Filtrer efter

Pris

Pris

  • 4.550,00 kr. - 18.500,00 kr.

Materiale

Materiale

Runde haveborde

De runde haveborde bringer mange fordele med sig, både til store og små selskaber. Det er en smagssag, om haveborde skal være unde eller firkantede. Der er fordele ved begge designs, og her på siden finder du alle de runde modeller.

Der er altid plads til gæsterne – også dem der kommer uanmeldt. Runde haveborde gør terrassen ekstra indbydende, da ingen skal klemmes ind for bordenden. Her sidder alle overfor hinanden med masser af plads til mad, drinks og brætspil. 

Aktive filtre

Holdbare haveborde i træ og teaktræ

Vores kollektion af runde haveborde byder på flere forskellige muligheder i forhold til materialer og konstruktion. De er alle i høj kvalitet og produceret i vedligeholdelsesfrie materialer. Dette gør sommeren ekstra nem for dig, hvor du kan bruge din tid andetsteds. Vi forhandler bæredygtige, rustikke haveborde i teaktræ – du kan vælge mellem almindelig teak eller genbrugsteak. Derudover finder du materialer som polyrattan-flet og polywood i flere forskellige farver og tykkelser.

Vi forhandler også de helt store, runde haveborde. De går op til 150 cm i diameter, hvor det kan være svært at nå helt ind til midten. Vi tilbyder en smart, lille detalje med stor funktion. Du kan få en plade i midten af de runde haveborde, der kan dreje rundt. Så kan familien og gæsterne altid nå kagen, vinen eller snacks. Den runde plade kan ligge nede i bordet eller snurre på toppen.

Runde haveborde komplimenterer dine andre havemøbler

Runde haveborde er utrolig nemme at matche med resten af dine havemøbler. Vi er f.eks. vilde med kombinationen af et rundformet havebord til en kurvet havestol, der komplimenterer hinanden med formerne. Bordene er generelt gode til alle slags havestole, da de har god plads ved alle sider. De kan også være et godt valg til den lille altan, hvor pladsen er trængt.

Vestmark har haveborde med minimal vedligeholdelse

Hos Vestmark har vi leveret havemøbler i over 30 år. Vi er specialiseret i design og opstilling af udearealer og hjælper dig gerne i dine fremtidige køb. Er du på udkig efter et rundt havebord, så finder du mange gode bud hos os. Vi hjælper dig gerne med inspiration til dine udearealer eller sammensætning af havemøbler. 

Vi tester vores produkter og garanterer, at de holder til Nordens klima. De har minimal vedligeholdelse og holdes pæne med løbende pleje. Vil du vide mere om vores havemøbler, skal du være velkommen til at kontakte os eller besøg vores butik i Assens. Læs mere under kontaktinformation