Her finder du vores kontaktinformation.