Hynder til havestol

Hos Vestmark har vi et bredt udvalg af hynder, der passer en række forskellige typer havestole. Vores forhandlere af havehynder, er alle brands som producerer produkter af materialer i høj kvalitet. Du kan bl.a. finde vores All Weather hynder, som kan ligge ude i regn og sol, helt uden at tage skade. Find et par lækre hynder til dine havestole hos Vestmark. 

Viser 1-24 af 24 element(er)

Aktive filtre

Kvalitet frem for kvantitet

Havestolshynder fås i mange forskellige kvaliteter. Når valget gælder havehynder spiller kvaliteten en utrolig vigtig rolle. At købe gode kvalitets havehynder fra start, sikrer dig et langvarigt forbrugsgode. De er oftest mere modstående over for vand, vind og andre elementer. De får ikke dårlig lugt, pletter osv. Hynder til havestole skal altid være af høj kvalitet, så slid bliver minimalt og du kan bruge dem år efter år. 

Vælg den rigtige type hynde til din havestol

Valget af den helt rigtige havehynde er ikke altid lige nemt. Hvilke materialer skal man gå efter? Hvilken form og størrelse skal have hynden? Skal den være praktisk eller have et flot design? Mange forskellige parametre spiller ind, når valget af havehynder skal træffes. Hos Vestmark forhandler vi havehynder til barstole, større som mindre sæder, og sæder med ryg. Vi har altså den helt rigtige hynde til dig, lige meget hvilken type du søger. Vi har også udvalgt diverse hynder, som både lever op til det praktiske hensyn, men som også passer ind i den skandinaviske indretning. Se eksempelvis vores Soltex Primavera stolehynde, som udbydes i 4 forskellige farver. Regnen kan trykkes ud af hynden for en hurtigere tørringsproces, og dette gør den nem at vedligeholde og rengøre. 

Rengøring af hynder til havestole

Det er vigtigt at holde dine havestolshynder rene. Hvis ikke du får fjernet snavs fra dem, kan vand ikke passere og bliver hurtigt opsuget i hynden. Det kan resultere i en dårlig og jordslået lugt. Hos Vestmark forhandler vi effektive midler til rengøring af outdoor hynder. Imprægnering af dine udendørs tekstiler er utroligt vigtigt, da det forlænger levetiden på dine havemøbler- og hynder. Udendørs møbler er mere udsatte, og derfor slipper du for bekymringen om beskidte og ødelagte hynder, hvis du sørger for at give dem en god behandling. Vi forhandler bl.a imprægnering til dine hynder fra brandet LIFE, som er særligt velegnet til dine Comforma og Soltex hynder. Udover imprægnering, kan det også være en god ide at løbende at rense dine hynder med et effektivt rengøringsmiddel. Vi anbefaler brug af LIFE Fabric/Soltex Cleaner til dette formål. Den fjerner og løsner skidt, så dine havestolshynder får forlænget levetid. Udover brug til dine udendørs hynder, kan du med fordel også anvende den til rensning af din parasol.