Hynder til havestol

Når du har investeret i lækre havemøbler, så skal der selvfølgelig også lækre havehynder i god kvalitet til.

Hvis havehynderne ser beskidte ud, eller er af dårlig kvalitet så får man hurtigt en følelse af at, det dyre havemøbel sæt, ikke er af ligeså høj kvalitet. Havehynder skal kunne tåle alt slags vejr. Selvom du er god til at få dem i tørvejr når regnen kommer, så glemmer vi alle sammen fra tid til anden havehynderne. Derfor er det en fordel med en havehynde der kan afvise vandet. Hos Vestmark kan du få faconsyede havehynder, så man kan roligt sige vi har havehynder til alle havesæt i bedste kvalitet.

Hos Vestmark har vi et bredt udvalg af kvalitets havehynder, se vores store udvalg herunder.

Aktive filtre

Gode råd før du sætter havemøbler ind i vinterhi

Der er mange ting man kan gøre, for at forlænge sine havemøblers levetid. Nogle af de ting kan gøres i oktober, hvor de fleste typisk vælger at sætte sine havemøbler i vinterhi.

Første ting er at fjerne madrester, støv, alger og alt andet snavs fra havemøblerne. Så står skidtet ikke og gror sig fast, og der går ikke råd eller svamp i møblerne. Du kan bruge almindelig sulfo til dette men vi anbefaler brun sæbe da det går grundigere til værks. Husk at tørre møblerne af efter de er blevet skrubbet.

Anden ting er at fjerne rust. Rust har det med at brede sig når først der er gået hul på bylden, så er det svært at stoppe igen. Så sørg for at få brugt en stålklud på de udsatte områder, og smør evt. området med ruststopper efterfølgende.

Tredje ting henvender sig til dem der har træmøbler i haven. Giv dine møbler en gang olie, inden de kommer i vinterhi. Det sørger for at træet er mættet og så suger den ikke vand og fugt der evt. kunne komme.

Fjerde ting omhandler havehynder. Hvis dine havehynder på trods af god kvalitet, har fået nogle prøvelser igennem sommermånederne, og de begynder at lugte jordslået. Så kan du med fordel forsøge at vaske dem skånsomt i Rodalon. Derudover er det vigtigt at havehynderne er tørre inden du pakker dem væk, så de ikke ligger fugtigt hele vinteren. Sørg for at dine havehynder er opbevaret tørt og helst ved stuetemperatur.

Har kvalitet betydning for valg af havehynder

Havehynder fås, i mange forskellige kvaliteter. En af de bedste måder at spare penge på er at investere i et havehynde sæt der er af god kvalitet. De er oftest mere modstående over for vand, vind og andre elementer der kunne give dårlig lugt, pletter osv. Så medmindre du vil investere i nye havehynder hver sommer pga. dem af dårlig kvalitet er slidte, lugter eller er blevet plettet, så er et havehyndesæt af høj kvalitet og oftest til en lidt højere pris værd at investere i. over tid skal investeringen nok tjene sig selv hjem igen.

Tips til at holde dine havehynder rene

Det er vigtigt at holde dine havehynder rene. Hvis ikke du får fjernet snavs fra dine havehynder, kan vand ikke passere og dermed ligger vandet og bliver opsuget i hynden. Det kan betyde at hynden over tid kan begynde at lugte jordslået. Se vores effektive midler mod snavs i hullerne på dine havehynder med vores rengøring til outdoor hynder. Som det ligger i navnet, så sprøjter den liv, og i den her sammenhæng sprøjter den længere livstid ud på hynderne, da den fjerne og løsner skidt fra havehynden.

En hyggelig aften på terrassen

Hvordan forsætter hyggen på terrassen, når solen er gået ned og maden er spist. De fleste mennesker nyder at slå mave efter et godt måltid, derfor kunne en udendørs lounge sofa, med bløde havehynder, og puder være en god start. Her kan du ligge og lade roen falde over dig, og nyde sommeraftenens lyde og fulgenes sang. Når mørket falder på og det bliver lidt køligere, vil de fleste måske trække sig til sofaen indenfor. Men hvorfor smide sig på sofaen hvor man har ligget hele vinteren, det er nu havehynderne er ude, så skal det da også luftes. Et godt råd kunne være at tage en dyne med ud i loungesofaen og tænde nogle lanterner. Spil et spil eller planlæg hvad der ellers skal foregå i løbet af sommeren. Inden aftenduggen ligger sig som et tæppe over haven, så husk at få dine havehynder ind så de er tørre til dagen efter, hvor hyggen atter kan forsætte. Læs mere om vores materialer her og kontakt os gerne for yderligere faglig information.