Filtrer efter

Pris

Pris

  • 1.750,00 kr. - 5.995,00 kr.

Farve

Farve

Positionsstole

Positionsstole til haven er et godt valg til dig, der vil sidde helt perfekt ved havebordet eller i et hyggeligt hjørne i skyggen. Udendørs positionsstole med indstillelige ryglæn er fantastiske, når du har sat dig udenfor med en god bog. Et par klik og stolen kan justeres let tilbage. Flere af positionsstolene har en indbygget gaspatron, hvor man kan indstille den til forskellige positioner. 

Vores positionsstole til haven er alle lavet i stærke materialer, som kræver meget lidt vedligeholdelse. De er skabt til at blive brugt på daglig basis og tåler Danmarks klima. Du får en havestol, som ikke falmer i løbet af sæsonerne og som tager sig godt ud i din have, på altanen eller terrassen.

Aktive filtre

Positionsstole i rustfrit aluminium: Slidstærke og vedligeholdelsesfrie 

Du finder flere forskellige havestole hos Vestmark. Vi går meget op i kvalitet, funktionalitet og komfort og en positionsstol til haven skal gerne kunne leve op til alle tre aspekter. Alle vores positionsstole er vedligeholdelsesfrie, slidstærke og robuste. Vælg design og komfort som passer til dig, og find din nye rustfrie positionsstol hos Vestmark. Vi hjælper gerne med ideer og forslag til indretningen, så positionsstolene passer lige til din terrasse. 

Positionsstolene er alle lavet i holdbare og lækre materialer. Stolene fra vores LIFE-serie er fremstillet af rustfrit aluminium, som tåler det skandinaviske udeliv. De kan stå ude hele sommeren. Alle vores positionsstole i polyrattan og texaline leveres med rustfrit aluminiumsstel, så de ikke kan ruste. Stolene kan stilles i flere positioner og endda mulighed for at lægge ryglænet langt ned. 

Hynder til positionshavestole

Positionsstole er skabt med komfort i tankerne, og vi anbefaler at tilkøbe passende hynder for optimal komfort. Vælg skræddersyede hynder til positionshavestolene, da alternativerne kan betyde en forringelse af komforten. Bliver hynden for tyk, vil armlænet ikke være komfortabelt og bliver hynden for tynd, har den ingen funktion. Positionshynder i outdoor materiale holder længere og falmer ikke. Positionshynderne kan også ligge ude i regnen, da de vil tørre op hurtigt.

De fleste positionshynder skal tages ind om aftenen, så de ikke får fugtskader og bliver grimme at se på. Men med all weather outdoor-hynder til din positionsstol, kan hynderne blive på stolene hele sommeren.

Se vores udvalg af havestole her.   

Positionsstole til haven - Køb dem hos Vestmark

Hos Vestmark leverer vi kun de bedste positionsstole til haven. Vi har importeret havemøbler i over 30 år og giver dig kun de bedste produkter på markedet. Vi har specialiseret os i danskernes havemøbeldrømme, og du kan forvente lækre, slidsikre og komfortable havemøbler hver gang du handler hos Vestmark.

Er du i tvivl om køb af positionsstole eller har spørgsmål, så er du velkommen til at kontakte os. Du kan møde os i vores butik i Assens eller give os et kald – her finder du vores kontaktinformation