Små haveborde

Vestmark har siden 1989 leveret kvalitets havemøbler. Vi har derfor et solidt branchekendskab, hvilket kommer til udtryk i vores udvalg af møbler. Vi har nøje udvalgt vores udbud af små haveborde, så du er sikret et slidstærkt møbel i høj kvalitet. Vi forhandler brandet LIFE, som er karakteristisk gennem deres minimalistiske og modstandsdygtige udtryk. 


Er du i tvivl om valget af havebord? Vi stræber efter at yde den bedste mulige service, så vil du i stedet se og mærke havebordene, er du velkommen i vores showroom og butik beliggende i Assens. Her vil vi vejlede og rådgive, så du finder det havebord, som passer dit uderum bedst muligt.

Aktive filtre

Små haveborde til dit behov

Hos Vestmark udbyder vi et bredt sortiment af forskelligartede små havebord til ethvert behov. Uanset om du skal bruge et nyt havebord til din altan, terrasse eller noget helt tredje, har Vestmark et bredt udvalg.

Når sommeren melder sig og det endelig er tid til hygge på terrassen, er en serveringsvogn utrolig brugbar. Hos Vestmark udbyder vi Butler serveringsvognen. Med denne får du et multifunktionelt bord med hjul, og en aftagelig topplade, som gør serveringen praktisk og dekorativ. Ønsker du derimod et faststående udendørs sidebord, udbyder vi bl.a LIFE Luxor sidebordet. Dette kan både bruges som ekstra siddeplads, men egner sig også til situationer, hvor der er mangel på bordplads. Sidebordet passer også ind i enhver indretning med det minimalistiske udførte design. 

Hvilke materialer skal jeg vælge?

Valget af materialet til haveborde, kan være en jungle at finde rundt i. Vores 30 års erfaringen indenfor branchen, har tilegnet os erfaringer med, hvilke materialer, der klarer sig bedre end andre. Når du bestiller fra os, er du derfor sikret et havemøbel, der egner sig til brug i det danske vejr. LIFE havemøblerne er rustet til at være modstandsdygtige overfor alt slags vejr - hvilket er vigtigt for os, så brugsværdien forlænges. Mange af vores haveborde er også fremstillet i vedligeholdelsesfrie materialer, så du slipper for at bruge oceaner af tid og penge på oliering, slibning og lign.  

Personlig tilpasning af haveborde 

Vores samarbejde i produktionen af produktserien LIFE muliggør, at vores kunder har mulighed for at tilpasse vores små haveborde efter dine ønsker. Med vores runde LIFE havebord har du mulighed for selv at vælge bordpladens udseende. Skal bordpladen være rund eller kvadratisk? Skal bordpladen være i sten, teak eller med et keramisk look? - Valget er op til dig. Derudover er havebordet også justerbart i højden, så det kan både benyttes i spisebordshøjde eller sænkes som sofabord.