Filtrer efter

Pris

Pris

  • 525,00 kr. - 12.150,00 kr.

Farve

Farve

Materiale

Materiale

Solsenge

Når solen kigger frem er det med at nyde det. Findes der noget mere afslappende end at læne sig godt tilbage og nyde solens varme stråler? Det er tid til at forkæle sig selv med en god bog, en kølig drik eller lytte til musik - Du bestemmer. Med en solvogn fra Vestmark kan du selv finde din måde at koble af på og glemme hverdagens travlhed. Vi tilbyder mange forskellige solsenge, som helt sikkert kan dække din stil og dit behov. Nogle af vores solvognsmodeller har hjul, så de er nemme at flytte rundt med.

Aktive filtre

Solsenge i mange materialer

Vestmark har solsenge i mange forskellige materialer, f.eks. solsenge i polyrattan som kan stå ude hele året uden vedligeholdelse. Stellet er fremstillet i aluminium, som ikke kan ruste. Sæde og ryglæn er produceret i vedligeholdelsesfrit polyrattan-flet, som holder til det danske vejr. Desuden fås de i flere forskellige farver og typer af flet. Udvalgte solsenge er udstyret med hjul, så det er nemt at flytte rundt på dem. Du kan let finde den rigtige plads i haven i læ for vinden.

En solseng med optimal position

Vi har solsengemodeller, som kan indstilles i ryglænet i flere positioner, og de har fodstøtte, som kan justeres i højden. Solsenge med armlæn gør det nemmere at komme op og ned af havestolen, ligesom et armlæn giver god støtte. På den måde er vores solsenge designet til afslapning. Indstil ryglænet og læn dig tilbage med en god bog. Vi finder noget som passer til dit behov både som liggestol og lænestol.
Ønsker du ikke polyrattan-flet, kan Vestmark også levere solsenge i ren aluminium, uden stof, flet og betræk. De elegante solsenge i aluminium fås i mange farver og er fuldstændig vedligeholdelsesfrie. Derudover kan alle vores senge stå ude hele året, men vi anbefaler, at du stiller dem indendørs om vinteren.

Havemøbler efter dine præferencer

Vores solsenge fås i flere forskellige farver, hvilket gør det muligt at sætte dem sammen med andre havemøbler. For eksempel kan de kombineres med et loungesæt, så du kan skabe en hyggelig krog til afslapning, hvor både du og dine gæster kan nyde sommeren. Hvis du ønsker at gøre komforten komplet, fås tilhørende solvognshynder i passende facon til alle modeller. Det er muligt at få en solseng med outdoor-hynde, som også kan fås i 4-5 forskellige farver.