Vedligeholdelse af havemøbler

Vedligeholdelsesfri havemøbler er en drøm, når haven eller terrassen skal indrettes. Generelt kan vedligeholdelse af havemøbler være et hyr, så vores produkter er som udgangspunkt vedligeholdelsesfrie – for når den danske sommer endelig viser sine solstråler, er det ikke sjovt at bruge den på vedligeholdelse af havemøbler. For hvem gider bruge de dejlige timer på at smøre og pleje havemøblerne med olier og produkter, inden udelivet kan nydes?

Selvom vi bestræber os på at forhandle vedligeholdelsesfri havemøbler, har et par af vores serier dog brug for plejen engang imellem. Vores outdoor LIFE teak-havemøbler har brug for en lille, kærlig hånd et par gange i løbet af en sæson. Vedligeholdelsen af havemøblerne skal ske med en påføring af enten teakolie eller vores produkt Teak Shield.

Aktive filtre

Vedligeholdelse giver havemøblerne længere levetid

Leder du efter vedligeholdelsesfrie havemøbler, er du kommet til det rette sted. Vi tilbyder vedligeholdelsesfrie havemøbler i alt fra havestole, havebordehavesæt og havebænke. Har du investeret i havemøbler som kræver mindre vedligeholdelse, som vores LIFE havemøbler, skal du ikke sukke dybt. Vedligeholdelsen af havemøblerne betyder ikke timelang klargøring, men hjælper blot i den daglige rengøring, da de forskellige produkter hjælper med fremtidigt snavs og fedt. Derudover forlænger du havemøblerne levetid og deres generelle udtryk – den nemme vedligeholdelse af havemøbler lader dem stå skarpt og flot uden at falme.

Vedligeholdelsesfri havemøbler

Som sagt består vores store sortiment af mange vedligeholdelsesfri havemøbler. Dette er en meget nem måde at holde havemøbler på. Køber du havemøbler hos os, som kræver vedligeholdelse, så er den heldigvis minimal. F.eks. skal vores outdoor-hynder holdes rene med vores outdoor-rens og lidt almindelig rengøring. En af forudsætninger for at hynderne kan opbevares udendørs uden at tænke på vejrets uforudsigeligheder, er en rengøring i ny og næ – og selvfølgelig afhænger intervallerne af vejret samt hvor beskidte outdoor-hynderne er blevet. Hynderne kan til gengæld også næsten blive vedligeholdelsesfri, hvis du lægger et overtræk over dem i dårligt vejr – og hvis de tages ind i vinterhalvåret er vedligeholdelsen af havehynderne minimal.

Flere af vedligeholdelsesprodukterne, som vi tilbyder her på siden, er også et supplement til rengøringen. F.eks. tilbyder vi en UV Protection-spray, som skal beskytte havemøblerne mod solens skarpe og affarvende stråler. Selvom vores vedligeholdelsesfri havemøbler kan modstå en del, så kan det altid være en god idé at sikre dem mod bl.a. solen, som kan være svær at undgå. Ofte vil havemøblerne stå meget i solen, da vi har en tendens til at nyde den, når den endelig er der.  Hvis du har investeret i Spraystone- og Beton-bordplader kan de hurtigt plejes med lidt olie. Denne form for vedligeholdelse af havemøbler vil gøre din almindelige rengøring en del nemmere, da skidt og snavs ikke bliver optaget så nemt.

Vestmark vejleder om vedligeholdelse af havemøbler

Vi er hos Vestmark investeret i vedligeholdelsesfri havemøbler, da vi selv forstår bøvlet, der hurtigt følger med, når man skal investere yderligere tid og penge i sine havemøbler. Vi tror dog også på at en nem og hurtig vedligeholdelse af havemøbler kan betyde alverden for visse slags produkter – og derfor sælger vi et bred udvalg af de bedste midler, der kan gøre hverdagen og sommeren en del nemmere. Er du i tvivl om dine havemøbler har brug for eller påkræver nogen former for vedligeholdelse, er du velkommen til at kontakte os. Du kan have dine havemøbler i meget lang tid, hvis du behandler dem korrekt, også med et fortsat flot udtryk.