Vedligeholdelse af havemøbler

Generelt kan vedligeholdelse af havemøbler være et hyr, så Vestmarks møbler er som udgangspunkt vedligeholdelsesfrie – men derfor kan alle havemøbler have brug for pleje og beskyttelse.

Flere af vores LIFE-serier har brug for pleje efter sommerens hyppige brug. Vores LIFE teak-havemøbler har brug for en lille, kærlig hånd et par gange i løbet af en sæson. Vedligeholdelsen af havemøblerne skal ske med en påføring af enten teakolie eller vores produkt Teak Shield.

Aktive filtre

Vedligeholdelse af havemøbler giver længere levetid

Har du investeret i havemøbler, der kræver en smule vedligeholdelse, skal du ikke sukke dybt. Pleje og beskyttelse af havemøblerne betyder ikke timelang klargøring, men hjælper blot i den daglige rengøring, da de forskellige produkter afviser snavs og fedt. Derudover forlænger du havemøblerne levetid og deres generelle udtryk – den nemme vedligeholdelse af havemøbler lader dem stå skarpt og flot uden at falme.

Pleje og beskyttelse til dine havemøbler og hynder

Vestmarks store sortiment har mange vedligeholdelsesfrie havemøbler. Men hvis du har købt møbler, der kræver vedligeholdelse, så hjælper vi dig. Vores outdoor-hynder holdes rene med vores outdoor-rens og lidt almindelig rengøring. En af forudsætninger for, at hynderne kan opbevares udenfor, er hurtig rengøring og pleje i ny og næ, når de er blevet beskidte. Hvis du ikke gider pleje og rengøre dine hynder, kan du lægge et overtræk over dem i dårligt vejr – og hvis de tages ind i vinterhalvåret er vedligeholdelsen minimal.

Beskyttelse og pleje til havemøbler er også et supplement til rengøringen. F.eks. tilbyder vi en UV Protection-spray, som skal beskytte havemøblerne mod solens skarpe og affarvende stråler. Havemøbler stå meget i solen, så beskyttelse er altid en god idé. Hvis du har investeret i Spraystone- og Beton-bordplader kan de hurtigt plejes med lidt olie. Denne form for vedligeholdelse af havemøbler vil gøre din almindelige rengøring en del nemmere, da skidt og snavs ikke bliver optaget så nemt.

Vestmark vejleder dig om vedligeholdelsen

Vi forstår, det kan lyde dumt at pleje og beskytte havemøbler, når der står, de er vedligeholdelsesfrie. Men vi tror på, at en nem og hurtig vedligeholdelse kan betyde alverden for mange møbler. Er du i tvivl, om dine havemøbler har brug for eller kræver nogen former for vedligeholdelse, er du velkommen til at kontakte os. Du kan have dine havemøbler i meget lang tid, hvis du behandler dem korrekt.