Varme på terrassen

Udendørs varme kan være nødvendigt på Danmarks breddegrader, selv i sommerperioden. Da vi ikke bevæger os i det tropiske klima, bliver vores sommeraftener desværre forkortet, hvis vejret ikke samarbejder. En udendørs varmelampe til terrassen kan gøre underværker for dig, der gerne vil sidde ude længere, end temperaturen tillader.

Varmen kan komme fra mange forskellige energikilder. Mest populære er varmelamper, bålsteder og terrassevarmere, der alle holder dig varm på forskellige måder. Vestmark har et udvalg, der arbejder på el og gas, der begge giver god varme og er nemme at håndtere og tænde. Du kan f.eks. nemt få tændt op med en mindre varmelampe til havebordet eller parasollen.  

Aktive filtre

Udendørs varme forlænger sommeren

Udendørs varme behøver hverken være dyrt, besværligt eller fylde det hele. En varmelampe til terrassen giver dig og dine gæster en behagelig temperatur og inviterer til lange sommeraftener i haven. De kommer almindeligvis med el og bruger kort tid på at varme op. Derudover fylder de sjældent så meget, som dem du ser på restauranter og cafeer. En udendørs varmelampe er nem at flytte rundt med, og du kan hurtigt få tændt op, da det bare kræver en almindelig stikkontakt.

Vestmark har også en smart varmelampe med ophæng, som du nemt kan hænge fra overdækkede terrasser, parasoller, tørresnore eller væggen. Den er populær, fordi varmen hurtigere kan centreres på terrassen, så alle kan få glæde af den. Ellers er bløde tæpperplaider og puder også altid et sikkert hit hos gæsterne.

Haveborde med ildsted

Udover vores elektriske ophæng finder du også udendørs varme, der er mere naturligt. Vestmark har haft stor succes med vores haveborde med ildsted, der har indbygget gasregulator. Selvom det ligner, at havebordene skal tændes med træ, skal du ikke lade dig narre. Du skal ikke stå for optændingen med brænde og manuelle kræfter, da alle vores haveborde med ildsted er tilkoblet gas.

Havebordenes gasregulator og slange er gemt væk i et flot design, men du kan altid nemt komme til den. Du kan se en demonstration af den nemme optænding på Youtube. Du tænder altså bare og lader ildstedet klare resten. Denne form for udendørs varme er helt speciel og går direkte i outdoor-hjertet på dem, der elsker bål og hygge. Her undgår du bållugten og en besværlig optænding. Lettere bliver det ikke.

Køb en varmelampe til terrassen og mærk forskellen

Nyder du den danske sommer til det allersidste, men oplever at du i sensommeren skal bruge tæpper, trøjer og sokker for at holde varmen? Du behøver ikke drukne i uld for at sidde ude efter spisetid, og du behøver heller ikke bruge hele opsparingen for at få en ordentlig varmelampe til terrassen. Der findes en masse gode, sikre produkter, der kan gøre livet nemmere for dig.

Hos Vestmark har vi samlet et af de bedste udvalg i udendørs varme. Vi har taget hensyn til dine behov og opstiller produkter, der både kører på el og gas. Det er meget forskelligt, hvad folk foretrækker af energikilde, og behovet varierer alt efter, hvor det skal bruges. Er det på terrassen, på ferien, i campingvognen eller noget helt fjerde? Dyk ned i vores udvalg og lad dig inspirere af varmelamper med ophæng, haveborde med ildsted og mange andre produkter. Har du spørgsmål til sortimentet kan du kontakte os på tlf. 30 70 28 64 eller mail butik@vestmark.dk. Vi byder også velkommen i vores butik i Assens, hvor du kan se alle produkterne.

Se flere fantastiske fund til udelivet under havetilbehør.