Havelounge

Lad havedrømmen gå i opfyldelse med en eksklusiv havelounge. Vestmark fører et stort udvalg af loungesæt til terrassen eller haven med bløde sofagrupper til udendørs brug. Vi har mere end 50 forskellige havemøbler til loungeområder på lager - alle kan opbygges af moduler. Det kan f.eks. være en udendørs hjørnesofa, en sofa i L-facon eller klassiske 2-personers outdoor-sofa med lænestole til. De fleste møbler i vores havelounge-kollektioner er 100 % vedligeholdelsesfrie. LIFE lounge havemøblerne er fremstillet af pulverlakeret aluminium med outdoor hynder på.

Aktive filtre

Du har rig mulighed for at sammensætte en havelounge efter eget ønske med vores mange loungemøbler. Hos Vestmark forhandler vi forskellige størrelser og møbelgrupper, som passer de fleste pengepunge. På størstedelen af vores lounge havemøbler i LIFE-kollektionen kan du selv bestemme stelfarven, vælge mellem flere farver hynder og vælge all-weather hynder.

LIFE havelounge har møbler, der kan leveres med meget stor fleksibilitet, bl.a. i form af antal dele, farver og hyndekvaliteter.

De senere år er danskerne rykket mere udendørs og har fået større behov for at nyde udelivet og designe terrassen, så den matcher resten af vores bolig. Hos Vestmark har du mulighed for at matche havemøbler, som f.eks. spisegruppen, med vores loungeserier, så din haveindretning får en rød tråd i designet. 

Nyd sommeren i din eksklusive havelounge i hjemmet eller sommerhuset. Ejer du hotel, wellness eller restaurant, kan du indrette dem med lækre loungemøbler fra LIFE og Vestmark. Kontakt os og hør mere om B2B.