Filtrer efter

Pris

Pris

  • 1.750,00 kr. - 2.400,00 kr.

Positionsstole

Positionsstole til haven er et godt valg til dig, der vil sidde helt perfekt ved havebordet eller i et hyggeligt hjørne i skyggen. Udendørs positionsstole med indstillelige ryglæn er fantastiske, når du har sat dig udenfor med en god bog. Et par klik og stolen kan justeres let tilbage. Flere af positionsstolene har en indbygget gaspatron, hvor man kan indstille den til forskellige positioner og ellers har havestolene 5-7 positioner, som indstilles med et let løft i armlænet.

Vores positionsstole til haven er alle lavet i stærke materialer, som kræver meget lidt vedligeholdelse. De er skabt til at blive brugt på daglig basis og tåler Danmarks klima. Du får en havestol, som ikke falmer i løbet af sæsonerne og som tager sig godt ud i din have, på altanen eller terrassen.

Aktive filtre

Positionsstole polyrattan: Slidstærke og vedligeholdelsesfrie 

Du finder flere forskellige havestole hos Vestmark. Vi går meget op i kvalitet, funktionalitet og komfort og en positionsstol til haven skal gerne kunne leve op til alle tre aspekter. Alle vores positionsstole er 99 % vedligeholdelsesfrie, slidstærke og robuste. Vælg mellem forskellige farver, materialer og design, så du kan finde den positionsstol, der passer perfekt til din have.

Positionsstolene er alle lavet i holdbare og lækre materialer. Stolene fra vores LIFE-serie er alle lavet af Polyrattan-flet – et slidstærkt og lysægte materiale. De tåler nemt at stå ude hele året. Alle vores positionsstole i polyrattan og texaline leveres med rustfrit aluminiumsstel, så de ikke kan ruste. Vi leverer også positionshavestole i ægte teaktræ. Alle stolene kan indstilles i mange positioner og hos flere af dem, har du mulighed for at justere ryggen helt ned.

Hynder til positionshavestole

Positionsstole er skabt med komfort i tankerne, og vi anbefaler at tilkøbe passende hynder for optimal komfort. Vælg skræddersyede hynder til positionshavestolene, da alternativerne kan betyde en forringelse af komforten. Bliver hynden for tyk, vil armlænet ikke være komfortabelt og bliver hynden for tynd, har den ingen funktion. Positionshynder fås ikke kun i forskellige tykkelser, men også i flere bredder og længder. Spørg os, hvis du er i tvivl.

De fleste positionshynder skal tages ind om aftenen, så de ikke får fugtskader og bliver grimme at se på. Du kan også vælge at investere i en outdoor-hynde til din positionsstol, da denne hynde kan ligge ude hele sommeren.

Se vores udvalg af lænestole og spisestole i webshoppen.  

Positionsstole til haven - Køb dem hos Vestmark

Hos Vestmark leverer vi kun de bedste positionsstole til haven. Vi har importeret havemøbler i over 30 år og giver dig kun de bedste produkter på markedet. Vi har specialiseret os i danskernes havemøbeldrømme, og du kan forvente lækre, slidsikre og komfortable møbler hver gang du handler hos Vestmark.

Er du i tvivl om køb af positionsstole eller har spørgsmål, så er du velkommen til at kontakte os. Du kan møde os i vores butik i Assens eller give os et kald – her finder du vores kontaktinformation