Runde haveborde

Vestmark har et stort udvalg af runde haveborde i mange størrelser. Ved et rundt bord er der altid plads til én til. Vælg selv stole til bordene, som du finder et stort udvalg af her. Rundformet borde giver hygge og matcher flot til mange af de kurvede havestole med runde former. Dog kræver et rundt bord god plads ved alle sider. De runde haveborde er perfekte til runde eller halvrunde terrasser eller der hvor man har en krog eller et hjørne der mangler havemøbler.

Runde haveborde 9 produkter.

Vestmark har runde kvalitets haveborde i kollektionen, hvor de fleste runde borde er vedligeholdelsesfrie materialer. Vi forhandler bæredygtige rustikke teaktræ havemøbler i genbrugs teak eller almindelig teak og runde borde i polyrattan flet eller polywood i flere forskellige farver og tykkelser.

Smart lille detalje med stor funktion.

Ved de store runde borde på op til 150 cm i diameter kan det være svært at nå helt ind til midten af bordet. Derfor tilbyder vi også en plade i midten, der kan dreje rundt, så alle kan nå kagen eller vinen, som står midt på havebordet. Den runde midtplade kan ligge nede i bordet eller løs på toppen.

Vil du vide mere om vores havemøbler så kontakt os: kontakt@vestmark.dk eller besøg vores butik i Assens. Du kan også se hele vores udvalg af havesæt her.

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse, vurdere brugen af de enkelte elementer på Vestmark.dk - Læs mere
OK
Product successfully added to the product comparison!