Havelounge

Udelivet er populært, og du finder det store gode udvalgt til have og terrasse hos os. Hos Vestmark er vi selv vilde med den bløde hyggekrog, der skaber familie-tid og afslapning udenfor husets 4 vægge.

Du kan opnå noget helt specielt med loungehavemøbler. De bløde sofagrupper og lænestole passer perfekt på terrassen eller altanen. Det er en opsætning, der ser eksklusiv og lækker ud, uanset hvor meget eller lidt plads du har at gøre godt med. Vestmark fører et stort udvalg med mere end 30 forskellige loungemøbler i sortiment.De kan opbygges som moduler, så du kan kombinere dem alle, som du ønsker.

Det fede ved en havelounge er netop, at du har mulighed for at udforske indretningsstilen og skabe præcis det frirum, som du har brug for i hverdagen. Der er mange forskellige kombinationsmuligheder, når du skal opbygge dit nye loungeområde. Det kan bl.a. bestå af en enkelt udendørs sofa, lænestole og et sofabord, men kan også opbygges med en L-formet sofa eller de klassiske udesofaer med plads til 2.

Viser 1-30 af 73 element(er)

Aktive filtre

En havelounge fra LIFE

Vestmark fører det eksklusive mærke LIFE, og vi er den eneste forhandler i Danmark. LIFE-serien giver dig nogle af markedets bedste havemøbler i høj kvalitet, der tåler det nordiske klima. Størstedelen af vores loungehavemøbler er vedligeholdelsesfrie, og det giver en kæmpe frihed både før, under og efter sommerperioden. 

LIFE byder på et stort sortiment, der taler til mange forskellige indretningsstile. Du kan finde mange størrelser og møbelgrupper, der passer til de fleste terrasser, altaner, udestuer, eller andre steder i og udenfor huset. Det allerbedste ved LIFE er, at deres loungemøbler altid har en god pris, men aldrig går på kompromis med kvaliteten.

Størstedelen af vores loungemøbler til haven kan tilpasses. Det vil sige, at du kan vælge stelfarve og bestemme hyndefarverne ud fra en bred vifte af flotte, jordnære nuancer. Det er de fleste af møblerne, der kommer med det, vi kalder all-weather hynder. Det er store, bløde loungehynder, der tåler regn og fugt, uden de bliver grimme eller går i stykker.

I efterår- og vinterperioden anbefaler vi dog, at du beskytter din havelounge mod vind og vejr. Selvom vores serier er modstandsdygtige og kommer med all-weather hynder, så er det en god idé at pakke dem væk, ligesom med de almindelige havemøbler. Det betyder i sidste ende, at din havelounge holder længere. Du kan købe tilpassede overtræk, der matcher din opstilling. Så kan du nemt og hurtigt pakke dem væk, når efteråret står for døren.

Loungehavemøbler rykker ind i de danske haver

Det er blevet meget populært at indrette sine udearealer med en stor, lækker havelounge. Det er noget, som i lang tid har været populært i udlandet. Specielt i Amerika har de altid været glade for de store, bløde havemøbler. 

I Danmark begynder vi så småt at byde den afslappet stil velkommen i vores haver. Det er måske fordi, vi så småt omfavner den stressfrie livsstil, hvor havemøbler bliver samlingsstedet for dig og familien. Og selvom en havelounge kan være med til at sætte tempoet ned, så kan den stadig være flot og lækker i designet.

Vestmark har importeret havemøbler i mange år. Vi ved godt, at stil, design og udtryk er vigtigt, når man skal købe nye møbler. En havelounge er ingen undtagelse. Den skal være flot og have de rigtige farver, så den passer til din egen stil. Og det prøver vi altid at imødekomme. 

Vores loungehavemøbler kommer i forskellige materialer. Det afhænger af, hvilken serie du køber. Serierne fra LIFE har typisk et robust aluminiumsstel, hvor du kan vælge, om det skal være mørkt eller lyst i farven. Du kan også finde loungemøbler, hvor stellet er produceret i teaktræ eller det populære polyrattan i høj kvalitet. Flere af vores designs kombinerer træ og aluminium, der giver et varmt og unikt udtryk på terrassen.

Virksomheder kan også bruge havemøbler med lounge

En havelounge er ikke kun til de private haver. Vi oplever at specielt hoteller og restauranter har glæde af de bløde havemøbler, som kan rumme mange gæster. 

Et udendørs loungeområde inviterer gæsterne ud i lækre omgivelser, hvor de kan nyde en kold forfriskning. Som hotel, restaurant eller anden servicemindet forretning er det en god idé at gøre dine omgivelser ekstra attraktive til de besøgende. 

Hos Vestmark har vi mange års erfaring med kontraktmarkedet og kan tilbyde gode aftaler som B2B. Hvis du mangler havemøbler eller er interesseret i et udendørs loungeområde, så kontakt os og hør mere om dine muligheder. 

Alt om udendørs lounge

Vi har svaret på en masse spørgsmål, som vores kunder typisk har, når de skal købe havelounge. Hvis du ikke får svar på dine spørgsmål her, så kontakt os for mere information.

Hvad er forskellen på almindelige havemøbler og loungehavemøbler?

Når vi taler om almindelige havemøbler og et udendørs loungeområde, er begge kategorier selvfølgelig stadig havemøbler. En lounge kan både findes udenfor og indendørs, og det er en bred betegnelse for møbler, du kan slænge dig i. Det er bløde sofaer og lænestole, der inviterer til afslapning. Komfort står øverst på listen, når vores kunder køber loungehavemøbler. Det handler om at skabe et hyggeligt område, hvor man kan slappe af, læse bøger og nyde haven mens man sidder eller ligger perfekt. 

Kan min havelounge stå ude hele året?

Vores loungehavemøbler er designet til det nordiske klima. Det betyder, at du kan lade dine loungemøbler stå ude i sommerhalvåret, uden at tænke på vejret. Vi bruger all-weather havehynder, der tåler den regn og fugt, vi kan risikere at få i løbet af den danske sommer. 

Vi anbefaler dog altid vores kunder at overdække deres havelounge i vinterhalvåret. Du kan enten pakke den helt væk, hvis du har en kælder eller skur, hvor møblerne kan stå opbevaret, men du kan også nøjes med at opbevare hynderne et tørt sted. Har du ikke plads til opbevaringen, kan du købe et tykt overtræk. Vi har loungeovertræk, der kan tilpasses til dit område. Hvis du er i tvivl, kan du altid kontakte os på tlf. 30 70 28 64 eller skriv på mail butik@vestmark.dk. 

Skal mine loungehavemøbler stå overdækket?

Det er ikke alle, der har en overdækket terrasse, altan eller udestue, hvor loungemøblerne kan stå. Det gør ikke noget, at de står på et åbent område i sommerperioden, da alle vores havemøbler er designet til det danske klima. De bliver ikke grimme eller ødelagte af at stå uden overdækning. 

Til gengæld er det vigtigt, at du passer godt på dine loungehavemøbler i vinterperioden. Her skal de pakkes væk, enten under et af vores tætte overtræk eller i kælder, skur eller garage.

Hvilke materialer skal jeg vælge?

Vores loungehavemøbler kan købes i flere forskellige materialer. Det mest populære valg er aluminiumsstellet, der er vedligeholdelsesfrit og nemt at rengøre. Derudover har vi også serier i rent teaktræ, eller modeller der kombinerer aluminium med teaktræ. Og til kunderne, der leder efter en havelounge i flet, har vi også møbler i det populære polyrattan. 

Materialerne er meget forskellige, men ingen af dem kræver den store vedligeholdelse. Havemøbler i aluminium, teak og polyrattan har alle sine fordele, men det vigtigste er, at du får en havelounge, som har et design, du kan lide.

Hvis du vil vide mere, har vi lavet en materialeguide, så du bedre kan danne dig et overblik.

Hvordan rengør jeg min havelounge?

Vores loungehavemøbler har minimal vedligeholdelse og kræver ikke den store rengøring, hvis det har regnet, eller når du finder dem frem fra vinteropbevaring. Hvis stellet er aluminium eller polyrattan, kan du fjerne skidt og spindelvæv med en våd klud. Det samme gælder for hynderne, som har en overflade, der sjældent tager imod pletter. Her kan en våd klud fjerne skidt eller støv nemt og hurtigt. 

Hvis du har en havelounge, hvor stellet er helt eller delvist teaktræ, kan du give træet en omgang olie eller pleje en gang eller to om året. Det giver træet en smuk farve og holder skidt og misfarvning væk. 

Kan jeg købe alle loungemøblerne samlet?

Hos Vestmark kan du kombinere din havelounge, fuldstændig som du ønsker det. Vi har delelementer som hjørnesofaer, modulsofaerdaybeds og lænestole, der sammen skaber din drømmelounge. Du behøver dog ikke selv at sammensætte, hvis du vælger vores sofasæt eller hele loungesæt, hvor hele området kommer samlet. Det er en nem og tidssparende løsning. På størstedelen af vores sæt kan du stadig vælge stel- og hyndefarve.

Hvilket loungesæt skal jeg vælge?

Det er utroligt individuelt, hvad vores kunder leder efter. En havelounge kan se meget forskellig ud fra have til have. Hvis du er i tvivl om, hvilket type loungesæt du skal vælge, skal du overveje tre ting: Størrelse, behovet og materialerne.

Det er vigtigt, du måler, hvor meget plads du har at gøre godt med. Skal du bruge loungemøbler til din altan? Til en kæmpe terrasse? Ved et poolområde? Havemøblerne skal passe til arealet, så de passer ind. Du skal også overveje, hvordan din havelounge vil blive brugt. Skal den stå tæt ved en pool? Har du børn eller en stor familie, der vil bruge den meget? Skal den bruges til gæster og fester? Herfra kan du beslutte, om det giver mening at have en store hjørnesofa, flere mindre sofaer eller lænestole som del af sættet. Det giver dig også en mulighed for at overveje, om materialevalget afspejler livsstilen. 

Hvis du stadig er i tvivl om dit valg, anbefaler vi at tage en snak med os. Vi har indrettet rigtig mange haver i årenes løb, både private og til erhverv. Hvis du har mål og billeder af området, hvor du gerne vil indrette en havelounge, så kan vi rådgive dig fra start til slut.

Kan jeg købe loungehavemøbler til min altan?

Det er muligt at finde loungemøbler, der passer til små og store altaner. Det er måske ikke muligt at indrette altanen med et helt loungesæt, men du kan sagtens finde delelementer som små sofaer eller lænestole

Skal jeg selv samle min lounge?

Hos Vestmark er vi meget fleksible, når vi leverer loungehavemøbler til danskerne. Der er altid fri fragt på webshoppen, og vi leverer til hele landet. Du kan bestille dine havemøbler på flere forskellige måder. Hvis du ikke selv kan eller vil samle din havelounge, kan vi pakke ud og stille op for dig. Hør mere om dine leveringsmuligheder på tlf. 30 70 28 64 og mail butik@vestmark.dk.