Filtrer efter

Pris

Pris

  • 495,00 kr. - 12.150,00 kr.

Farve

Farve

Materiale

Materiale

Solsenge

Når solen kigger frem er det med at nyde det. Findes der noget mere afslappende end at læne sig godt tilbage og nyde solens varme stråler? Det er tid til at forkæle sig selv med en god bog, en kølig drik eller lytte til musik - Du bestemmer. Med en solvogn fra Vestmark kan du selv finde din måde at koble af på og glemme hverdagens travlhed. Vi tilbyder mange forskellige solsenge, som helt sikkert kan dække din stil og dit behov. Nogle af vores solvognsmodeller har hjul, så de er nemme at flytte rundt med.

Aktive filtre

Hos os finder du blandt andet solsenge i mange forskellige materialer, for eksempel polyrattan som kan stå ude hele året og kræver ingen vedligeholdelse. Stellet er fremstillet i aluminium, som ikke kan ruste. Kombineret med sæde og ryglæn produceret i vedligeholdelsesfrit polyrattan flet er du sikker på, at den holder til det danske vejr. Desuden fås de i flere forskellige farver og typer af polyrattan flet. Udvalgte solvognsmodeller er udstyret med hjul, så det er nemt at flytte rundt på dem. Derved kan du let finde den rigtige plads i haven i læ for vinden og direkte i solen.

Find din optimale position

Vi har også solsengemodeller som kan indstilles i ryglænet i flere positioner og de har fodstøtte, som også kan justeres i højden. Armlænsolvogne gør det nemmere at komme op og ned af solstolen, ligesom et armlæn giver god støtte. På den måde er vores solvogne designet til afslapning. Det kan være du har lyst til at ligge og slappe af mens du får masser af D-vitaminer fra solens stråler. Ved at indstille ryglænet kan du læne dig tilbage og læse en god bog, lytte til musik eller tage en lur. Vi finder noget som passer til dit behov både som liggestol og lænestol.
Ønsker du ikke polyrattan flet og passer det ikke ind i din stil, så kan Vestmark også levere solvogne i ren aluminium. Uden stof, flet og betræk. De elegante aluminiums liggevogne fås i mange farver og er fuldstændig vedligeholdelsesfrie. Derudover kan alle vores solsenge stå ude hele året, men stiller man dem væk til vinter er man fri for at rengøre og vaske af til foråret, når solen kommer igen.

Solsenge i flere farver

Vores liggestole fås i flere forskellige farver, hvilket gør det muligt at sætte dem sammen med andre havemøbler. For eksempel kan de kombineres med et loungesæt, så du kan skabe en hyggelig krog til afslapning, hvor både du og dine gæster kan nyde sommeren. Hvis du ønsker at gøre komforten komplet, fås tilhørende solvognshynder i passende facon til alle modeller. Det er muligt at få en liggestol med udendørs hynde, som også kan fås i 4-5 forskellige farver. Se vores udvalg af solvognshynder her.