Positionsstole

Find flere forskellige modeller af positionsstole til udendørs brug her i shoppen. Mange farver og modeller, men alle er de vedligeholdelsesfrie stole. Nogle positionsstole modeller i polyrattan kan endog lægges helt ned, så man faktisk får en liggestol med i købet. Polyrattan materialet er slidstærkt og kan tåle at stå ude hele året. Alle vores stole leveres med rustfrit aluminiums stel. Flettet fås i mange nye farver og tykkelser.

Positionsstole 11 produkter.

Udendørs positionsstole med indstillelige ryglæn er fantastisk når man har sat sig i haven med en god bog eller efter et godt sommer måltid. Et par klik og stolen kan lægges let tilbage. Enten med en indbygget gaspatron, så man har flere positioner på sin havestole, eller med et let løft i armlæn finder man de 5-7 positioner stolen kan indstilles i.

Hynder til udendørs positionsstole

Vi anbefaler passende hynder til positionsstolene for optimal komfort. Bliver hynden for tyk vil armlænet ikke være komfortabelt. Bliver hynden for tynd har den ingen funktion. Positionshynder fås ikke kun i forskellige tykkelser, men også i flere bredder og længder. Spørg os hvis du er i tvivl. kontakt@vestmark.dk eller tlf 6479 2323. Positions hynder skal tages ind om aftenen, eller også skal du vælge en outdoor hynde til din positionsstol, som kan ligge ude hele sommeren.

Se også udvalget af lænestole og armstole i web shoppen. Husk hvis du køber flere og sparer du mere.

 

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse, vurdere brugen af de enkelte elementer på Vestmark.dk - Læs mere
OK
Product successfully added to the product comparison!