Havelounge

Køb en eksklusiv havelounge, der skaber hygge og afslapning. Vestmark fører et stort udvalg af loungehavemøbler til terrassen eller haven med bløde sofagrupper til udendørs brug. Vi har mere end 50 forskellige havemøbler til loungeområder på lager - alle kan opbygges af moduler.

En havelounge kan f.eks. bestå af en udendørs hjørnesofa, en sofa i L-facon eller de klassiske 2-personers udesofaer med lænestole til. De fleste møbler i vores havelounge-kollektioner er 100 % vedligeholdelsesfrie. LIFE loungehavemøblerne er fremstillet af pulverlakeret aluminium med outdoor hynder på.

Aktive filtre

En havelounge fra LIFE

Du har rig mulighed for at sammensætte en havelounge efter eget ønske med vores mange loungehavemøbler. Hos Vestmark forhandler vi forskellige størrelser og møbelgrupper, som passer de fleste pengepunge. På størstedelen af vores loungehavemøbler i LIFE-kollektionen kan du selv bestemme stelfarven, vælge mellem flere hyndefarver og all-weather hynder.

LIFE havelounge har havemøbler, der kan leveres med meget stor fleksibilitet, bl.a. i form af antal dele, farver og hyndekvaliteter. Vestmark giver altid fri fragt på webshoppen.

Loungehavemøbler stiger i popularitet

Det er meget populært at indrette en havelounge. De senere år er danskerne rykket mere udendørs og har fået større behov for at nyde udelivet. Vi designer terrassen, så den matcher resten af vores bolig. Hos Vestmark har du mulighed for at matche havemøbler, som f.eks. spisegruppen, med vores loungeserier, så din haveindretning får en rød tråd i designet. 

Nyd sommeren i din eksklusive havelounge. Ejer du hotel, wellness eller restaurant, kan du også indrette udearealerne med lækre disse lækre loungehavemøbler fra LIFE og Vestmark. Kontakt os og hør mere om B2B.