Filtrer efter

Pris

Pris

  • 3.850,00 kr. - 9.750,00 kr.

Materiale

Materiale

Runde haveborde

Det runde havebord bringer mange fordele med sig, både til store og små selskaber. Hos Vestmark ved vi, at der er mange beslutninger at tage, når man skal investere i nye havemøbler. En af de vigtigste møbler er selvfølgelig midtpunktet af festen – havebordet. Når man først har taget en beslutning om materialer og størrelsen, skal man overveje om bordet skal være rundt eller firkantet.

Her får du et overblik over vores udvalg af runde haveborde. Vi leverer mange forskellige designs og størrelser, så du kan finde det perfekte havebord til terrassen eller altanen. Ved et rundt havebord er der altid plads til gæsterne – også dem der kommer uanmeldt. Rundformet haveborde giver udearealet en hyggelig atmosfære, hvor man kommer hinanden ved, uden hjørner på bordet. Er du på udkig efter andre designs, kan du også tage et kig på vores firkantet haveborde

Aktive filtre

Runde haveborde med rene linjer

Vores kollektion af runde haveborde byder på flere forskellige muligheder, til dig der leder efter nye møbler til haven. Havebordene er i den bedste kvalitet og de fleste af vores runde borde er produceret i vedligeholdelsesfrie materialer. Dette gør sommeren ekstra nem for dig, hvor du kan bruge din tid andetsteds. Vi forhandler bæredygtige, rustikke haveborde i teaktræ – du kan vælge mellem almindelig teak eller genbrugsteak. Derudover finder du runde haveborde i polyrattan-flet eller polywood i flere forskellige farver og tykkelser.

Når der skal være plads til hele familien ved det runde havebord, kan bordet blive så stort, at det kan være svært at nå helt ind til midten. Ved de store runde haveborde, der går på til 150 cm i diameter, kan vi tilbyde en smart, lille detalje med stor funktion. Her kan du få en plade i midten, der kan dreje rundt – så kan familien og gæsterne altid nå kagen, vinen eller snacks der står på havebordet. Den runde plade kan ligge nede i bordet eller snurre på toppen.

Det smarte valg

Et rundt havebord matcher nemt med mange forskellige havemøbler. Vi er f.eks. vilde med kombinationen af et rundformet havebord til en af de mange kurvede havestole – her komplimenterer de runde former hinanden. De runde havebordet er generelt gode til alle slags havestole, da de har god plads ved alle sider. Her kan du se vores udvalg af havestole.

De runde haveborde står skarpt på mange forskellige udearealer – specielt på runde eller måneformet terrasser, pryder de landskabet. Man kan også placere dem på gårdspladser, hvor der er masser af plads og har man en mindre altan, kan de små rundborde være et godt bud.

Find dit runde havebord hos os

Hos Vestmark har vi leveret havemøbler i over 30 år. Vi er specialiseret i design og opstilling af udearealer og hjælper dig gerne i dine fremtidige køb. Er du på udkig efter et rundt havebord, så finder du mange gode bud hos os. Vi tester vores produkter og garanterer, at de holder til Nordens klima.

Vil du vide mere om vores havemøbler, skal du være velkommen til at kontakte os eller besøg vores butik i Assens. Her finder du vores kontaktinformation

Vi hjælper dig gerne med inspiration til dine udearealer eller sammensætning af havemøbler.