Havelounge

Vestmark fører et meget stort udvalg af kvalitets have loungesæt og sofagrupper til udendørs brug. Vi har mere end 50 forskellige loungesæt og udendørs sofaer på lager. Et udendørs lounge sæt eller sofasæt opbygget af moduler. Det kan være udendørs hjørnesofa, L-facon sofa eller klassiske 2-personers outdoor sofa med lænestole til. De fleste loungesæt i vores kollektion er 100% vedligeholdelsesfrie. LIFE lounge havemøblerne er fremstillet af pulverlakeret aluminium med outdoor hynder på.

Aktive filtre

Vi har store lounge sæt som du selv kan sætte sammen efter eget ønske, men vi har også mindre sofasæt med sofa og stole, som passer de fleste pengepunge. På de fleste af vores LIFE lounge sæt kan du selv bestemme stelfarven, vælge mellem flere farver hynder og hynder kan du også få i outdoor materialer, hvis du ønsker dette.

LIFE lounge havemøbler kan leveres med meget stor fleksibilitet i form af antal dele, farver og hyndekvaliteter.

De senere år er vi rykket mere udendørs og har fået større behov for at nyde udelivet og designe terrassen, så den matcher resten af vores bolig. Hos Vestmark har du mulighed for at matche både spisegruppen med vores lounge serier, så det hele får en sammenhæng som man er glad og tilfreds med i mange år.

Nyd sommeren på din lounge sofa i haven, i sommerhuset eller indret hotel og wellness med lækre lounge møbler fra LIFE og Vestmark